Gösterdim hemen bu seferlik iadenizi yapalım dediler az saf dursak kandıracaklar tövbeOladabilir olmayadabilir bilemiyorum aka böyle şeylerde biraz dişini göstereceksin ki aman aman uğraşmayalım deyip paranı gönderecekler .
İsmini vermeyin şimdi kendi özel siteleriHangi site Trendyol, hepsiburada tarziysa onlarda geri almak zorundalar dye biliyorum musteri hzimetlerine yazin sikayetlenin direkt.
İade yapmazlarsa onu yapcamtüketici haklarına göre 14 gün iade/değişim hakkınız var. Değişim istemişsiniz olmamış ürünü beğenmeyip geri iade etme hakkınız var. Yazışma vs. olsun elinizde gerekirse tüketici hakem heyetine başvurursunuz. Cayma hakkı kapsamında
İade yapmazlartüketici haklarına göre 14 gün iade/değişim hakkınız var. Değişim istemişsiniz olmamış ürünü beğenmeyip geri iade etme hakkınız var. Yazışma vs. olsun elinizde gerekirse tüketici hakem heyetine başvurursunuz. Cayma hakkı kapsamında
AynenEvet sessiz kalanı kandırıyorlar maalesef
İsmini vermeyin şimdi kendi özel siteleri
Kullanmadım direk kutuyu açar açmaz denedim ve getiren kargocuyla gönderdim14 gün içinde iade yasal haktır. Kullanmadıysanız iade almamaları için hiçbir sebepleri yok. Arkasında durun.
Kafalarına göre tutturabildiklerine göre madde belirliyorlarDeğişimlerde iade yokturun yasal dayanağını göstersinler bakalim var mıymış böyle bir madde. Öğrenmiş oluruz.
Bu seferlik verelim dedi bakalım devamı gelmedi yatırır inşallahYine de tuketici haklarina gore belli bir sure icinde sebepsiz iade hakkina sahipsin. Telefon et musteri hizmetlerine carla biraz versinler iadeyi
Selam, yasal olarak mümkün değil ancak çoğu yerde değişimden sonra iade edilmez kuralı vardır. Eğer bir bildiri yapmadılarsa tüketici hakem heyeti sayfasında konuyu bulabilir, bilgi alabilirsin en kötü thh ne başvurursunArkadaşlar 1 hafta önce bir internet sitesinden çizme aldım olmayınca değişime gönderdim başka bir model aldım o da olmayınca daha fazla uğraşmamak için iade ettim şimdi ürün ellerine ulaşmış değişimlerde iade olmuyor diyorlar böyle bir şey mümkün mü 3500 tl para verdim