Bak ne paylaşcam http://www.diyetebasliyorum.com/gobek-eritme-formulu-2948 Sence nasıldır? Deneyelim mi :))Hadi bozalım o halde, Üniversiteye mikkemmelll bi şekilde başlayalım..! :)
bu arada hangi bölüm yazdın? :))Hadi bozalım o halde, Üniversiteye mikkemmelll bi şekilde başlayalım..! :)
Ya benim şöyle bi sıkıntım var. Çok kilolu değilim o yüzden annemler pek destek olmuyolar vermem konusundaBak ne paylaşcam http://www.diyetebasliyorum.com/gobek-eritme-formulu-2948 Sence nasıldır? Deneyelim mi :))
Tıp :) inşallaah :) sen? :)bu arada hangi bölüm yazdın? :))
Hayır bide diyet yapıyorum diyemiyosun saçma sapan bi bakış atıyorlar utanıyo insanYa benim şöyle bi sıkıntım var. Çok kilolu değilim o yüzden annemler pek destek olmuyolar vermem konusundane yapacaksam gizli yapıyorum yani :)) o yüzden bunda biraz zorlanabilirim. Aa ama bak ben de sodalı çay içiyorum 2 gündür. Daha önce az bişey denemiştim faydasını gördüm )
bilgisayar müh. :))Tıp :) inşallaah :) sen? :)
Ay evet yaa ne çok biliyo bu insanlarHayır bide diyet yapıyorum diyemiyosun saçma sapan bi bakış atıyorlar utanıyo insan
Bu arada sodalı çay nasıl bişey
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah :)bilgisayar müh. :))
Deneyelim ya kesin yarari olur mu bilemem ama zararı yok en azından :)) inşallah biz yararını görürüz bakalimm :)) bak mesela ben bunu da gizli yapıyorum. Gece bizimkiler uyuyunca hazırlıyorum ertesi gün gizlice içiyorum. Halime bak yaaTeşekkür ederimm :)) Yarın denerim zaten yeşil çay alıcaktım.Umarım etkisi olurr :)
Deneyelim ya kesin yarari olur mu bilemem ama zararı yok en azından :)) inşallah biz yararını görürüz bakalimm :)) bak mesela ben bunu da gizli yapıyorum. Gece bizimkiler uyuyunca hazırlıyorum ertesi gün gizlice içiyorum. Halime bak yaa
hahahah sen böyle deyince eski halim geldi aklıma. Bizimkilerde öyleydi hiç gostermiyosun diye diye kilolar aldı başını gitti valla :))Deneyelim ya kesin yarari olur mu bilemem ama zararı yok en azından :)) inşallah biz yararını görürüz bakalimm :)) bak mesela ben bunu da gizli yapıyorum. Gece bizimkiler uyuyunca hazırlıyorum ertesi gün gizlice içiyorum. Halime bak yaa
Inşallah caniimmAynen yaa. Siz anne babasınız, siz hiç görmezsiniz ama ben görüyorum be mübareklerHadi bakalım inşallah een kısa zamanda istediğimiz kiloda oluruz üçümüz de :))
İnşallah :))Aynen yaa. Siz anne babasınız, siz hiç görmezsiniz ama ben görüyorum be mübareklerHadi bakalım inşallah een kısa zamanda istediğimiz kiloda oluruz üçümüz de :))
Ben de yedim de yedim yineEvet bugün acayip bir yemek yeme durumum mu desem ne desem bilemedim.
Sabah erken kalkamadım arkadaşımla buluşucaktım geç kalmim diye kahvaltı yapamdım.Kankamla buluşuncada Burger'a abandık.Sonra dondurma
Allah'ımm neler yemişimmm
Akşam da 1 tabak çorba 1 tabak makarna yedimm
Gece çikolata yediler karşımda bende yedim dayanamadımm
Ama rahat 2 saat yürüyüş daha fazla bile olabilir şimdi ise sporumu yapıcam anca böyle olur.
2 bardak yedi otlu çay içtim
Hadi hayırlısıı