- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
Insallah hayirlisi. Olmasa hic cikmaz diye dusunuyorum ben. Bu kadar senedir testlerle ugrasiyorum cift cizgiyi goremiyorum cunku olmuyorIlk resimler ogleden beri cektiklerimdi. 4.cuyu de az evvel cekmistim. Insallah canim yaa insallah
Oyle ama dimi yani negatif testlerimi hep ortaya cikardim. Hic golge bile olmuyor. Birde ben bu testi daha once de yapmistim onun resimlerine bakiyorum bu kadar bile belli degilmisInsallah hayirlisi. Olmasa hic cikmaz diye dusunuyorum ben. Bu kadar senedir testlerle ugrasiyorum cift cizgiyi goremiyorum cunku olmuyor((
Hava su anda karardi o yuzden telefonumun flasini tutuyoeum ve cidden bariz bi cizgi vsr. Resimde cikmiyor kac defa cektim amma var yaaaa..Insallah hayirlisi. Olmasa hic cikmaz diye dusunuyorum ben. Bu kadar senedir testlerle ugrasiyorum cift cizgiyi goremiyorum cunku olmuyor((
Sana tavsiyem ne olur biliyormusun. Testinin prospektusunu oku diycem ama zaten enine boyuna okumussundur. :) soylenen zaman diliminden sonrasini dikkate alma bu 1.Oyle ama dimi yani negatif testlerimi hep ortaya cikardim. Hic golge bile olmuyor. Birde ben bu testi daha once de yapmistim onun resimlerine bakiyorum bu kadar bile belli degilmis
Canim ben gordum cizgiyi fakat ustunden zaman gectigi icin emin bir cevap veremem. Sen dediklerimi yapHava su anda karardi o yuzden telefonumun flasini tutuyoeum ve cidden bariz bi cizgi vsr. Resimde cikmiyor kac defa cektim amma var yaaaa..
Hayırlı uğurlu olsun canım benim hamilesin..ne güzel bir duygudur yaa.senin şimdi için içine sığmaz...allahım onu sana bağışlasın.Dun adet olmam gerekiyordu. Bugun de test boyle cikti. Ben hafif bir cizgi goruyorum. Ve test kagidinda da zaten az bisey olursa hamile oldugun yaziyor. Birde siz ne gordugunuzu soyleyin.
Benim bildigim bi arkadasim da test yaptiktan sonra mesela hala testini sakliyor ilk hamile kaldigi uzerinden aylar gecti ve o cizgi silik bir sekilde orda. O yuzden ben de buna boyle inanmak istiyorum. Ayy cok heyecanliyimCanim ben gordum cizgiyi fakat ustunden zaman gectigi icin emin bir cevap veremem. Sen dediklerimi yapinsallah yarin guzel haberler veririrz canim ya
Canim ya ne diycem sana ben simdi tekrar baktim senin ilk 2 testinede var ya cizgi cok silik ama var. Zaten cizgi var oldugu icin saatler gectikce daha cok gorunuyor :) umutlandirmak istemem ama bence var. Eger herhangi bir igne veya turevi kullanmadiysan hcg iceren var :)) hadi hayirlisiHava su anda karardi o yuzden telefonumun flasini tutuyoeum ve cidden bariz bi cizgi vsr. Resimde cikmiyor kac defa cektim amma var yaaaa..
Tesekkur ederim canimmmm.. gun gectigi icin daha koyu olmasi lazim diyor en yakin arkadasim ama gec dollenme olabilirmi? Yani burda cizgi var resmenHayırlı uğurlu olsun canım benim hamilesin..ne güzel bir duygudur yaa.senin şimdi için içine sığmaz...allahım onu sana bağışlasın.
Ayyyy.. ben hic bir igne bisey kullanmadim canim. Dogal yoldan oylece hamile olayim bejliyorum. Bi kac ay once adetim geciktigi icin kan aldirdim simdi de doktora tekrar gitmeye cekiniyorum. Yarinki test sonucu pozitif olursa insallah kan aldirmaya belki biraz daha az cekinirim.Canim ya ne diycem sana ben simdi tekrar baktim senin ilk 2 testinede var ya cizgi cok silik ama var. Zaten cizgi var oldugu icin saatler gectikce daha cok gorunuyor :) umutlandirmak istemem ama bence var. Eger herhangi bir igne veya turevi kullanmadiysan hcg iceren var :)) hadi hayirlisi
Bu kadar kendini germe stres yapma bunlar cok onemli. Sen beni dinle cizgin yarin daha koyu cikma ihtimali var sakin relaxx bak ben artik takmamaya calisiyorum onceleri gunde 3 4 kere test yaptigimi hatirliyorumda suanda adete 4 5 kala basliyorum yapmaya :)))Tesekkur ederim canimmmm.. gun gectigi icin daha koyu olmasi lazim diyor en yakin arkadasim ama gec dollenme olabilirmi? Yani burda cizgi var resmen
Canim sen sabah test yap benide etiketle ben goruyorum senin cizgileri hepsindede gordum yani. Ilk baktigimda sadece 4. De gordum digerlerine ustun koru bakmistim ama var ya ben var dersem cikar ya :)) herneyse yarinda cizgi gorursek kan vermeye git devlete mi gideceksin ozelemi ozele git bence 2 saate sonuc alirsin ayyy bende heyecanlandim simdiiiAyyyy.. ben hic bir igne bisey kullanmadim canim. Dogal yoldan oylece hamile olayim bejliyorum. Bi kac ay once adetim geciktigi icin kan aldirdim simdi de doktora tekrar gitmeye cekiniyorum. Yarinki test sonucu pozitif olursa insallah kan aldirmaya belki biraz daha az cekinirim.
Hehe ayh yaaa. Ne zor. Ben 2 ay boyunca cok gerildim. Hatta gecen ay turkiyeye izne gelmistim. Iznimi tadini cikaramayacak hale getirdim. Zaten ondan beri bende bir galesizlik var. Su anda cok cok normalim. Haa bu arada kokuya asiri hassasim.Bu kadar kendini germe stres yapma bunlar cok onemli. Sen beni dinle cizgin yarin daha koyu cikma ihtimali var sakin relaxx bak ben artik takmamaya calisiyorum onceleri gunde 3 4 kere test yaptigimi hatirliyorumda suanda adete 4 5 kala basliyorum yapmaya :)))
Belirti arama kendinde aradikca belirti bulursun psikolik olarak :) suanda sana dediklerimi yap :) ben inaniyorum bu sefer olmus sakinligini koru surekli dusunme zaten olduysa olmustur kendini zorladikca sinir sitres yaptikca olacak hali yok. Sen rahat olki bebeginde rahat olsun. Demi ama kuzum :)))Hehe ayh yaaa. Ne zor. Ben 2 ay boyunca cok gerildim. Hatta gecen ay turkiyeye izne gelmistim. Iznimi tadini cikaramayacak hale getirdim. Zaten ondan beri bende bir galesizlik var. Su anda cok cok normalim. Haa bu arada kokuya asiri hassasim.
Tabiisideeeee.. ay canim yaaaaaaa...Belirti arama kendinde aradikca belirti bulursun psikolik olarak :) suanda sana dediklerimi yap :) ben inaniyorum bu sefer olmus sakinligini koru surekli dusunme zaten olduysa olmustur kendini zorladikca sinir sitres yaptikca olacak hali yok. Sen rahat olki bebeginde rahat olsun. Demi ama kuzum :)))
Rahat ol aynen oyle iyi dusun iyi olsun hadi sabahi bekleyelim sende bende :))Tabiisideeeee.. ay canim yaaaaaaa...
Bu da yatmadan once son ve en belirgini olsun. Testi sabah yaptigimda ben goruyordum zaten ve simdi belirginlesti yoksa sonradan gelmedi oraya. Zaten olmayan sey gelmez dimi yani?
Totem yaptim benSmile Forever siz hamile misiniz değil misiniz anlayamadım altınızda hamilelik takvimi varda. .test yapicam bende deyince kafam karıştı
Peki inşallah gerçekleşir isteğiniz hayırlı haberlerTotem yaptim benbu ay tedavi gordum eger tutarsa takvim kalicak tutmazsa kaldircam aslinda 3 yada 4 agustosta adet olmam lazim ama yarinda yapicam . Bu ay klomen+ inofolic+yumurtlama takibi+ovitrelli catlatma ignesiyle tedavi denedik bakalim kismet. Igne oldugum icin zaten testlerimde silik cizgi vardi ama bekliyoruz bakalim