Degersiz miyim?

Napicagimi Bilmiyorum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2014
799
369
31
Merhaba size bir sorum olacak kendimi degersiz hissediyorum. Etrafimdaki herkez mutlu butun arkadaslarim evleniyor. Aslinda evlilik meraklisi degilim kendime sinir oluyorum resmen nasil biseyse evlenen birisini duyunca morelim bozuluyor kendimi yanliz hissediyorum. Bir sevgilim var ama onunlada bir son göremiyorum aileler istemiyor. Cok olaylar yasandi aslinda ayrilmaliyim ama belki düzelir diye ugrasiyorum enayi gibi. Sizce napmaliyim su garip duygudan nasil kurtulabilirim ? Tskler

Son düzenleme:
Meslek yapıyorum ne demek okuyor musunuz yani? Öyle bir şey yazmışsınız ki tam olarak sorun ne anlamadım ne yorum yazsam bilemedim. Derdini anlatamıyorsun ki.

öncelikle bir konu açıp kaybolmayın, siz insanların fikirlerine değer verin ki onlar da size değer versinler.
kendinizi daha net ifade edin. az cümleyle çok şey anlatmak güzel bir özelliktir ama sadece çok şey anlattığınızda. siz hiçbir şey anlatmamışsınız.
bir şeyler anlatın da ona göre yol gösterelim.

tamam kusura bakmayin demekki olmamis basaramamisim anlatmayim ama sizdeki bu agresiflik neyin nesi ? Bir sakin olun

tamam kusura bakmayin demekki olmamis basaramamisim anlatmayim ama sizdeki bu agresiflik neyin nesi ? Bir sakin olun
hanımefendi siz sakin olun, ben zaten sakinim.
bana ayar vermeye çalışmak yerine neden derdinizi biraz daha ayrıntılı anlatmaya çalışmıyorsunuz? gerçekten siz derdinizi anlatsanız insanlar samimi olarak size yardımcı olmaya çalışacaklar ama siz neden değersiz hissediyorsunuz, ne yaşadınız, insanlar size ne yaptı/söyledi hiçbir şey anlatmadan yardımcı olmamızı bekliyorsunuz ama sihirli küremiz yok maalesef

bu dusunceye nefen kapildiniz? sorun kendinizle mi alakali yoksa cevrenizdeki insanlarin hissettirdigi bi durum mu

ben sizin sevgilinizi sevdiğinizi düşünmüyorum, arkadaslarınız evlenirken siz bide üstüne sevgilinizdende olmak istemiyorsunuz ama sonunun olmayacagını biliyorsunuz bence artık yeni yolunuzu çizmenin vakti gelmiş, evlilik için acele etmeyin hemen olmasın ama hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…