- 14 Haziran 2019
- 13.276
- 47.004
Hadi o zaman şimdi acalım konuyu nevos hazır kızlar suan uyuyor bırazdan kalkarlarBenim kızlar kurstan 7 buçuk gibi çıkıyor. Yemek yiyeceğiz. Bende saati kaçırmayayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi o zaman şimdi acalım konuyu nevos hazır kızlar suan uyuyor bırazdan kalkarlarBenim kızlar kurstan 7 buçuk gibi çıkıyor. Yemek yiyeceğiz. Bende saati kaçırmayayım
Ama herkese saat verdim. Sonra başıma gelecekleri biliyorumHadi o zaman şimdi acalım konuyu nevos hazır kızlar suan uyuyor bırazdan kalkarlar
Tamam olur ama bence sen de begeneceksin yani begenmeyeceksinOlmadı ben önereyim
Amaaaağğğn boşver nevoşum yaa bişey gelmez başına ben arkandayımAma herkese saat verdim. Sonra başıma gelecekleri biliyorum
Çok iyiymişTamam olur ama bence sen de begeneceksin yani begenmeyeceksin
Hiç bu kadar emin olmaAmaaaağğğn boşver nevoşum yaa bişey gelmez başına ben arkandayım
Aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor. Sinyal sesinden sonra mesaj bırakabilirsiniz...Adaşım kulagıma fısıldarmısın ipucunu yakalamıssın azcık ders calısayım
Yerler seni yerlerHiç bu kadar emin olma
Bu sefer kalbim dayanmazYerler seni yerler
Bu sefer kalbim dayanmaz
O yüzden gerek yok aşko ,evetBu sefer kalbim dayanmaz
Vaaovv 3 tane hemdeAlarm kurdunuz mu
Eki Görüntüle 3169785
Aynen aşkomO yüzden gerek yok aşko ,evet
Ben en az 5-6 kurarım ama ilkinde yetişirim. GaranticiyimVaaovv 3 tane hemde
Aynen aşkom
En güzeli nevoşBen en az 5-6 kurarım ama ilkinde yetişirim. Garanticiyim
Neyse ki gerek kalmadı……..Alarm kurdunuz mu
Eki Görüntüle 3169785
Daha bir saat varNeyse ki gerek kalmadı……..
Bana söyleyebilirsin biliyorsun değil mi?Daha bir saat var