Vallaha bende meze diyorummbir sene meze olmustu sanirim oyle hatirliyorim
Akşamaaakatagori bellimi
Günaydınlar neredeydin hiç gözükmedin iyisin demi.Günaydın kızlar ❤
Yoğundudum kız seni etiket yaptım bit torunum daha oldu diye iyiyim çok şükür sen nasılsın güzel anneanne ❤❤Günaydınlar neredeydin hiç gözükmedin iyisin demi.
Cok cok gecmiş olsun redcimHic değilim ne yazık ki. Oğlumun boynundaki noduller de büyüme var cuma günü onkolojiye gidecegiz. Bugün alerjiye gittik ilaç verdiler.
Kızım için gelişimsel pediatriye gittik bugün çok şükür ki en azından o şua mikrosefali belirtisi göstermiyor ama her an çıkabilir diye de moral vermeyi unutmadı tabii
Benden böyle senden ne haber
Gözünüz aydın olsun sağlıcakla büyüsün inşşallah,Yoğundudum kız seni etiket yaptım bit torunum daha oldu diye iyiyim çok şükür sen nasılsın güzel anneanne ❤❤
Banada takıldı implant iyi olur inşallahGözünüz aydın olsun sağlıcakla büyüsün inşşallah,görmedim etiketi kesin gözümden kaçmıştır yoksa mutlaka yazardım.
Bende diş derdi başladı gene implant takılacak kemik tozu kullanılacak
Redcim çok çok geçmişler olsun,inşalllah bir an önce sağlığına kavuşur bebeğinde.Hic değilim ne yazık ki. Oğlumun boynundaki noduller de büyüme var cuma günü onkolojiye gidecegiz. Bugün alerjiye gittik ilaç verdiler.
Kızım için gelişimsel pediatriye gittik bugün çok şükür ki en azından o şua mikrosefali belirtisi göstermiyor ama her an çıkabilir diye de moral vermeyi unutmadı tabii
Benden böyle senden ne haber
Günaydın nevoşcumGünaydın
Daha önceden vardıda düştü 1tanesi kırılmış içerden.Banada takıldı implant iyi olur inşallah
Amin canım. İnşallah yarın muayenede sorunsuz derCok cok gecmiş olsun redcimrabbim şifa versin sonuclat iyi gelsın inşallah
Ola biliyor bence kırılma takarsan rahatlarsın inşallahRedcim çok çok geçmişler olsun,inşalllah bir an önce sağlığına kavuşur bebeğinde.
Günaydın nevoşcum
Daha önceden vardıda düştü 1tanesi kırılmış içerden.
AminnnnRedcim çok çok geçmişler olsun,inşalllah bir an önce sağlığına kavuşur bebeğinde.