Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Değişim....Bebeklerimizin ilk günlerindeki ve şimdiki haliyle resimleri.......

[ı]abu pamuk çok değişmiş ama abla süper cress daha önce neden koymadın ablamızın resmini ikisinede maşallahh...[/ı]

teşekkür tatlım. evet bakınca şimdi bende görüyorum değişimi.
ablamızın resmini eklemediğimi hiç farketmedim. demekki hep bebeklerden konuşunca onu eklememişim. sanki 1 kez eklemiştim gibi hatırlıyorum ama nereye ekledim hiç aklıma gelmiyo. avatarımda var zaten ablamız.
büyüyünce çekeceğin var diyolar.
maşallah senin kızda züpper ha sırnaşık şey

işte bu da benim minik prensesimin resimleri.ilk hallerine bakınca çirkin geliyo ama o zamanda dünyanın en güzel bebğiydi benim için hala da öyle.allah hepimizin bebişlerine sağlık sıhhat versin.

ilk resimlerinden bi tanesi

grnt058gv0.th.jpg

15 gün önceki hali

dsc01507kt7.th.jpg
dsc01526pr7.th.jpg

buda şimdiki hali
812009gt9.jpg

w640.png
[/QUOTE]

maşaallaah çok tatlı gülüyor.umarım yüzünde hep gülücükler olur.

kızzzzzzzz bu doğukanmı???
ay canım ya oda çok değişmiş.
Allahım dudaklara bakın biii, maşallah maşallah

evet teyzesi doğuna ama doğduğunda çok güzel bebekti bu ilk gün hatta il saatler daha şiş heryeri ama çok güzeldi bembeyaz pamuk gibi bakmaya kıyamıyordu insan...durbak bir resim ekleyeyeim onda çok daha herşeyi tam oturmuş şişleri inmiş bir şekilde..

oyy oyy oy uyuyuşa bak maşallah. çok tatlıymış kıs.
ben şöyle dönüp bebişime baktığımda aklım almıyor yaaa, bi zamanlar bu insan, bu canlı benim içimdeydi diyorum kendi kendime. ayy Allahımın hikmeti işte.
insan severken şöyle alıp geri içine sokası geliyo onu yaaa. oyyy yerim bebişleri.

Allah nazardan saklasın. Hepinizin bebişleri dünya güzeli :nazar: Sağlıkla, sıhhatle analı babalı büyütürsünüz inşallah...

Resimleri bu şekilde hangi program ile yapıyosunuz acaba?

canım photoscane photoshine..ile yapıyoruz sevgiler...seninde bebeğini allah sana bağışlasın...

Çok tşk ederim. Bakınayım bende bu programlara o zaman. Aminnn hepimizin inşallah a.s.

evet bakmaya doyamamıştımm..çok tatlıydı kiprinin yavrusu kendine pamuk gelirmiş:)))

Back