Değişmeye Karar Verdim Artık..

Cokmutsuzumcok

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
903
238
26
Sürekli dış görünüşümle ilgili eleştiriler alıyorum. "Neden kendine bakmıyorsun,saçların çok bakımsız gorunuyor, keşke daha bakımlı olsan. "tarzında bende artık değişmek istiyorum.Bunu sevgilim bile dile getirdi Ama bunu nasıl yapacağımı bile bilmiyorum.Çevremde danışacak kimse de yok.

Öncelikle saç konusunda sıkıntılarim var saçlarım banyodan sonra düzensiz bir şekilde dalgalanıyor. Şu anda saçlarım düz kesim ve çok uzun .Çok bakımsız gözüküyor sizce saçlarıma kat attırmak onları bir nebze düzeltir mi yoksa kabarmasına yol açar mı ??inanın ki saç kestirmeyı hiç sevmem kuaföre nasıl tarif ederim istediğim şeyi onu bile bilmiyorum saçlarım kısaltmasın ama şu bakımsız hali de düzelsin istiyorum saç önlerine de kat attırmak istiyorum ama böyle söyleyince anlamıyorlar . ..Ve saçlarım düzensiz dalgalı sürekli şekillendirmek şart oluyor düzleştirici almaya karar verdim remington tavsiye ettiler ama hangi modeli iyidir bilmiyorum birçok model var farklı fiyatlarda..Ayrıca kilo problemim var şu an spor yapmaya da imkanım yok ne yapabilirim sizce?? hiç bilmediğim bir şehirde tanıdığım kimse olmayınca buraya yazdım mecbur okuduğunuz için teşekkürler.

Sürekli dış görünüşümle ilgili eleştiriler alıyorum. "Neden kendine bakmıyorsun,saçların çok bakımsız gorunuyor, keşke daha bakımlı olsan. "tarzında bende artık değişmek istiyorum.Bunu sevgilim bile dile getirdi Ama bunu nasıl yapacağımı bile bilmiyorum.Çevremde danışacak kimse de yok.

Öncelikle saç konusunda sıkıntılarim var saçlarım banyodan sonra düzensiz bir şekilde dalgalanıyor. Şu anda saçlarım düz kesim ve çok uzun .Çok bakımsız gözüküyor sizce saçlarıma kat attırmak onları bir nebze düzeltir mi yoksa kabarmasına yol açar mı ??inanın ki saç kestirmeyı hiç sevmem kuaföre nasıl tarif ederim istediğim şeyi onu bile bilmiyorum saçlarım kısaltmasın ama şu bakımsız hali de düzelsin istiyorum saç önlerine de kat attırmak istiyorum ama böyle söyleyince anlamıyorlar . ..Ve saçlarım düzensiz dalgalı sürekli şekillendirmek şart oluyor düzleştirici almaya karar verdim remington tavsiye ettiler ama hangi modeli iyidir bilmiyorum birçok model var farklı fiyatlarda..Ayrıca kilo problemim var şu an spor yapmaya da imkanım yok ne yapabilirim sizce?? hiç bilmediğim bir şehirde tanıdığım kimse olmayınca buraya yazdım mecbur okuduğunuz için teşekkürler.

bence saç konusunu kuaförüne danış aslında dalgalıysa köpük işe yarayabilir, öyle çok kuaförden çıkmış düğüne gitçekmiş gibi saçlar güzel olmuyor açıkcası, doğal görünüm en iyisi ve uzunsa kesinlik kısalttır, düzeştirene kadar kol kası yaparsın zaten baş edemezsin yani alışık olmayınca
gerçi ben de popüler anlamda bakımlı kategorisine kesinlikle girmem
topluma ayak uydurmak için zoraki bişeyler yapıyorum açıkcası...
giyiminide sade ve klas olacak şekilde düzenlersen çok sorun kalmaz sanıyorum hem sana da uygun olmuş olur

Bende philips var. bir kere arkadaşımın babyliss markasını kullanmıştım. çok hoşuma gitti. keşke zamanında babyliss alsaymışım.

Saçların için bir kere paraya kıy. iyi bir kuaföre git. kafandakini anlat kessin.

Zayıflamak için de yapacağın en mantıklı şey eline su şişeni alıp yürümek...

bence saç konusunu kuaförüne danış aslında dalgalıysa köpük işe yarayabilir, öyle çok kuaförden çıkmış düğüne gitçekmiş gibi saçlar güzel olmuyor açıkcası, doğal görünüm en iyisi ve uzunsa kesinlik kısalttır, düzeştirene kadar kol kası yaparsın zaten baş edemezsin yani alışık olmayınca
gerçi ben de popüler anlamda bakımlı kategorisine kesinlikle girmem
topluma ayak uydurmak için zoraki bişeyler yapıyorum açıkcası...
giyiminide sade ve klas olacak şekilde düzenlersen çok sorun kalmaz sanıyorum hem sana da uygun olmuş olur
Bilmediğim bir yerdeyim o yüzden kuaföre tam anlatamıyorum derdimi saçlarım çok kısaltmasin ve önüne de kat atsın istiyorum ama nedense anlamıyorlar

Bende philips var. bir kere arkadaşımın babyliss markasını kullanmıştım. çok hoşuma gitti. keşke zamanında babyliss alsaymışım.

Saçların için bir kere paraya kıy. iyi bir kuaföre git. kafandakini anlat kessin.

Zayıflamak için de yapacağın en mantıklı şey eline su şişeni alıp yürümek...
Kafamdaki nı anlamadilar:KK43:

Saçlarınızı kestirmek kabarmasına neden olabilir . Kalıcı fön düşünebilirsin sanki. Hazır forumda böyle bir konumuzda varken

Artık havalı kısa modern saçlar moda. Gerçekten çok uzun saçlar insanın enerjini alıyor sürekli fön falan çekmek gerekiyor. Bence kat attırıp boydan kısaltın biraz. Çok kısaltmaya cesaretiniz yoksa katlarınızı biraz kısa kestirin. Perçem falan da yaptırabilirsiniz. Banyo sonrası için dalgalı saçlara özel bakım yağları ya da yumuşak köpükler var. Onlarla şekil verebilirsiniz. Düzleştiriciyi çok sık kullanmayın ama hafta da bir kez falan yapınca hem değişiklik hem farklı hava katar size. Benim düzleştiricim Homend Hairline. İki senedir kullanıyorum ama çok sık değil. Saçımı hiç yıpratmadı çok memnunum. Kilo konusuna gelince maddi durumunuz iyiyse online diyetisyenlerden destek alın. Size önerebilirim bir kaç kişi. Eğer para harcamak istemiyorum diyorsanız internetten sağlıklı beslenmek adına bilgi edinip üstesinden gelebilirsiniz. Zaten abur cuburu tatlıyı ve beyaz ekmeği kesince bile insan hemen zayıflamaya başlıyor. İki günde bir de yürüyüş yapın ve her seferinde temponuzu kademe kademe arttırın. Akşamları dışarı cıkamıyorsanız evde kendi kendinize çok yorulmadan yapabileceğiniz egzersizler var internette. Uygun olanları seçmenize yardımcı olabilirim. Yavaştan başlayıp zamanla egzersiz seviyenizi yükseltirsiniz. Tabii ki önemli olan gerçekten İSTEMENİZ:)

O zaman kafandaki modele en yakınını netten bul göster. ben ombre yaptırdım geçenlerde. gitmeden önce netten rengi şekli buldum gösterdim birebir aynısını yaptı.
Aslında ben saçımı hep uzun kullandığım için sadece önüne kat verilsin istiyorum bunu anlamıyorlar

X