• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Değişmek istiyorum ama...

gul-çxixnar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
84
0
86
41
İstanbul
sevgili meltem hanım eşimle 4 yıl önce evlendim.daha flört ederken ailesi beni aynı yöreden olmamıza rağmen üstelik beni tanımadıkları halde istemediler. sürekli ailem ve ben laflarını duyduk tanıdıklarımızdan. buna rağmen evlendim eşimden çok memnunum beni hiç üzmüyor. ama evliliğimizin ilk yılları ailesinden çok çektim hakaretler ettiler ailemle görüştürmediler evimi basıp küfür ettiler. kocamla çok aramız bozuldu çok doldurdular ozamanlar. sonra eşim anladı ve konuşa konuşa biraz da olsa düzelttik durumu fakat sonrahamile kaldım 5 ay boyunca düşük tehlikem vardı ama bana iş yaptırdılar umursamadılar oğlum çok zayıf ve erken doğdu. torunlarını çok seviyolar onsuz duramıyorlar bana muhtaç gibi oldular yani. ama hala iğneleme başkasını bana örnek gösterme durumları var ailemle fazla gör. istemiyorlar ama oğlumdan dolayı fazla birşey diyemiyolar. gelelim asıl mevzuya ben bunları bir türlü unutup onları sevemiyorum her şey normal gözüküyor ama ben olamıyorum oğlumu sevmesini istemiyorum oğlum onlara gidip onlarla oynadığında 2.5 yaşındaki oğluma sinirleniyorum düşmanımla iş birliği yapmış gibi hissediyorum unutmak istiyorum ama olmuyo tamam unutucam perde çekicem diyorum yüzlerini görünce tekrar ediyo herşey lütfen yardımedin bir akıl verin bana.aynı mahallede oturuyorum ama bu sene üst katlarına taşınacağız. bütün gün aynı ev gibi olucak biliyorum ben istemesemde ne isterlerse yapıcam sonra kafama takıcam . ne olucak benim halim şimdiden teşekkür ederim

Merhaba Gül-Çınar, eşinizin ailesinin yaptıklarını elbette ki yok sayamazsınız. Ama sürekli gözünüzün önünde tutarsanız, şimdi yaşadığınız gibi zorluk yaşarsınız. Eşiniz ile genel anlamda mutluysanız, ailesinin olumsuzluklarını olabildğince yok saymaya çaba göstermelisiniz. Eşinizin ailesinin olumsuzlukları sizin ve onların arasında. Asla oğlunuz ile büyükebeveyni arasında değil. Onların farklı bir ilişkisi var. Tabii ki oğlunuzu sevecekler, oğlunuz da onları sevecek. Büyüdükçe, size karşı oluşmuş haksızlıkları görecek ve ilişkisini kendisi belirleyecektir.
Bu konuda sorunları görmenize rağmen, üstesinden kendi başınıza gelememiş olduğunuza göre, profesyonel bir yardım almanız doğru olacaktır.
Sağlıkla,
Dr. Meltem

Back