Değer vermeyen eş...

Ben de o niyeti anladım , o yuzden kabul etmedim. Ama düşünmesi insanın zoruna gidiyor. Azerbaycan

sakın sakın evinizi arabanızı satmayın. ve bence oturup konuşun güzel güzel anlatın derdinizi. sizin oralarda üniversite bitirmeyene ve evi olmayana kız verilmezmiş siz nasıl evlendiniz :) eşinizin niyeti kesinlikle evi büyütmek veya arabayı yenilemek değil onlara ortakçı olmak. niyeti salih olsa şimdiye kadar kenarda birikim yapardı. lütfen kanmayın

Benim eşim universiteli, mühendis kendisi de. Evinin olmaması önemli değildi. Bende var ben paylaşayım dedim. Ama karsılıklı aile yaşam mücadelesi umdum tabiki. Ams çok rahst umursamaz olunca kalıyorsun böyle... anneyle birikim yapıyorsan o da zoruma gider... aile olan biziz ama...
Kesinlikle kanmam. Sabırla akışına bakacam tkr.

Bence ilişkindeki en büyük problem, bilinç düzeyi olarak senden daha düşük profile sahip biriyle beraber olman ve bu problem gün geçtikçe seni daha da fazla yıpratacak.Bir an önce bir çözüm bulmalısın.

Belki de erkek olunca daha mı umursamaz, düşünmez, rahat bir bilinç düzeyi var?

Çok güzel anlatmışsın derdini. Ama bizim senin için yapabileceğimiz pek bir şey yok. Bunları yaşamaya devam etmemek için ayrılman en doğru yol. Değişir diye beklemek de çok yanlış olur.
Hakkınızda hayırlısı olsun

Vallahi üzüldüm senin adına ne diyebilirim ki konu biraz eski olabilir olmasına ama dikkatimi çekti. Takma bu kadar bence

Ayyyy allahıma bin şükür benim kocam melek. Zaten kv haricinde hiç problememiz yok gibi. Allah kurtarsın kardeşim. Ben evlenirken eşimin yapamadığı hiçbirşeyi kendi ailemdende istemedim olurda insanız ya benım sınırle agzımdan cıkar sen ne yaptın dıye. Bide ailemee yapamaz dedim anlaştık. Halbuki yapamayacagından değil. Benım aılem onun yapamadıgı dugunden 10kere aynısından yapacak durumda allaha şükür ama istemedim iyiki istememişim ne ilerde eşim ezilsin huzursuz olalım ne de bunda zaten var mantıgıyla yan gelip yatsın hep herseyı calısarak alıyor. Olmuyorsa zorlamayın çünkü baba + cocuk bakmak zorunda kalacaksınız o belli olmuş

Bir erkeğe bu kadar fedakarlık fazla diye düşünüyorum. Hazıra alışmış beyiniz malesef. Ve tabi ki bu şekilde de gider. Para istemeye çekinmeyeceksiniz başlarda bende çekiniyordum,benim de altınlarımı aldı borçlara verdi benden habersiz. Ama şimdi gayet her zaman para kart herşeyi istiyorum ve ne ihtiyacım varsa gideriyorum. Kahvaltı filan hiç uğraşmıyorum çünkü zamanında yaptım herşeyi nankörlük gördüm karşılığında. O yüzden fazla verici olmaya gerek yok bir kadın bence daha çok eşinden almalı. Başka türlü saygı duymuyorlar emin ol. Sen birikimini gizli yap ufak tefen ne varsa kenara at. Haberi olmasın sakın. Ne gerek var? Ben biriktiriyorum haberi yok. He ihtiyacı olur sıkışır tabi ki destek olurum ama çok zor durumda kalmadığı sürece hiç de vermem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…