Degişen özgüven durumu

catterflym

Guru
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2010
2.153
2.303
333
merhabalar benim ruh halim sürekli degisiyor özellikle iş yerinde bazı ınsanlarla konusurken yüzüm kıpkırmızı olabiliyor, karsımdakine kücük bir kız cocugu hissi verebiliyorum baska bir insana cok özgüvenli olabiliyorum kimsenin yapmacagı sekilde konusabiliyorum sürekli kendimi telkin ediyorum gücsüz gözükme hep özgüvenli ol diye ama bazen kendimi çok çaresiz hissediyorum ve sanki küçük bir kız cocugu gibi oluyorum hem ruh hali hem davranıslar.özellikle kış aylarında özgüven problemim ve yüz kızarmam artıyor yazın ise bazen aylarca yüzüm kızarmıyor ve cok özgüvenli biri olabiliyorum.ev hayatında aileme karsıda cok domınant ve özgüveni yüksek biriyim (onlarlayken dısarıya karşıda) sanki icimde iki insan yasıyor.çift karskterlimiyim ben

karşınızdaki kişinin size verdiği enerjiye bağlı bir durum olabilir mi bu

Evet zaten kişiye göre degisiyor hal ve hareketlerim çok önemsiyorum insanları sanırım bundan nasıl kurtulucam bilemiyorum.genelde o kadar özgüvenliyim ki ben bile inanamıyorum neden kendimi bazen cok z ve zayıf hissesiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…