Degişim Vakti :D

eda97

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2015
32
31
27
Evet arkadaşlar ben yeni üyeyim.Sayfayı sürekli takip ediyodum ama şu diyet günlüğünü bulunca kayıt yaptırmak istedim.Arkadaşlar biliyosunuz ki lise sonda bir sınav var bu sinir bozucu sınav yüzünden aldıgım kilo ve selülit görünümünün haddi hesabı yok.Tabi stress ailevi sorunlar falan...Neyse Bu günlügü gördüm ve acaip motive edici bence.:)
Arkadaslar ben şundan bahsedeyim ki gece aşırı yemek yerım bundan vazgetmem lazım.Bide yemek yemegi gerçekten çok seviyorum gercekten Ve sürekli diyete başalyıp bırakıyorum.Bu çok sinir bozucu Eylülde üniversite başlıyo ve yenilenmem lazım
Yardımlarınızı esirgemeyin lütfen
13 temmuz 2015 65 kilo (düşünün ben 52 lerdeydim )

hoş geldin öncelikle :)sınava hazırlık dönemlerinde hep kilo alınır zaten. sürekli masa başı ders çalışmaktan. çalışırken tıkınmaktan. neyseki çalışmalarının karşılığını alıp üniversiteyi kazanmışsın anladığım kadarıyla,.
tekrar 52 kilo olmk istediğini varsayarak konuşuyorum hedefin 13 kilo. istikrarla verebilirsin bu kiloyu. burada 30-40 kilo verenler var. diğer günlüjleri de okumanı tercih ederim ara ara. ziyaretlerde bulun. tıkanırsan başkasının günlüğüne yaz sohbet et motiven artar.
gece yemelerini de bitir tabi kolay gelsin

Selam canım!!! Her gün yediklerini buraya yazarak başla....

Ben de yemek yemeyi çok severim, çok da yerim normalde ama sağlıklı beslenmeye başlayınca, çok uzun süre aç kalmayıp ara öğünler de ekleyince o çok yemek yeme isteğin geçiyor, alışıyorsun, inan bana... Daha önce bırakmış olabilirsin, motivasyon eksikliğinden bırakır bir insan hedefi için çaba göstermeyi... Ama burada seni motive edebilecek, aynı şeyleri deneyimleyen/yaşamış olan birçok kişi var, o yüzden yeniden başlayacaksın ve bırakmayacaksın, hedefine ulaşacaksın...

Sevgiler!

Çok teşekkür ederim canım İnşallah bende senin gibi alışırım . Burda böyle sıcak bir ortam görmek çok güzel bir şey :) Bu arada ara ögünlerde ne yememi önerirsin :)

Çok saolun :) Evet kesinlikle öyle oldu ders çalışırken sıkılıyor ve sürekli yiyodum ama umarım bu kiloların hepsi gidicek :)

Çok teşekkür ederim canım İnşallah bende senin gibi alışırım . Burda böyle sıcak bir ortam görmek çok güzel bir şey :) Bu arada ara ögünlerde ne yememi önerirsin :)

meyve ve yoğurt
meyve ve yanına 8 badem
meyve ve birkaç diyet bisküvisi
meyve ve leblebi
ayran ve birkaç diyet bisküvisi

gibi şeyler... meyve yerine kuru kayısı da olur.... ama çok fazla olmayacak miktarı... mesela elma yiyorsan o 1 elma olacak.... ne bileyim büyük muzun yarımı olur... o şekilde.. leblebi 1 avuç olur.

Ben ne yediğimin, ne kadar hareket ettiğimin kaydını şu linkte tutuyorum:

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...gulecek-bir-neden-yeni-ve-fit-bir-ben.835449/

Gel beklerim: )) Motivasyon fotoları, kendi eski yeni fotolarım, vs. birçok şeyi oraya koyuyorum, diyeti de disiplin altında tutmamı sağlıyor...

Evet arkadaşlarrr
Sabah:bi kaç dilim peynir
öglen:Simit yemek zorunda kaldım
Akşam:1 tabak çorba ve salata (ama geç yedimmm )
Geç yememden başka bi sorun daha var o da çikolata yememmm !!
Birde alkali su gerçekten işe yarıyor mu? Kullanan arkadaşlar yardımmmm :)))

Gayet süper görünüyor yediklerin.... Baya da az yani bir şey yememişsin... Bir tam simit çok hoş değil tabii çok fazla karbonhidrat ama geri kalan yediklerin çok az...O yüzden telafi etmiştir... Spor ne durumda canım?

Alkali su vb. şeylerin çooook fazla etkisi olacağına inanmıyorum ben, olsa bile destekleyici görev görür; zayıflamakta en birinci etken diyeti istikrarlı bir şekilde yapmak, ikinci etken spor...

Bende senin gibi diyet gunluklerini okudukdan sonra buraya kayit oldum :)
Insallah azimle ve burdan topladigin motivasyonla verirsin kilolarini :)
Takipdeyim :)

Aynen spor yapmak gerek...Bende umarım başlıcam yarın öbür gün spora :)) Her gün koşmayı düsünüyorum tabi erken kalkabilirsem :))

Sabah degil aslında öglen :Az bi ekmek ve peynir ve bir yumurta
Ara ögün:Fındık ve kuru üzüm
Akşam:1 tabak çorba ve kızarmış tavuk (biraz fazla kaçırdım ama )

Evet sonunda gelebildim...
Bayramın nasıl geçtigini bilmiyorum bile fazlasıyla sorunlu bi bayramdı.Hiç ugrayamadım.Ne yiyip yemediğimi bile bilmiyorum..
Neyse ki bugünden de başlayabilirim
Sabah:Ekmek yok çay ve salatalık peynir ufak bi patates
Ara:Meyve
Öglenatates ymegi yedim ki yememeliyidm
Akşam:1 tbak çorba ve 1 dilim ekmek yedimm :))

Ben de aynı durumdayımm. Sınav stresi, diğer sorunlar falan derken vermem gereken kilo miktarı arttı da arttı. Bir de gece atıştırma gibi kötü bir alışkanlık edindim bundan kurtulamıyorum Gündüz yesem de yemesem de gecenin ilerleyen saatlerinde kendimi tutamıyorum. Çikolatalar bisküviler vs bağımlılık yaptı artık Her gece pişman bi şekilde uykuya dalıyorum. Kendime dur demeliyim gidişat çok kötü

Ahh ah aynı dert bende de var. Bu yıl Allah izin verirse üniversiteye başlıycam ve o zamana kadar epey kilo vermem gerek. İnşallah bozmamak üzere yarın bende başlarım :)

Evett işte tam olarak bu hala daha zorlanıyorum yemek yememek için.Sabah gerçekten az yesek bile gece yiyoruz ki bu en kötüsü.İnşallah şu alışkanlıklarımızdan vazgeçeriz

Ahh ah aynı dert bende de var. Bu yıl Allah izin verirse üniversiteye başlıycam ve o zamana kadar epey kilo vermem gerek. İnşallah bozmamak üzere yarın bende başlarım :)
İnşallah istedigimiz gibi olur.Kesinlikle üniversiteye çıtı pıtı gitmeliyiz.Görücez sonra ordaki kızları daha da üzülcez.Sende aç bi günlük takip ederim seni.Çok yersen de kızarım Birbirimize destek oluruz

Ayneen sabah kendimi tutuyorum hiç zor olmuyo ama saat ilerledi mi gözüm dönüyor resmen yediğimiz saat sıkıntı ya. Ama yaparız bence, başarırız biz bu işi birbirimize destek olalım kızlaaarr. Biz bu oyunu bozariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…