- 24 Eylül 2018
- 97.007
- 292.132
Geç kaldım galiba
Vardır mutlaka,yazın siz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geç kaldım galiba
Vardır mutlaka,yazın siz
Öyle olmuş Nevosum hep tembih ediyorum kendimi unutuyorum saatiBir saatten fazla oldu başlayalı
Yazdım nevosta yazdı ama gitmiş makarna kalmamış yerle yeksan kapılmışVardır mutlaka,yazın siz
Çok sevindimBu sefer iyi karıştırdın kabul edelim
O zaten ilk gidenlerdendir ,mümkün değil yani kalmasıYazdım nevosta yazdı ama gitmiş makarna kalmamış yerle yeksan kapılmış
Tavuk dünyası kimde çabuk konusun
Bir de bana cok seveceksin demiştin, orda dedim kesin makarnaÇok sevindim
Çayla yenmez
Kıymalı, peynirli
Yasmin katılmamış
En önemlisi. İçinde A var
Bir de bana cok seveceksin demiştin, orda dedim kesin makarna
Tavuk dünyası da gelmişti aklıma ama olmaz diye yazmadım tavuk yemekleri kategorisine girer der diye düşündümYazdım nevosta yazdı ama gitmiş makarna kalmamış yerle yeksan kapılmış
Tavuk dünyası kimde çabuk konusun
Verdim onudaTavuk dünyası da gelmişti aklıma ama olmaz diye yazmadım tavuk yemekleri kategorisine girer der diye düşündüm
Bulup gelYani ben şimdi bu yarışmaya katılamıyorum öyle mi iki yarışmaya katılmadım canım kaldı
Iyi ben gidiyom o zaman kırık ve dökük
Gidiyomm. Ben çüstümmmmm
GiTmis oda gitmiş geçen ben yapmıştım tavuk dünyası tarifiTavuk dünyası da gelmişti aklıma ama olmaz diye yazmadım tavuk yemekleri kategorisine girer der diye düşündüm
Anamm kızzzz üzülme başka yap nevoş bulur sana cok var makarna çeşitlerii
Hayaller makarna hayatlar ekşili köfte oldu, nasipMargaret Hale ye inat dedim
Üzüldüm pekiBulup gel
Pinterestgirl yöreselde fasille oldu yaHayaller makarna hayatlar ekşili köfte oldu, nasip