Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Değişim....Bebeklerimizin ilk günlerindeki ve şimdiki haliyle resimleri.......

lkgnwt9.jpg

w320.png

w2048.png

w2048.png
Teşekkürler canım linkleri düzenlemişsin.

hepsi birbirinden seker...Allah hepsini annesine babasina bagislasin,hayirli evlatlar olsunlar insallah...eminim hepinizde mükemmel annelersinizdir,darisi basima insallah:)
Teşekkürler,Allah sana da hayırlısıyla nasip etsin inşallah.

Bütün bebişlere maaşallah. Allah'ım nazardan saklasın.
Amin canım teşekkürler.
Darısı tüm isteyenlere olsun.

maşallahh kuzuna canımm şimdi kaç aylık ama büyük bir değişim olmuşş gözlerde süperr....yanağını kim öptü tontişinn ölee....

darkinlife maşlhh cerenin cok tatlı yawrum yaa pamuk pamuk misss

myflıwers kıss yazık ne öptün onii öleee cok tatlı maşlhh
kıss ne yediriyoyosun ona senn tontiş maşalhh kaç aylık oldu

ilk dogdugu günden bugüne :) :)) :)))
benimki biraz kart sayilir sizinkilerin yaninda ama paylasmak istedim :)

Eklentiler

• $13.jpg
    $13.jpg
    34,7 KB · Görüntüleme: 47
  • $2.jpg
    $2.jpg
    94 KB · Görüntüleme: 47
  • $99.jpg
    $99.jpg
    25,5 KB · Görüntüleme: 47
  • $IMG_0471.jpg
    $IMG_0471.jpg
    92,6 KB · Görüntüleme: 45
  • $IMG_4633.JPG
    $IMG_4633.JPG
    49 KB · Görüntüleme: 42
tuanayı hiç tanıyamadım...çok değişmiş ilk başta erkek bebek sanmıştımm ..maşallah çok güzel bir kız olmuş maşallahh....

Yokk b&m canım ne yedırcemm zorlaa bı kasık yemek yemıyoo sımdıı zoamnn mama cocuguyduu ondann sımıstı mayaı kesım yınee kılolu ama bısey yemıyooo

TEYZEZELRII BENIM OGLUSS TOMBIK MOBIK AMAM COK HAREKETLI 4 AYLIKKKEN EMEKLEDI 9 AYLIKKEN YURUDUUU :d SIMDI TIPIS TIPISS KENDI YUIRUYEREK DISARDA GEZIYOO NAZAR OLCAK DIYE KORKUYOMM KUCAGA ALINCA AGLIYOO YURUMEK ISTIYOO BUCUR:d

maşalah maşallahh...valla bizimkiler tembel anacımm..nerde 4 aylık yüremek daha yeni yeni dönüyorr..sen nazarlığı üstünde görünür biryere takk nazar etmesinle pamuğaa...

TEYZEZELRII BENIM OGLUSS TOMBIK MOBIK AMAM COK HAREKETLI 4 AYLIKKKEN EMEKLEDI 9 AYLIKKEN YURUDUUU :d SIMDI TIPIS TIPISS KENDI YUIRUYEREK DISARDA GEZIYOO NAZAR OLCAK DIYE KORKUYOMM KUCAGA ALINCA AGLIYOO YURUMEK ISTIYOO BUCUR:d

ayy vallah benim eşimde öyleymiş 9 aylık yürümüş şaştım kaldım:1shok:
bizimki birak yürümeyi emeklemiyoo bilem tembek tafuk:emir_bebek:
ama sol kolu ile kendini çekiyo asker gibi sürürnüyo her yere gidiyo
alıyorum adım attırıyorum alışşın diye
bakalım ne zman yüürcek

tuanayı hiç tanıyamadım...çok değişmiş ilk başta erkek bebek sanmıştımm ..maşallah çok güzel bir kız olmuş maşallahh....

herkez öyle diyodu bastan sanirim babaya cok bakdim :) bide neymis erkege benzedigi icin arkasida erkek olurmus dediler cogu tabiiki onuda tatmak isterim allah nasip ederse ama kiz erkek farketmez saglikli hayirli evlat olsun yeter......

Tsk ederım kızlarr rabbım bebelerımzıı bıze bagıslasınnn onsalrın acısnı vermesın saglık ıcınde buyusunler

darkinlife maşlhh cerenin cok tatlı yawrum yaa pamuk pamuk misss

myflıwers kıss yazık ne öptün onii öleee cok tatlı maşlhh
kıss ne yediriyoyosun ona senn tontiş maşalhh kaç aylık oldu
Teşekkürler canım.

ilk dogdugu günden bugüne :) :)) :)))
benimki biraz kart sayilir sizinkilerin yaninda ama paylasmak istedim :)
ay ne kartı ne kadar tazecik öyle maşallah.Büyüdükçe alımlı oluyo senin kız çekeceğin var :D

Ay maşallah canım ya Allahım esirgesin.
:nazar:
Benim kızda 2,5 aylık çok hareketli,tırmanmak istiyo,yüzüstü yatırıyorum emeklemek isiyo.Ama gücü yok henüz:))) Biraz güçlense emekler bu diyorum ama bazılarıda böyle hareketli görünüp sonradan geç emekleyip yürüyorlarmış:)
Bakalım benim kız nasıl olcak.
2 gündür de inatla kafayı kaldırıp ayaklarına bakmak istiyokaydirigubbakcemile3

bu bebeğimin ilk doğduğu saatler, ay çok çirkinmiş yaf :roflol:
image592kf3.jpg

w640.png

buda ikinci gün ablasıyla beraber
image608ua0.jpg

w640.png

buda şimdiki hali
812009gt9.jpg

w640.png

[ı]abu pamuk çok değişmiş ama abla süper cress daha önce neden koymadın ablamızın resmini ikisinede maşallahh...[/ı]

Back