• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Değişim Başlasın

Merl

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2012
47
0
16
İstanbul
Ben 4 sene öncesine kadar 50-55 kilolarda fıstık gibi bir hatundum... Hatun"dum" diyorum.. Çünkü hiç de öyle fıstıklık bir tarafım kalmadı artık. Kendimi nasıl bu hale sokmusum sasırıp kalıyorum. Eski halime dönmek icin çaba göstermeye karar verdim artık. Aylarca da sürse, bu değişim için çok çalışacağım.

Kilo alma aşamalarımı size şöyle özetleyim..
Üniversite dönemimde sınavlarla boğuşurken 55 kilodan - 66 kiloya çıktım (ders calısırken hep abur cubur yedim)
Üniversiteden sonra evlendim. Evlendiğimde 67 kiloydum. Evde devamlı abur cubura saldırdım. Bir baktım 78lere cıkmısım.
Kendime ceki düzen verecegim derken KPSS maratonum basladı.. Tekrar derse yogunlastım. Aylardır tek isim oturup ders calısmak oldu. Ve yanında yine abur cuburlar...
Sınav bittiginde 89lara cıktıgımı gördüm.. Yaz boyunca bunalım takıldım.
Devamlı rejime baslamam lazım laflarıyla kendimi kandırdım. Ama hiçbir zaman rejime baslamadım.
Her defasında kendimi cikolatalar , cipsler , kolalar icinde buldum.
Biraz önce koca bir tabak makarnayı götürdükten sonra tartıya cıktım ve rakamı görünce neye ugradıgımı sasırdım... KİLOM 92 !!!

Bu bana tokat gibi oldu. 55 kilodan 92 kiloya... Artık silkinip kendime gelmeye karar verdim. Ve rejim için yarını da beklemeyeceğim. Hemen şimdi rejime başlıyorum. Bol bol spor da yapacağım ve yaza kadar eskisi gibi incecik bir kız olacağım. Artık ertelemek yok. Buradan yaptığım şeyleri sizlerle paylaşacağım.

Ve artık DEĞİŞİM BAŞLASINNNNN...

Haftasonu geçti.. Bugün daha çok odaklandım rejimime.. Öğünlerimi küçülttüm iyice. Ve an itibariyle günlük yemek yememe işlemimi sona erdirdim. Spora henüz başlayamadım. Ama düzene oturunca yoğun bir şekilde yürüyüş yapmayı düşünüyorum. Kilolarım tek tek yok olacak. Eminim buna.. Bugün yediklerim :

Sabah kahvaltıda 2 tane haslanmıs yumurta ve yesil cay
ara ögün olarak 2 tane kuru kayısı
ara ögün olarak 1 yesil elma
aksam yemegi olarak bir kase yogurt ve yarım tabak yeşil fasulye.
Şuana kadar 2 lt su ictim. Yatana kadar 1 lt daha icecegim.

Geç kalktığım için bir öğünüm kayboldu arada. Ama düzene sokunca onu da ayarlayacagım. Spora da baslayınca yavas yavas eriyecegim. Henüz tartılmadım. 2 gün sonra tartılmayı düsünüyorum. Bakalım neler olacak..

Haftasonu geçti.. Bugün daha çok odaklandım rejimime.. Öğünlerimi küçülttüm iyice. Ve an itibariyle günlük yemek yememe işlemimi sona erdirdim. Spora henüz başlayamadım. Ama düzene oturunca yoğun bir şekilde yürüyüş yapmayı düşünüyorum. Kilolarım tek tek yok olacak. Eminim buna.. Bugün yediklerim :

Sabah kahvaltıda 2 tane haslanmıs yumurta ve yesil cay
ara ögün olarak 2 tane kuru kayısı
ara ögün olarak 1 yesil elma
aksam yemegi olarak bir kase yogurt ve yarım tabak yeşil fasulye.
Şuana kadar 2 lt su ictim. Yatana kadar 1 lt daha icecegim.

Geç kalktığım için bir öğünüm kayboldu arada. Ama düzene sokunca onu da ayarlayacagım. Spora da baslayınca yavas yavas eriyecegim. Henüz tartılmadım. 2 gün sonra tartılmayı düsünüyorum. Bakalım neler olacak..

hadi bakalım cnm seni takip edeceğim inşallah verirsin kiloları böle bi karar aldığın için tebrik ederm seni :1:

yıl 2002------60 kiloyum
yıl 2003-2004------69 kiloyum (sınav dönemi geçirdim)
yıl2008----76 kiloyum (kpss)
yıl 2011---76yım hala.....(hamile kaldım)
yıl 2012-----93 kiloyum doğuma giriyorum...
yıl 2012----89 kiloyum doğumdan çıktım
yıl 2012----- 90 kiloyum (5,5 aylık bir kızım var "ye emziriyorsun ...yemezsen sütün olmaz naraları eşliğinde hiç kilo veremedim"""

ve artık vermek istiyorum... yazdıklarını uygulayamam ve belki daha yavaş kilo veririm fakat hala emziriyorum... emzirdikten sonra deli gibi acıkıyorum... kızım artık ek gıdaya geçecek ve beni daha az emecek ve bende yemeyi azaltacağım inşallah... ama desteğe ihtiyacım var kızlar ne olur bu konuda beni motive edin.... eşime hoş görünmek istiyorum .... alış verişten bile zevk alamıyorum artık!!

Canım şu azmin birazda bana geçse keşke,her hafta niyetleniyorum ama bi türlü başlayamıyorum diyete...seni takip ederek kendimi gaza getireceğim artık,başarılarını dört gözle bekliyorum :)))

Kızlar Merhaba ,

Kayınvalidemin ani rahatsızlığı yüzünden buraya girip bir şeyler yazamadım. Bir süre bizde kaldılar. O dönemde rejim de spor da yapamadım. Şimdi iyileşti şükür ki. Rejim ve spora devam etmek istiyorum. Buarada şimdiki kilom : 87.3

Başlarda biraz spor yapmıştım. Şimdi kaldığım yerden devam ediyorum...

Bugünkü menüm :

Sabah: Çavdar ekmeğine tost ve yeşil çay
Ara öğün: 2 tane kuru kayısı
Öğle yemeği: yoğurt ve çorba
ara öğün: portakal
Akşam: Balık ve salata

Ben hedeflerimi küçük küçük tutuyorum beni gaza getirmesi için. Şimdi ilk hedefim yarın tartıda 86li rakamı görmek.

Kızlar menüme sadık kalarak günü atlatmak üzereyim. Şimdi sporuma başlıyorum... 6km/sa - 8 km/sa hızları arasında 45 dk yürüyüş-koşu yapacağım birazdan. Hadi bana kolay gelsin ;)

Kızlar menüme sadık kalarak günü atlatmak üzereyim. Şimdi sporuma başlıyorum... 6km/sa - 8 km/sa hızları arasında 45 dk yürüyüş-koşu yapacağım birazdan. Hadi bana kolay gelsin ;)
kolay gelsin bende 10 gündür diyetteyim ,bende ufak hadefler koydum kendime 2003 yılında evlendiğimde 55 tim ama şu an 62 hedefim..4 ay içinde vermek istiyorum fazlalıkları hepimize kolay gelsin

Kızlar Merhaba ,

Kayınvalidemin ani rahatsızlığı yüzünden buraya girip bir şeyler yazamadım. Bir süre bizde kaldılar. O dönemde rejim de spor da yapamadım. Şimdi iyileşti şükür ki. Rejim ve spora devam etmek istiyorum. Buarada şimdiki kilom : 87.3

Başlarda biraz spor yapmıştım. Şimdi kaldığım yerden devam ediyorum...

Bugünkü menüm :

Sabah: Çavdar ekmeğine tost ve yeşil çay
Ara öğün: 2 tane kuru kayısı
Öğle yemeği: yoğurt ve çorba
ara öğün: portakal
Akşam: Balık ve salata

Ben hedeflerimi küçük küçük tutuyorum beni gaza getirmesi için. Şimdi ilk hedefim yarın tartıda 86li rakamı görmek.

merhaba şu an kaç kilosun. ben de 99 da evlendiğimde 53 tüm. 2003 hamile kaldığımda 60 tım 71 le doğum yaptım:49:. kızımın 1. doğum gününde karar verdim zayıflayacağım diye tekrar 53 oldum.:62: işten ayrılma, eve mahkum kalma ve 2006 da şehir değişikliğiyle beraber iştahta anormal bir açılmayla o günden beri 68-72 arasında gidip geliyorum. 2 haftadır diyet+ spor yapıyorum hedefim 55.:10:

Son düzenleme:
kolay gelsin bende 10 gündür diyetteyim ,bende ufak hadefler koydum kendime 2003 yılında evlendiğimde 55 tim ama şu an 62 hedefim..4 ay içinde vermek istiyorum fazlalıkları hepimize kolay gelsin

İstedikten sonra hepimiz başarabiliriz. Ben kararlıyım. Eski halime döneceğim inşallah... HEp beraber birbirimizi gaza getirelim.

merhaba şu an kaç kilosun. ben de 99 da evlendiğimde 53 tüm. 2003 hamile kaldığımda 60 tım 71 le doğum yaptım:49:. kızımın 1. doğum gününde karar verdim zayıflayacağım diye tekrar 53 oldum.:62: işten ayrılma, eve mahkum kalma ve 2006 da şehir değişikliğiyle beraber iştahta anormal bir açılmayla o günden beri 68-72 arasında gidip geliyorum. 2 haftadır diyet+ spor yapıyorum hedefim 55.:10:

Şuanda 87.3 kiloyum cnm. Kilom bayağı fazla. Ama kararlıyım. Rahat giyinmek istiyorum artık. Hele ki önümüz yaz. Bana yakışan tiril tiril elbiseler giymek istiyorum. Ben hergün tartılıyorum. Bugün 87.3 çıktım. Yarın 86'yı göreceğim diye çabalıyorum.. 86'yı görünce de 85'i göreceğim diye uğraşacağım. Öyle öyle erimek istiyorum :)

Ben 4 sene öncesine kadar 50-55 kilolarda fıstık gibi bir hatundum... Hatun"dum" diyorum.. Çünkü hiç de öyle fıstıklık bir tarafım kalmadı artık. Kendimi nasıl bu hale sokmusum sasırıp kalıyorum. Eski halime dönmek icin çaba göstermeye karar verdim artık. Aylarca da sürse, bu değişim için çok çalışacağım.

Kilo alma aşamalarımı size şöyle özetleyim..
Üniversite dönemimde sınavlarla boğuşurken 55 kilodan - 66 kiloya çıktım (ders calısırken hep abur cubur yedim)
Üniversiteden sonra evlendim. Evlendiğimde 67 kiloydum. Evde devamlı abur cubura saldırdım. Bir baktım 78lere cıkmısım.
Kendime ceki düzen verecegim derken KPSS maratonum basladı.. Tekrar derse yogunlastım. Aylardır tek isim oturup ders calısmak oldu. Ve yanında yine abur cuburlar...
Sınav bittiginde 89lara cıktıgımı gördüm.. Yaz boyunca bunalım takıldım.
Devamlı rejime baslamam lazım laflarıyla kendimi kandırdım. Ama hiçbir zaman rejime baslamadım.
Her defasında kendimi cikolatalar , cipsler , kolalar icinde buldum.
Biraz önce koca bir tabak makarnayı götürdükten sonra tartıya cıktım ve rakamı görünce neye ugradıgımı sasırdım... KİLOM 92 !!!

Bu bana tokat gibi oldu. 55 kilodan 92 kiloya... Artık silkinip kendime gelmeye karar verdim. Ve rejim için yarını da beklemeyeceğim. Hemen şimdi rejime başlıyorum. Bol bol spor da yapacağım ve yaza kadar eskisi gibi incecik bir kız olacağım. Artık ertelemek yok. Buradan yaptığım şeyleri sizlerle paylaşacağım.

Ve artık DEĞİŞİM BAŞLASINNNNN...

Başlasın vallahi..
67 kiloyla başladım,ben de 8 gündür diyetteyim ve 2 kilo vermişim.
Hep beraber nice fit vücutlara diyelim.

Başlasın vallahi..
67 kiloyla başladım,ben de 8 gündür diyetteyim ve 2 kilo vermişim.
Hep beraber nice fit vücutlara diyelim.

İnşallah cnm.. Bir de insan zayıfladıkça mutlu oluyor. 1 kilo bile beni havalara uçuruyor. Yarın tartıda 86'yı görürsem bütün günüm süper geçer :)

İnşallah cnm.. Bir de insan zayıfladıkça mutlu oluyor. 1 kilo bile beni havalara uçuruyor. Yarın tartıda 86'yı görürsem bütün günüm süper geçer :)

Umarım görürsün fakat günde 1 kilo bence büyük bi hedef.Hani fazla beklentiye girmeden 100 gramla bile mutlu olabilmek, vazgeçmemek lazım.

Son düzenleme:
Umarım görürsün fakat günde 1 kilo bence büyük bi hedef.Hani fazla beklentiye girmeden 100 gramla bile mutlu olabilmek, vazgeçmemek lazım.

Yok günde 1 kilo değil. Mesela bugün 87.3 çıktım. Yarın 86.9 bile olsa razıyım. 86'lı rakamlara düşmüş sayıyorum kendimi.

Şuanda 87.3 kiloyum cnm. Kilom bayağı fazla. Ama kararlıyım. Rahat giyinmek istiyorum artık. Hele ki önümüz yaz. Bana yakışan tiril tiril elbiseler giymek istiyorum. Ben hergün tartılıyorum. Bugün 87.3 çıktım. Yarın 86'yı göreceğim diye çabalıyorum.. 86'yı görünce de 85'i göreceğim diye uğraşacağım. Öyle öyle erimek istiyorum :)

sendeki bu kararlılık forumda iyi bir sinerji yaratıyor. süpersin:124::46:

haziranda hepimiz böyle olacağız:118: sevinçten

kalorisepeti.com a üye olun ben kalori sayarak diyet yapıyorum site çok faydalı:52:

Günaydın kızlar...
Bugün biraz geç uyandım. Hemen tartıldım :)
Ben 86.9 -86.8 gibi bir rakam beklerken 86.5'i gördüm tartıda :)
Şuanki kilom 86.5 :118: :118:
Tabi bunun büyük çoğunluğu ödemdir. Ama olsun biraz daha hafifledim :))
Şimdi kahvaltımı yapıp temizliğe başlayacağım.
Kahvaltıda 2 tane haşlanmış yumurta - tere - domates - salatalık yiyeceğim...
Ekmek hiç yok :)
Karbonhidratımı meyveden alıyorum ben :))

Back
X