Degisik adet yardim

Duygus57

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
22
Puanlar
118
Merhaba sizlerin yardimina ihtiyacim var. Pazar günü adet oldum ama 2 gün sürdü sonra rengi degisti böyle kahve rengi oldu. Ayrica her adet dönemimde et parcaciklari gibi bisey gelirdi bu sefer olmadi... Iki gündür bas dönmesi mide bulantisi cekiyorum bende migren oldugu icin ona baglamistim ama bilemiyorum. Bu bi problem olabilirmi doktora gitsemmi yoksa normal biseYmi? Ne yapmam gerek? Hamile belirtisi falanda olurmu bu?

ayy benm şikayetime benziyo.hamile misin kesinleşti mi?bugün azck midem bulanıyomuş gibi geldi off ya psikolojk dimi.resmen adet oldum ama hala inanmıyorum sanki hamile olma ihtimalim varmış gibi geliyo:1:bi de kistten korkuyorum acaba varmıdır diye.
test yapıp olumsuz görmek de istemiyorum ama bi yandan da hamileym mi acaba diyorum off.sen hamileysen ben de hamileyimdir:9:

ayy benm şikayetime benziyo.hamile misin kesinleşti mi?bugün azck midem bulanıyomuş gibi geldi off ya psikolojk dimi.resmen adet oldum ama hala inanmıyorum sanki hamile olma ihtimalim varmış gibi geliyo:1:bi de kistten korkuyorum acaba varmıdır diye.
test yapıp olumsuz görmek de istemiyorum ama bi yandan da hamileym mi acaba diyorum off.sen hamileysen ben de hamileyimdir:9:

:1::1: cok tatlisin canim :3: bi bakiyormussun ikimizde ayni anda hamileymisiz.. vallah bidaha adet olmadim gerci 1-2 haftam var tekrar hastalanmama onu bekliyorum..
kasiklarimda agrilar var ara ara bisey saplaniyo gibi.. bide iliski yasarken sizlama gibi bisey oluyo yumurtalarimda.. bilmiyorum neyin nesi..
hic kimse fikirde vermedi burdan suan beklemekteyim

Back