değişik gebelik takvimleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi kucukkedicik
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
K

kucukkedicik

Ziyaretçi
kızlar çok değişik gebelik takvimkeri buldum mutlaka bakın. ben bayıldım. 3 boyutlu hemde.

www.babystrology.com
1)
bu adrese girin
2) your name yazan yere isminizi yazın
3) # of babies yazan yere kaç tane bebek beklediğinizi yazın. ikiz bekleyenler için 2 gibi...
4) first day of your menstrual period yazan yere son adet tarihinizin ilk gününü yazabilir veya babys due date e bebişin tahmini doğum tarihini yazabilirsiniz
5) sonra aşağıdaki kodu alıp imzanıza yapıştırabilirsiniz.

1)
adresine girin
2) step 3 due date yazan yere bebişin tahmini doğum tarihni yazın.
3) create code butonuna tıklayın
4) aşağıda çııkan kodu imzanıza yapıştırın.

çok süper şeyler. deneme için kendi imzama yapıştırdım ikisinide.. sakın hamileyim sanmayın sırnaşık şey nerdeeeee

gerçekten çok harika inşallah hamile kalırsam yaparım çok teşekkürler

kızlar çok güzel cidden ama imzaya ekleyemedim ben ya senağlama bakalım site yönetimine soru gönderdim nasıl ekleriz diye. cevap gelirse burdan size de yazcam.

Canlarim onlari buraya ekleyemezsiniz. Onlar uc boyutlular ki bizim forumumuz buna uygun degil. Bende ekleyeme calismistim bunlari ama olmadi. Ben widget olani google sayfama ekledim, her acisimda cikiyor, hergun ordan bakiyorum.

ben de yapamadım kızlar. eğer yapabilriseniz benim için de yaparmısınız benim sat 6 ekim teşekkürler

aaaaaaaaaaaaaaaa ilk yaptığımda gitmiş kız ilahi emi.

bende yapamadım ama yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…