Degişim Vakti :D

sabah:Bol bol salatalık 1 yumurta ve az peynir
Akşama kadar sürekli atıştırmalık yedim biraz çikolta yemiş olabilirim
Akşam:1 tabak makarna yedim ve karpuz ve sadece 10 dk su 30 days bilmen ne egzersizi yaptım bacaklarım pert level 1 i bile tamamlayamadım
Bir sorun da şu ki sürekli oturuyorum dışarı çıkasım yok çok sıcak havalar

Hayır bide diyet yapıyorum diyemiyosun saçma sapan bi bakış atıyorlar utanıyo insan
Bu arada sodalı çay nasıl bişey

Hayır bide diyet yapıyorum diyemiyosun saçma sapan bi bakış atıyorlar utanıyo insan
Bu arada sodalı çay nasıl bişey
Ay evet yaa ne çok biliyo bu insanlar benim hayatım kardeşim napcaksin sen :)) bak şimdi 4 bardak suyu kaynatiyosun. İçine 2 tane yeşil çay ve birazcık limon koyup 15 dakika daha kaynatiyosun. Sonra bunun içine bi tane sade soda ekleyip gün içinde oda sıcaklığında tuketiyosun. Ben bunu içince az da olsa tok hissediyorum kendimi. Biraz da yemene dikkat edince kilo veriliyor cidden. Hiç şeyi olmasa bile en azından sıvı tüketmiş oluyorum :)) bir de şey var. Gerçi 2 gündür olmadı ama ilk denediğim zaman baya tuvalete çıkarmıştı beni :))

Teşekkür ederimm :)) Yarın denerim zaten yeşil çay alıcaktım.Umarım etkisi olurr :)

Teşekkür ederimm :)) Yarın denerim zaten yeşil çay alıcaktım.Umarım etkisi olurr :)
Deneyelim ya kesin yarari olur mu bilemem ama zararı yok en azından :)) inşallah biz yararını görürüz bakalimm :)) bak mesela ben bunu da gizli yapıyorum. Gece bizimkiler uyuyunca hazırlıyorum ertesi gün gizlice içiyorum. Halime bak yaa

Boşver ya verelim de güzelce ama komik bi durum da senin ki.Neyse biz iyi düşünelim iyi olsunn :)

hahahah sen böyle deyince eski halim geldi aklıma. Bizimkilerde öyleydi hiç gostermiyosun diye diye kilolar aldı başını gitti valla :))

Aynen yaa. Siz anne babasınız, siz hiç görmezsiniz ama ben görüyorum be mübarekler Hadi bakalım inşallah een kısa zamanda istediğimiz kiloda oluruz üçümüz de :))

Evet bugün acayip bir yemek yeme durumum mu desem ne desem bilemedim.
Sabah erken kalkamadım arkadaşımla buluşucaktım geç kalmim diye kahvaltı yapamdım.Kankamla buluşuncada Burger'a abandık.Sonra dondurma
Allah'ımm neler yemişimmm
Akşam da 1 tabak çorba 1 tabak makarna yedimm
Gece çikolata yediler karşımda bende yedim dayanamadımm
Ama rahat 2 saat yürüyüş daha fazla bile olabilir şimdi ise sporumu yapıcam anca böyle olur.
2 bardak yedi otlu çay içtim
Hadi hayırlısıı

Ben de yedim de yedim yine her gün bu sefer yapıcam diye başlıyorum her gün hüsranla sonuçlanıyor motivasyon sıfır ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…