Merhabalar. Eşime bunu defalarca söyledim ama hep 'yanlış hissediyorsun' diyor. Sadece o kadar. Güzel söz, sarılma öpme vs çok çok nadir. Ben sürekli bu konuyu açıyorum çoğunda da kendimi tutamayıp ağlıyorum. Ama hiç ilerleme yok. Sevgi bir tek o şekilde ifade edilmez diyor. Düşününce hak veriyorum tamam ama bunlar da olsa keşke. Üç yıllık evliyim. Her gün yemek yapmıyorum, yetişemiyorum. Geçiştirdiğimiz, dışardan yediğimiz ya da onun yaptığı çok oldu. Ve bugüne kadar tek bir şey söylemedi bu konuda. Ya da dışardan bir şey isteyim hemen alır. Aaa bunu unutmuşum derim tekrar gider hiçbir şey demez. Kendine hiçbir şey almaz sadece bana alınır. Hatta ona hediye almamı yasakladı. Gerek yok ihtiyacım yok israf diyor. Bu tarz şeylerle göstermeye çalışıyor sanırım sevgisini. Ama ben mutsuzum daha çok ilgi istiyorum. Sevildiğimi hissedemiyorum. Seviyor musun diyorum yemin ettiriyorum anca öyle inanıyorum. Ben böyle düşünüyorsam bir şeyler eksik değil midir? Bu arada çok sık tartışıyoruz ama çok ufak şeylerden. Ben dayanamıyorum sinirlendiğimde. O da öyle ama onun siniri 5dk sonra geçiyor. Ben bir şey olmamış gibi yapamıyorum. Bu sefer uzadıkça uzuyor. Offf güzel şeyler duymaya ihtiyacım var sadece. Ne bileyim telefonla uğraşması yerine güzel bir bakışa, bol muhabbete ihtiyacım var. Defalarca konuştum değişiklik yok ne yapabilirim?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Değersiz hissediyorum
- Konu Sahibi Betul56
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Eşime göre her şey gereksiz. Temizlik falan öyle çok sık yapmamı istemiyor yardım istemediğim halde. Ben de gizliden yapıyorum çünkü defalarca tartıştık bu konuda. Ama hamileliğim boyunca haftada bir kendi bütün evi temizledi. Bir kez dahi süpürge yaptırmadı bana. Bunları düşününce hoşuma gidiyor ama sanırım daha fazlasını istiyorum. Bir yaşında bebeğim var. İlgili bir baba olduğunu düşünüyor. Ama oyun oynamıyor sadece oyalıyor gibi geliyor. Diyorum ki onunla geçirdiğin vakti kaliteli geçir fazlasını istemiyorum. Ama yok. Bilemiyorum ben mi abartıyorum.Bence sizi seviyor, düşünceli davranıyor çünkü
Ama ifade edemiyor
Diğer her konuda yardımcı işte
Evlilik hayatı paylaşmaktır zaten
Sen güzel söz söyle ya da mesaj at. O da cevap yazar mutlaka
- 16 Aralık 2011
- 13.791
- 13.671
- 498
Hak
Haklısınız kelimeleri yanlış seçmişim.merhaba bence sizde kendinizi sevme eksikliği var
çünkü bir insan eşi sevmiyorsa değersiz hissetmez ki
eşim beni sevmiyor diye üzülür sadece..
ne bileyim sanki kendinize siz değer verseniz o farklı bir yorum olurdu..
- 16 Aralık 2011
- 13.791
- 13.671
- 498
yok hayır kelimeleri yanlış seçmedinizHak
Haklısınız kelimeleri yanlış seçmişim.
kendinize değer verseniz eşinizin aslında sizi sevdiğini farketseniz?
Vakit ayıramıyoruz malesef çok fazla. Eşimin yoğun bir şekilde ders çalışması gerekiyor. Bize kalan akşamları birkaç saat oluyor. O da yemek bulaşık falan bir koşturmaca oluyor. Akşam da 10 a doğru ben oğlumu uyutuyorum sonra kendim de uyuyorum.Gayet eşin normal. .
Seviyor ve bir dediğini iki etmiyor. .
Sevmese evlenmezdi. .
Yemin falan 3 yıllık evlilik için çocukça. .
Bazı insanlar sevgisini dile getiremez. .
Birbirinize vakit ayırın. .
- 29 Nisan 2015
- 472
- 283
- 23
Merhabalar. Eşime bunu defalarca söyledim ama hep 'yanlış hissediyorsun' diyor. Sadece o kadar. Güzel söz, sarılma öpme vs çok çok nadir. Ben sürekli bu konuyu açıyorum çoğunda da kendimi tutamayıp ağlıyorum. Ama hiç ilerleme yok. Sevgi bir tek o şekilde ifade edilmez diyor. Düşününce hak veriyorum tamam ama bunlar da olsa keşke. Üç yıllık evliyim. Her gün yemek yapmıyorum, yetişemiyorum. Geçiştirdiğimiz, dışardan yediğimiz ya da onun yaptığı çok oldu. Ve bugüne kadar tek bir şey söylemedi bu konuda. Ya da dışardan bir şey isteyim hemen alır. Aaa bunu unutmuşum derim tekrar gider hiçbir şey demez. Kendine hiçbir şey almaz sadece bana alınır. Hatta ona hediye almamı yasakladı. Gerek yok ihtiyacım yok israf diyor. Bu tarz şeylerle göstermeye çalışıyor sanırım sevgisini. Ama ben mutsuzum daha çok ilgi istiyorum. Sevildiğimi hissedemiyorum. Seviyor musun diyorum yemin ettiriyorum anca öyle inanıyorum. Ben böyle düşünüyorsam bir şeyler eksik değil midir? Bu arada çok sık tartışıyoruz ama çok ufak şeylerden. Ben dayanamıyorum sinirlendiğimde. O da öyle ama onun siniri 5dk sonra geçiyor. Ben bir şey olmamış gibi yapamıyorum. Bu sefer uzadıkça uzuyor. Offf güzel şeyler duymaya ihtiyacım var sadece. Ne bileyim telefonla uğraşması yerine güzel bir bakışa, bol muhabbete ihtiyacım var. Defalarca konuştum değişiklik yok ne yapabilirim?
Eşiniz öyle çok benziyor ki benim eşime.
İlgisini çok farklı gösterir eşim de. Benim istemediğim bir dille.
Bazı günler hiç kalkmam bile, yemeği yapar, hazırlar, kaldırır. Yıkar toplar. Çay getirir.
Hiç bana beni sevdiğini söylemez, bazen ben sorarım beni seviyomusun hiç hissedemiyorum derim hıhı der sadece. Daha kötü olurum.
Kendine çok zor bir şey alır, benim isteklerimden fırsat kalırsa o da.
Hiç güzel olmuşsun demez bakımlı olduğumu da düşünüyorum güzellik olarak da çok çok güzel değilim ama orta işte :)
O hep üstün ince olmuş kalın giyin üşürsün, topuklu ayakkabıyla rahat olmazsın rahat bişey giy falan filan. Gözüne sürdüklerin zarar verir sürme.
İnsan dokunsun sarılsın, ortada bir şey yokken sevdiğini söylesin ruhunu okşasın istiyor ama yine de bence bir çok kadına göre çok şanslıyız arkadaşım eşlerimizin kıymetini bilelim
Öyle mi diyorsunuz? Üzerine gidiyorum evet bunun farkındayım. Ama eş değil de arkadaş gibi olmak canımı çok sıkıyor. İlgi alaka farklı olsun istiyorum.Esin seni seviyor
Sen bos yere kuruntu yapiyosun beliki, bu sekilde fazla üstüne gidersen gercekten ilerde sorun olabilir
- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
Vakit ayıramıyoruz malesef çok fazla. Eşimin yoğun bir şekilde ders çalışması gerekiyor. Bize kalan akşamları birkaç saat oluyor. O da yemek bulaşık falan bir koşturmaca oluyor. Akşam da 10 a doğru ben oğlumu uyutuyorum sonra kendim de uyuyorum.
Ne güzel işte hepinizin kurulu bir düzeni var ..
Başkalarının hayatına değil , bu hayata hayal duyanları düşün. .
Eşi hiçbir şekilde anlayışlı olmayanlar. .
Rabbim huzur versin, gerisi boş ..
Eşin seni seviyor, boşuna dert etme. .
- 16 Aralık 2011
- 13.791
- 13.671
- 498
bir şey söylym miGözüne sürdüklerin zarar verir sürme.
bu gerçek sevgi şu cümlede saklı mesela...
illa bize tv nin dizilerin dayattığı süslü cümleli aşklar lazım sanki
sizi olduğunuz gibi seviyor süsünüzle püsünüzle ya da görüntünüzle değil...
bence gerçek aşk bu cümlede:)
Aynen ya aynen. Rahat edemezsin, zarar verir vs aynen. Çok mu üstüne geliyorum acaba ya. Daha geçen gün beni beğenmiyorsun diye kavga ettim. Hiç demiyor güzel olmuşsun diye eşim de. Ki ben bu konuda çok güvenirdim kendime eskiden. Artık güvenim de kalmadı. Sen bana diyor musun ki diyor. Hiç çiçek almıyorsun diyorum. Sen de almıyorsun diyor. Ona göre çok gereksiz bunlar. Kapitalizme bağlıyor işi ve çoğu özel günü de es geçiyor.Eşiniz öyle çok benziyor ki benim eşime.
İlgisini çok farklı gösterir eşim de. Benim istemediğim bir dille.
Bazı günler hiç kalkmam bile, yemeği yapar, hazırlar, kaldırır. Yıkar toplar. Çay getirir.
Hiç bana beni sevdiğini söylemez, bazen ben sorarım beni seviyomusun hiç hissedemiyorum derim hıhı der sadece. Daha kötü olurum.
Kendine çok zor bir şey alır, benim isteklerimden fırsat kalırsa o da.
Hiç güzel olmuşsun demez bakımlı olduğumu da düşünüyorum güzellik olarak da çok çok güzel değilim ama orta işte :)
O hep üstün ince olmuş kalın giyin üşürsün, topuklu ayakkabıyla rahat olmazsın rahat bişey giy falan filan. Gözüne sürdüklerin zarar verir sürme.
İnsan dokunsun sarılsın, ortada bir şey yokken sevdiğini söylesin ruhunu okşasın istiyor ama yine de bence bir çok kadına göre çok şanslıyız arkadaşım eşlerimizin kıymetini bilelim
- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.081
- 248
aynı ben
Aynen ya aynen. Rahat edemezsin, zarar verir vs aynen. Çok mu üstüne geliyorum acaba ya. Daha geçen gün beni beğenmiyorsun diye kavga ettim. Hiç demiyor güzel olmuşsun diye eşim de. Ki ben bu konuda çok güvenirdim kendime eskiden. Artık güvenim de kalmadı. Sen bana diyor musun ki diyor. Hiç çiçek almıyorsun diyorum. Sen de almıyorsun diyor. Ona göre çok gereksiz bunlar. Kapitalizme bağlıyor işi ve çoğu özel günü de es geçiyor.
Eşin duygularını belli edemiyor. İllaki seviyor ama bunu açıkça dile getirmiyor. Peki sen diyor musun eşine güzel sözler? Güzel şeyler söyleye söyleye, eşine sevgini göstere göstere alıştırabilirsin belki :)
Ben de çok fazla söylemiyorum. Ondan bekliyorum genelde ilk adımı Bir de söylemiyor ya ben söyleyince de önemsemez sevinmez gibi geliyor. Bu tür şeylere önem mi vermiyor içinden bana demek mi gelmiyor anlamıyorum.Eşin duygularını belli edemiyor. İllaki seviyor ama bunu açıkça dile getirmiyor. Peki sen diyor musun eşine güzel sözler? Güzel şeyler söyleye söyleye, eşine sevgini göstere göstere alıştırabilirsin belki :)
- 10 Ekim 2015
- 82
- 1
- 1
- 10 Ekim 2015
- 82
- 1
- 1