Merhaba ameliyat olmayı düşünler için yaşadıklarımı paylaşmak istedim . Ben iki çocuk annesiyim ve ikisinide 1,5 yaşına kadar emzirdikten ve bir koca ile asılan çok olunca takdir ederseniz ki geriye pek bişey kalmadı :) artık doğum yapmayı düşünmediğimden meme büyütme operasyonu na karar verdim uzun araştırmalarımdan sonra kadın doğum doktorum Egemen yurdagüven sayesinde Çoşkun Levent Taşcıyı buldum görüştüm ve karar verdim 8 Şubat da ameliyatımı oldum ve herkesin ağrı eşiğini farklıdır demelerine rağmen ben sorunsuz ameliyatımı geçirdim 10 günü geçti ve ilk günden itibaren her işimi gördüm kollarımı çok rahat hareket ettirdim yalnızca diren taktılar onları çıkartırlarken çoook canım yandı bağıra bağıra çıkardılar malesef herkeste bu şekilde oluyormuş yapıcak birşey yok ( ama onun haricen de bir sıkıntım olmadı 16 kilo olan kızımı şuan çok rahat kucağıma alıyorum yalnızca hisstetiğim regl öncesi göğsünüzde gerilme şişlik acı olur ya okadar hissediyorum birde ilk zamanlar geceleri uyumak ta zorlanıyordum çünki ben yüz üstü uyurum yada sol tarafıma neyse kısacası fazla sıkıntı yaşamadım
benim boyum 1,72 omuzlarım geniş ben 75 c takıyorum ama dolguluyu bile dolduramıyordum bana nagor 280 cc kullandı şuan için memnunum ama 2 hafta sonra randevum var ödem iyice gittikten sonra belli olucak tam sonuç
genel olarak Çoşkun Levent Taşcıyı ve süper plast ı tavsiye ederim ben artık kendine güvenen mutlu bir kadınım dilerim benim gibi olmak isteyenler de bir an önce yeni göğüslerine kavuşur :))
benim boyum 1,72 omuzlarım geniş ben 75 c takıyorum ama dolguluyu bile dolduramıyordum bana nagor 280 cc kullandı şuan için memnunum ama 2 hafta sonra randevum var ödem iyice gittikten sonra belli olucak tam sonuç
genel olarak Çoşkun Levent Taşcıyı ve süper plast ı tavsiye ederim ben artık kendine güvenen mutlu bir kadınım dilerim benim gibi olmak isteyenler de bir an önce yeni göğüslerine kavuşur :))