Yaa canim ben simdi yogun akinti goruyorum ya. Koyulursa ozaman adetmiyim?? Yani bu testlerin akabinde olabilirmi oyle bisey?Bu kadar kendini germe stres yapma bunlar cok onemli. Sen beni dinle cizgin yarin daha koyu cikma ihtimali var sakin relaxx bak ben artik takmamaya calisiyorum onceleri gunde 3 4 kere test yaptigimi hatirliyorumda suanda adete 4 5 kala basliyorum yapmaya :)))
Tabiki olabilir. Ama bu kadar stres yapma sabah bisey kalmadi test yap zaten cizgi cikarsa kan ver. Ama adet oncesi akinti artar hamileliktede artar ben ne desem bilemedim kesin bisey diyemem . BeklemelisinYaa canim ben simdi yogun akinti goruyorum ya. Koyulursa ozaman adetmiyim?? Yani bu testlerin akabinde olabilirmi oyle bisey?
Benim gordugum cizgi biraz gectikce belirginlestiOrada + olmasi gerekmiyor mu? Ben de negatif diye dusunuyorum. Herseyin hayirlisi olsun...
Ayni test bekledikce mi cizgi cikti yoksa baska testte mi daha belirgin cikti? Canim ne kadar hassas olursa olsun idrar testi ilk gunden kesin sonuc vermez. Insallah vardir ben yaniliyorumdur tabi ama silik cizgi bile bazen negatif sonuc verirken millet donup hamilesin diye heyecanlandiriyor emin ol kan testinde negatif cikarsa hayal kirikligin daha buyuk oluyo.. yine diyorum insallah ben yaniliyorundur. Benim adetim gecikeli 4 gun olmustu tak tak diye cikti cift cizgi. Allah gonlune gore versin canim bikac gun daha bekle oyle kendini heveslendir..Benim gordugum cizgi biraz gectikce belirginlesti
Ben adetimde zaten kendime gore belirtilerim var anliyorum hemen. Amma bu sekilde akinti hic olmaz di.Tabiki olabilir. Ama bu kadar stres yapma sabah bisey kalmadi test yap zaten cizgi cikarsa kan ver. Ama adet oncesi akinti artar hamileliktede artar ben ne desem bilemedim kesin bisey diyemem . Beklemelisin
Ayni test bekledikce mi cizgi cikti yoksa baska testte mi daha belirgin cikti? Canim ne kadar hassas olursa olsun idrar testi ilk gunden kesin sonuc vermez. Insallah vardir ben yaniliyorumdur tabi ama silik cizgi bile bazen negatif sonuc verirken millet donup hamilesin diye heyecanlandiriyor emin ol kan testinde negatif cikarsa hayal kirikligin daha buyuk oluyo.. yine diyorum insallah ben yaniliyorundur. Benim adetim gecikeli 4 gun olmustu tak tak diye cikti cift cizgi. Allah gonlune gore versin canim bikac gun daha bekle oyle kendini heveslendir..
Hadi bakalim insallah hamilesindir canimTestteki cizgi gittikce belirginlesti. Dun oglen yaptim ve bugun sabah yaptim.
Kan vermek icin cuma gunune randevu verdiler. Bakalim hayirlisi. Evde testim de kalmadi zaten. Bisey yapamam yani cumaya kadar.
canım bence hiç bunlarla uğraşma adını hatırlamıorum bende 15 liralık bi gebelik testi aldım silik bile çıkmadı ama 1 hafta geçmişti adetim dün kan testi yaptırdım 5 hafta bitmiş nerdeyse ama testin üstünde adetin geciktiği ilk gün sonuç verir yazıyo düşün güvenme hiç iki dl git sağlık ocağında yada tıp merkezlerinde bi kan testi yaptır yarım saatte öğrenirsinDun adet olmam gerekiyordu. Bugun de test boyle cikti. Ben hafif bir cizgi goruyorum. Ve test kagidinda da zaten az bisey olursa hamile oldugun yaziyor. Birde siz ne gordugunuzu soyleyin.
Tr de olsaydim dedigin kolaydi da. Simdi cumayi beklemem lazim. Daha once veremezmisim doluymus.canım bence hiç bunlarla uğraşma adını hatırlamıorum bende 15 liralık bi gebelik testi aldım silik bile çıkmadı ama 1 hafta geçmişti adetim dün kan testi yaptırdım 5 hafta bitmiş nerdeyse ama testin üstünde adetin geciktiği ilk gün sonuç verir yazıyo düşün güvenme hiç iki dl git sağlık ocağında yada tıp merkezlerinde bi kan testi yaptır yarım saatte öğrenirsin
cuma günü kesin öğrenicekmisin peki diğer haftayamı sallıyo yoksa sonuçlarTr de olsaydim dedigin kolaydi da. Simdi cumayi beklemem lazim. Daha once veremezmisim doluymus.
Bence diger haftaya sallancak. Bilmiyorum ki?cuma günü kesin öğrenicekmisin peki diğer haftayamı sallıyo yoksa sonuçlar
Bence diger haftaya sallancak. Bilmiyorum ki?[/
yani şöyle diyim sen eninde sonunda kan testi yaptırcan idrarla hiç uğraşma her zaman doğru çıkmıyo 10 tane idrar olucağına bitane kan olsun daha iyi daha kesin hem boşuna okadar para harcamamışda olursun
Tamam canim haklisin. Zaten TR de cok ucuz testler amma burda almanyada baya pahali. O yuzden parami da bosa harcamamis olurum...bence bekle bana idrarda bile çıksa artık güvenim kalmadı ki çıkmadı ben gene kan testi yaptımda öğrendim bekle derim
dua et bol bol sıkma canını varmı belirti falan peki testin dışında?Tamam canim haklisin. Zaten TR de cok ucuz testler amma burda almanyada baya pahali. O yuzden parami da bosa harcamamis olurum...
Asiri karin, kasik agrisi. Gunum gecmesine ragmen adet yerine gelen yogun koyu sari akinti, goguslerde hassaslik ve yumusaklik. Tabi gecen ay daha yogundu hepsi amma o pskolojikti. Bunda karin kasik agrisi fazla digerleri normal.dua et bol bol sıkma canını varmı belirti falan peki testin dışında?
aynı canım bende öyleydim birde ben hasta olucağım gün kınaya gitmiştim biara oturdum artık dedim hasta olcam olmadım ama heran olucakmıs gibi ağrıdı benim bide olmadan bigün önce kasıklarım ağrır haber verir gibi ama olmadım halada ara ara kasıklarım ağrır bianda ağrı girer hareket edemiorum göğüslerim daha yeni ağrımaya başladı belirtilerimiz aynı ya inş sendede çıkarrrAsiri karin, kasik agrisi. Gunum gecmesine ragmen adet yerine gelen yogun koyu sari akinti, goguslerde hassaslik ve yumusaklik. Tabi gecen ay daha yogundu hepsi amma o pskolojikti. Bunda karin kasik agrisi fazla digerleri normal.