değişmem lazim

katipmerve

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2015
400
136
33
Öncelikle cocuklumdan beri sevgi nedir bilmedim çünkü sevgisiz büyüdüm ailemin beni büyütürken sadece büyüklere saygili olmami istediler ve çok ezik büyüttüler beni şimdide evliyim sosyal iliskilerimde herkesi benden ustun görüyorum ve buda insanların beni onemsememesini sağlıyor tabi halen ailem önemsemiyor güzel bi evlilim vr eşim çok iyi ve simdi hamilelik yakin zamanda kurtulmak istiyorum

Bir kere maşallah diyorum evlilliğine,
Ne kadar şanslısın ki hayatta en önemli şeylerden biri saygılı, sevgili bir eş seni bulmuş .
Bebeğine eşine sarıl, gerçek sevgileri onlar da bul emin ol herşey zamanla değişecektir .

Bir kere maşallah diyorum evlilliğine,
Ne kadar şanslısın ki hayatta en önemli şeylerden biri saygılı, sevgili bir eş seni bulmuş .
Bebeğine eşine sarıl, gerçek sevgileri onlar da bul emin ol herşey zamanla değişecektir .
İnş canım gerçekten eşim harzaman arkamda ama ben anlamla konusmuyom anlamın bana yaptı sacmaliklar yüzünden annemlerde barismamasi istiyo ve ben yine anlamla konuşmaya çalıştım o oralı olmayınca bende bıraktım annemlerde barisalim diye bize gelmiyorlar yüz vermiyorlar benim tehlikem vardı üstüne bide griptim onda bile gelmedi yanıma Dr ayakta çok durma demiştim çok canım skildi artik bende onlara bana davrandıkları gibi davranicam badem böle yaranamiyom

Hemen hemen ülkemizde bir çok aile aman yapma etme düşersin boşver sen önüne bak diye diye çocukken daha yapımızı kisiliğimizi oluşturmak için aslinda oluşturmamak için ellerinden geleni yapıyor. İnşallah bizler bunu yapmicaz.

X