• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

değer verince herkes gider mi:(

Içimden bi ses face şifresini değiştir mesajlara bak diyor.mail adresini şifresini biliyorum.ama değiştirince anlar.bi de diyorum sevmiyor boşver daha da küçülme. .

Anasının totosunun kılı olan adamla senin işin zaten olmasın bu birrrrr.Asıl annem seni istemiyo dediğinde iyi hadi ikinizede yürrrüüüüüüüüü demeniz lazımdı biraz kendi değerinizi bilin ya.İkincisi bu oğlan annelerinden artık kus geldi nefret geldi.Sen mi evleniceksin ulan sanane ya! Ne biçim insanlar var bak delirdim deliriyorum şuan. :KK11:

Değerle alakası yok. Aile baskısına dayanamamış ayrılmış. Üzülme diye de şerefsiz gibi davranmış. Öteki türlü kendini suçlayabilirdin. Bu şekilde suçlanacak tek kişi o adam olmuş.

hakkında hayırlısı boylemis canım 3 yıllık bi ilişkiyi bitirmek kolay olmaz ama annesinin sözüyle seni bırakan biriyle evlenseydiniz bile mutlu olamazdiniz..

Tüm yorumları okuyamadım ama ben diğerlerinin ve senin aksine sorunun seni sevmemesi olmadığına eminim. Ne yazık ki ailesine karşı koyabilecek ve seni onlardan koruyabilecek güce sahip değilmiş ve senin bu ailenin içinde mutlu olamayacağını anlamış.

Sorumluluk alabilmek ayrı bir şeydir, sevmek ayrı bir şeydir. Seven insan ne olursa olsun çözümünü bulur klişesi senin durumun için geçerli değil çünkü maalesef nişanlın ailesi ile başa çıkamayacağının ve senin ile ailesinin arasında dengeyi kuramayacağının farkında. Hatası konuyu 3 sene uzatmak.

Umarım yaşadığın bu hayalkırıklığından hızlı bir biçimde sıyrılırsın ve karşına sana sahip çıkabilecek, daha güçlü karakterli ve sorumluluk alabilecek bi adam çıkar.

Bilmiyorum bi ay önce bn gitmiştim oraya orada hersey harikaydı. Geldim iki gün sonra bi garip davrandı ısrar ettim.dedi sen burdayken sıkıldım sebebini soruyorum kendime dwdim eyv.arayasina kadar aramadim bi gün sonra aradı ewt sıkıldım ama sebebi sen degildin aileme falan yalan söyleyip kaldım yanında dedi benm bütün sorularımin cevabı sana çıkıyor sende dedi.tamam dedim güveniyorum ya öyle dediysen oyledr bnm de aklıma geldi sevmiyor mu acaba diye ama öyle olsa söyler dwdim. Adam İki ay boyunca barış bangir bangir seni sevmiyorum diye ama bn anlamadığım inanıyorum güveniyorum ya beni Üzmez yalan söylemez diye.

Tüm yorumları okuyamadım ama ben diğerlerinin ve senin aksine sorunun seni sevmemesi olmadığına eminim. Ne yazık ki ailesine karşı koyabilecek ve seni onlardan koruyabilecek güce sahip değilmiş ve senin bu ailenin içinde mutlu olamayacağını anlamış.

Sorumluluk alabilmek ayrı bir şeydir, sevmek ayrı bir şeydir. Seven insan ne olursa olsun çözümünü bulur klişesi senin durumun için geçerli değil çünkü maalesef nişanlın ailesi ile başa çıkamayacağının ve senin ile ailesinin arasında dengeyi kuramayacağının farkında. Hatası konuyu 3 sene uzatmak.

Umarım yaşadığın bu hayalkırıklığından hızlı bir biçimde sıyrılırsın ve karşına sana sahip çıkabilecek, daha güçlü karakterli ve sorumluluk alabilecek bi adam çıkar.
sevse ydi gitmezdi ki onu ne kadar çok sevdiğimi biliyordu.sacma saçma soru bile sormaya başlamıştı. Bn bazi seyleei goze alinca diyordu.Acaba ben senden daha mı az seviyorum.dedim bi anda mi sogudun hayr uzun zamandır ne zamandan beri dwdim iki aydr falan böyleyim dedi inkar ediyorum öyle bişey olmaz diyorum ama yok olmadı bişey hissetmiyorum dedi.sonra dedi şimdi soğudum bi anda oldu ne oldu anlamdim dedi.dedi de dedi.

sevse ydi gitmezdi ki onu ne kadar çok sevdiğimi biliyordu.sacma saçma soru bile sormaya başlamıştı. Bn bazi seyleei goze alinca diyordu.Acaba ben senden daha mı az seviyorum.dedim bi anda mi sogudun hayr uzun zamandır ne zamandan beri dwdim iki aydr falan böyleyim dedi inkar ediyorum öyle bişey olmaz diyorum ama yok olmadı bişey hissetmiyorum dedi.sonra dedi şimdi soğudum bi anda oldu ne oldu anlamdim dedi.dedi de dedi.
İçini rahatlatmak için evet sevmemiş demeyi isterdim ama maalesef insan psikolojisinin ilişkiler üzerine yansıması o kadar basitçe anlatılabilecek bir şey değil. Bu forumda çok konu açıldı, çok dert paylaşıldı sevmiyorsa sevmiyordur ama dediğim gibi sizin durum farklı. Neticeye etki eder mi etmez ama herhalukarda zaten mantıklı olanı yapmış çünkü onunla mutlu olamazdın. Sana daha güçlü biri gerek dediğim gibi...

Bu adam senin hakkına giriyor kardeşim. Üç yılın üzerine u dönüşü yapıyor.Ortada bırakıyor, kalp kırıyor vs.vs.Senin ahını alıyor.Mutlaka çıkacaktır ondan.Büyük ihtimalle mutlu olamayıp ilerde ailesiyle de papaz olacak.Bekle ve gör.İlahi adalete teslim et bu adamı.Sonra yoluna bak.En azından bakmaya çalış.Annemin bir lafı var.Uzun saçlının ahı yerde kalmaz diye.

Karsidaki insanin kisiligiyle alakali aslinda.Malesef bir deger bilmeze denk gelmissiniz.Benim de annesi istemedi ustune ustluk aldatildim.Mubarek aylardayiz. Rabbim hicbirinin yanina birakmasin. Bol bol dua edin.Uzulmeyin demeyecegim uzulun aglayin.Icinizde tutmayin.Acinizi yasayin.Ayrica siz hicbirsey kaybetmediniz.Asil o cok seyi kaybetti. Kendinizi dinleyin bir sure.Zamanla atlatiliyor .Zaman cabuk geciyor.Gerci suan size hic gecmiyor gibi geliyor.Bana oyle geliyordu ama 2 ay olacak.Saka gibi.. Rabbim iyilerle karsilastirsin.Degmezler hicbirseye.Sabir edin ,goreceksiniz.

Sağolun kızlar destek oldugunuz için gerçekten nasıl geçecek bilmiyorum ama biliyorum sevmiyor inanıyorum artık

İçini rahatlatmak için evet sevmemiş demeyi isterdim ama maalesef insan psikolojisinin ilişkiler üzerine yansıması o kadar basitçe anlatılabilecek bir şey değil. Bu forumda çok konu açıldı, çok dert paylaşıldı sevmiyorsa sevmiyordur ama dediğim gibi sizin durum farklı. Neticeye etki eder mi etmez ama herhalukarda zaten mantıklı olanı yapmış çünkü onunla mutlu olamazdın. Sana daha güçlü biri gerek dediğim gibi...
Ben aşk a inandim tamm sevmek yetmiyor dedim.ama seviyorken asikken nasıl gidiyim dedim.seviyorsun gitme dedim hiç bişey demden engelledi.sonra konuştuk akşamında artık sen mesaj attiginda uzulmuyorum dedi

Merhaba arkadaşlar. 3 yıllık bi ilişkim var.iki ay önce beni ailesiyle tanıştırdı. Ailesi beni istemedi.acikmism onlar göre degilmisim vs.kadin dünyada bi sen bi de o kalsa istemm o kızı demis.tabi biz mutsuz olduk erkek ark.konustu kararları değişmedi. Sonra sevgilim gel gitler yasamaya başladı.bi gün olcak bi gün olmayacak demeye başladı.uzaklasmasi falan her sorduğumda sorun bn miyim diye hayr senin yokluğun dedi bişeyler yapmak istiyorum ama yapamıyorum dedi inandım.iki gün önce bana beni sevmediğini hayatında hı yerimin olmadığını bişey hissetmedini sogudun söyledi. Yemin etti.3 yıl boyunca bana aşık olduğunu söyleyen bütün hayalleri benle kuran insan gitti.bn 3 yıl boyunca bi hayal peşinden mi gittim :KK43:hiç mi tanımadım onu.2 ay boyunca ağzının içine baktim mutlu olması için. Her olmayacak dediğinde bn miyim sorun dedim hayr istiyorum sen yanımda ol dedi ama gücüm yetmiyor dedi.hep seni seviyorum dedi ama mutlu olamicaz dedi ailemle senin arada kalcam dedi sen istemediğin için mutsuz olacaksın dedi ve en son iki gün önce gel gitler de yok artık soğudum senden sevmiyorum dedi. .kusura bakmayın uzun oldu ve bilyorum sevmiyor ama paylaşmak istedim
ana kuzusu bi sevgilin varmış.emin ol evlendikten sonra annesi hep eve karışırdı eşin de memnun olurdu.yol ver gitsin

ana kuzusu bi sevgilin varmış.emin ol evlendikten sonra annesi hep eve karışırdı eşin de memnun olurdu.yol ver gitsin
Soyle anne babanın kendine bakacak maddi gücü yok eve de bu bakıyor.aman sevmedi hepsi bahane zamanla kabulnlencem muhakkak

Ben aşk a inandim tamm sevmek yetmiyor dedim.ama seviyorken asikken nasıl gidiyim dedim.seviyorsun gitme dedim hiç bişey demden engelledi.sonra konuştuk akşamında artık sen mesaj attiginda uzulmuyorum dedi
Seni kendinden uzaklaştırmak için yapıyor işte. Sende anla artık sizin sonunuz yok, ayrılmanız en hayırlısı.

Burada kaç kişi bu durumlara rağmen ısrarla evlenip yıldırım hızıyla boşandı haberin var mı? Böyle olması daha mı iyi?

Şu an ne desek boş, ne zamanki sis bulutları dağılacak, gerçeği ancak o zaman göreceksin.

Back
X