- 11 Aralık 2022
- 52
- 13
- 8
- 22
- Konu Sahibi Aylakkyildiz
Çok morelim bozuk zamanı gelince herşeyi bırakıcam ama şimdilik psikolojik olarak sizden destek istiyorum . 3.yılana giren bi evliliğim var. eşim önceden kaybetmekten korkardı çok severdi üzüldüğümde gönülde alırdı .üzerid ama düzeltmesini bilirdi. ben bu mutluluğu göz önünde bulundurarak onunda isteği üzerine evliliğimizi bir çocukla taçlandırmak istedik. Hamileliğimde çok fazla destek olmasada. Yakındı yine evli kadınlar anlar hamileliğimin sonlarına doğru annesi geldi . Az bişey mesafe girdi anlamamaya başladık birbirimizi annesi çok karşıyodu aramızdaki şakaları bile. Neyse hamileliğimin sonlarına doğru eşimin başka kadınlara karşı yönelimi olduğunu farkettim . Fiziki olarak bi eylemde bulunmuyordu . Ama ben farkındaydım görmezden geldim çünkü hamileliğin ağırlığını yaşıyor kendi derdime düşmüştüm . Doğumdan sonra tamamen uzaklaştı. Hep mutfakta sigara eşliğinde oyun oynar dı . Sanki babalığı kabullenmemiş biz onun gençliğini elinden almışız gibi davranırdı .Annesi çocuğumun kırkı çıkmasına 5 gün kala köyüne gitti çok şükür.eşim Ne beni umursadı ne çocuğumu 2 ay boyunca şimdi 3. Ayımız bitiyor oğlumla yeni yeni bize yöneldi az buz ama sanki ben olmasam bütün kızlar onu bekliyor gibi .Ben ve oğlum olmasa dışarıda ona yeni bir dünya var .benden önce gezmesi yoktu hep lojamanında yatıp kalkarmış kendine don aldığı bile yok kaç yıl önceki kıyafetleri duruyo. Yani parasınısa harcamayı seven biri değil .Oynadığı oyunda kızlarla oynamaya başladığını farkettim herkese söyledim kavga ettim ağladım .annemin yanındaydım o zaman yalnızlıktan sıkılmıştım çünkü belki birisiyle sohbet edersem iyi gelir diye gitmiştim. anneme boşanacağımı söyledim . kılasik anneler gibi eşin çok iyi boşanıp napıcan baban sana bakmaz falan çok zoruma gitti öylede oldu babam aramızın kötüleştiğini farkedince eşimle konuşup beni gönderdi sessiz sedasız geldim eve yine oğlumun düzenide bozulunca bişey diyemedim . Şimdi dün akşam, bende önceden oynuyodum ondan sildirmiş silmiştim o kavga zamanında şimdi dün tekrar sen indir erkeklerle oynayabilirsin bişey demiyorum demeye başladı amacı çok açık oda indirip kızlarla rahat rahat oynamaktı. bende inadına indirdim erkek ekledim birsürü abaza çok yazan oldu karşılık verdim inadına . Zoruna gitti ama hbişey demedi biliyorum ilerde bunu koz olarak oda oynadı yaptı etti diyecek ama. Vazgeçilmez olsun istemedim istesem bende birileriyle konuşabilirim talep var imajı vermek istedim. Biliyorum çok ahlaksızca. Ama kendisi istedi bunu karı koca olalım ama birbirimizin hiçbişeyine karışmamayalım dedi utanmadan . Boşanıcam maddi gücümü elime alınca ama sizden yine akıl,destek,öneri istiyorum buraya kadar sabredip okuduysanız teşekkür ederim