Teşekkürler canım linkleri düzenlemişsin.
Teşekkürler,Allah sana da hayırlısıyla nasip etsin inşallah.hepsi birbirinden seker...Allah hepsini annesine babasina bagislasin,hayirli evlatlar olsunlar insallah...eminim hepinizde mükemmel annelersinizdir,darisi basima insallah:)
Amin canım teşekkürler.Bütün bebişlere maaşallah. Allah'ım nazardan saklasın.
TEYZEZELRII BENIM OGLUSS TOMBIK MOBIK AMAM COK HAREKETLI 4 AYLIKKKEN EMEKLEDI 9 AYLIKKEN YURUDUUU :d SIMDI TIPIS TIPISS KENDI YUIRUYEREK DISARDA GEZIYOO NAZAR OLCAK DIYE KORKUYOMM KUCAGA ALINCA AGLIYOO YURUMEK ISTIYOO BUCUR:d
tuanayı hiç tanıyamadım...çok değişmiş ilk başta erkek bebek sanmıştımm ..maşallah çok güzel bir kız olmuş maşallahh....
Teşekkürler canım.darkinlife maşlhh cerenin cok tatlı yawrum yaa pamuk pamuk misss
myflıwers kıss yazık ne öptün onii öleee cok tatlı maşlhh
kıss ne yediriyoyosun ona senn tontiş maşalhh kaç aylık oldu
ay ne kartı ne kadar tazecik öyle maşallah.Büyüdükçe alımlı oluyo senin kız çekeceğin varilk dogdugu günden bugüne :) :)) :)))
benimki biraz kart sayilir sizinkilerin yaninda ama paylasmak istedim :)
Ay maşallah canım ya Allahım esirgesin.TEYZEZELRII BENIM OGLUSS TOMBIK MOBIK AMAM COK HAREKETLI 4 AYLIKKKEN EMEKLEDI 9 AYLIKKEN YURUDUUU :d SIMDI TIPIS TIPISS KENDI YUIRUYEREK DISARDA GEZIYOO NAZAR OLCAK DIYE KORKUYOMM KUCAGA ALINCA AGLIYOO YURUMEK ISTIYOO BUCUR:d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?