• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Değişik fikirlerinizi bekliyorum

Tugcetce

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2016
22
3
1
34
Kızlar erkek arkadaşıma degisik bi hediye almak istiyorum gerçekten farkli fikirleri olan varsa duymak isterim

Kitap yaptırın kişiye özel kitaplar var netten bulabilirsin. peki o sana ne aldı değişik farklı unutamadığın bu güne kadar acep

tuttuğu takımın maç bileti?

İsminin yazılı olduğu cüzdan çakmak tesbih vs vs vs.. erkekler isimlerine genelde aşık olurlar ya görünce hoşlarına gidiyo :KK55:

Al gömleği al kazağı gitsin ya. Ben geçen hafta puro kutusu aldım eşime,doğumgünüydü. Çok mutlu oldu onun için unutulmazz çünkü puro meraklısı

Hobilerine, sevdiği şeylere göre bir şey seçin. Mesela maç bileti önerisi veren olmuş, maç sevmiyor demişsiniz. Sevgilinizi en iyi siz tanırsınız bize de zaten hakkında yeterince bilgi vermemişsiniz. Tek söyleyebileceğim erkekler öyle çok mıçmıç hediyeler sevmiyorlar, bize alıyorlar da. Çok örneğini gördüm, kız arkadaşının sayfalarca mektup yazdığı, kutu falan hazırladığı erkeklerin hediyeyi çok beğenmiş gibi yapıp bir kenara attığını.

Ben hediye almam pek, genelde kallavi bir yerde yemeğe götürüyorum. Yok illa hediye derseniz, boğazına düşkün bir erkekse sevdiği bir yemeği, tatlıyı falan yapabilirsiniz, el emeği hoş olur.

Bir sürü sey aldim da sekiz yilda en sevdigi cüzdan olmus. o kadar uğraşıp süpriz de yapardım ama :D cüzdan baya iyi oldu kullanıyorum seve seve der.

Ben bu tarz konuları anlayamıyorum ya.
Ben şimdi eşime farklı hediye fikri verin desem kim ne bilebilir daha önce neler aldım,eşim neye düşkün,ne tarz giyinir vs vs.Neye göre fikir verilebilir ki bilemedim.
Dolayısıyla siz tarzına,tavrina uygun birşey bakın derim çekilirim.

Kol düğmesi baş harfinizi yaptırabilirsin.
Gömlek alıp iç yaka kısmına baş harflerinizi yazdırabilirsin. (buldumbuldum.com'da vardı gömlek de Sarar'dandı yanlış hatırlamıyorsam)
Tesbih alabilirsin tuttuğu takımın mağazasından.
Maç bileti ikinize, gayet hoş olur. Ya da forma satın alıp ikinizin baş harfini ve doğum yılının son iki hanesini bastırabilirsin. Ya da sevgili olduğunuz günün sayısını (Ayın 15'i ise XY 15 mesela)

Manevi olarak da; şiir ile ilgileniyorsa ve yaratıcılık kabiliyetin varsa D&R'da Şiir-Roman-Öykü tarzında boş kitap tarzı defterler satılıyor alıp kendininiz doldurabiliyorsunuz. Ben roman olanını alıp yazıp sözlüme askerlik hediyesi yaptım çok duygulanmıştı.
Albümünüzü yapabilirsin. Resimleri çıktı alıp arkasına notlar yazıp güzel bir albüm oluştırabilirsin.

Şimdilik bunlar geldi aklıma, tarzını bilmediğim için fazla yorum yapamıyorum. :KK51:

Back
X