- 8 Haziran 2013
- 56.109
- 148.999
20 ile 22 arasıKonu nezaman acilcak acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
20 ile 22 arasıKonu nezaman acilcak acaba
Bir tek yöresel yemekler var üzerine gelince öyle yazıyor,başkada yok gözükmüyor.O zaten vardı abla ya, demek görünmüyor diğeri
Güle güle kullan görünmüyor kiAaa rozetim gelmiş
Bildirim gelince geri geldiler zannettimGüle güle kullan görünmüyor ki
Varlığını bil diye göndermiş olmalılarBildirim gelince geri geldiler zannettim
Naber küçük kıss hemde en zararsızHayatım böyle on numara bak keyfim meyfim on numaraaaaaa
Neyse varlığı yeter o zaman hahahjasjaVarlığını bil diye göndermiş olmalılar
Gönüller bir olsunNeyse varlığı yeter o zaman hahahjasja
Zararsız zararsız 11 ay nasıl geçer onu düşünüyorum.Naber küçük kıss hemde en zararsız
1 ayı bitmiş bileZararsız zararsız 11 ay nasıl geçer onu düşünüyorum.
Canım 20.00 civarında yeni konuyu açacağım. Sende bana özelden yaz tarif alAna aksama belli mi bir sunum yapasım var ama umarım yetişirim tatil planı var belli olsunda çıkmadan fotograflıyım bari maksat gönüller hoş olsun
Abla benim eşimde çok sık olur soğuklar başlayınca..bal çörek otu karıştırıyoruz aç karna...bir de kozalak şurubu fayda ettiSağol neslicim geçmiyor birde 15 günü geçti nerdeyse.
Benim kızlar kurstan 7 buçuk gibi çıkıyor. Yemek yiyeceğiz. Bende saati kaçırmayayımBiran önce saat sekiz olsun
Gecikebilirim mi diyorsunBenim kızlar kurstan 7 buçuk gibi çıkıyor. Yemek yiyeceğiz. Bende saati kaçırmayayım
Çocukların uykusu gelir senin şimdi, çişi de gelirGecikebilirim mi diyorsun