Eşiniz mi??
Sevgiliniz mi??
Takvim hazirlamak sizin resimlerinizden oluşan. Aklima ilk bu geldi daha gelirse yazarim
K.v. ile anlasamiyanlar da yapabilir bunu.omrumu yedin icerikli sayfalar.Takvim hazirlamak sizin resimlerinizden oluşan. Aklima ilk bu geldi daha gelirse yazarim
Ayy alemsin canım bi düşündüm de kendi kaynanamla bi takvim nasıl olur diye çok komik ya kapak olarak yakın çekim bakışlar şöyle en sinsilerindenK.v. ile anlasamiyanlar da yapabilir bunu.omrumu yedin icerikli sayfalar.
Dogum gunu yildonumu sevgililer gunu ? Hangisi icin ona gore yorum yapicam
Bunu yapan yerler var da davetiye basilan yerlerde mi olur fotoğrafçılar da mi olur emin değilim canım sen nasıl bişey istiyosan anlatirsin onlar yapar zatençıkmaya başladığınız günü de boyle kalplerle filan gosteren bisey olabilir
Ayy alemsin canım bi düşündüm de kendi kaynanamla bi takvim nasıl olur diye çok komik ya kapak olarak yakın çekim bakışlar şöyle en sinsilerinden
Bende cok guldummm...Ayy alemsin canım bi düşündüm de kendi kaynanamla bi takvim nasıl olur diye çok komik ya kapak olarak yakın çekim bakışlar şöyle en sinsilerinden
uzun zamandır almak istediği bir şeyi almak olabilir.. seviyorsa tuttuğu takım ile ilgili özel yapım bir hediye olabilir.. ilişkiniz müsaitse görmeyi istediği bir yere tatil (ya da tur) planı ayarlanıp gidilebilir..
takvim gibi şeyler erkeklerin pek ilgisini çekmiyor, onlar kullanabilecekleri hatta üzerlerinde taşıyabilecekleri hediyeleri daha çok seviyorlar
Kendi forma yaptrms bana kendine ilerdeki Allah nasip ederse cocugumza takm kyafeti forma alms arksna ckma tarihimizi yazdrms :)) tur yapmayı dusunuyorum ama ilkbahar aylarnda ve tatil donusunde. :)
ne güzel yapmış aferin ona.. Allah mutlu günlerde giymeyi nasip etsin..
Amiin canm insAllah .
Eski ve klise gelebilir ama bir mektup yazabilirsin. Herzaman yaninda tasisin cuzdaninda. Guzel bir cuzdanda alabilirsin. Sigara kullaniyorsa sigara tabakasi ve şik bir cakmak. Saat takim aksesuarlari vs liste sevgilinin ilgi alanlarina gore uzar. İlk bulustugunuz- ilk gordugun yerde bulusun mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?