deftug Meme Estetiği Ameliyatı

deftug

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2012
66
3
Merhaba ameliyat olmayı düşünler için yaşadıklarımı paylaşmak istedim . Ben iki çocuk annesiyim ve ikisinide 1,5 yaşına kadar emzirdikten ve bir koca ile asılan çok olunca takdir ederseniz ki geriye pek bişey kalmadı :) artık doğum yapmayı düşünmediğimden meme büyütme operasyonu na karar verdim uzun araştırmalarımdan sonra kadın doğum doktorum Egemen yurdagüven sayesinde Çoşkun Levent Taşcıyı buldum görüştüm ve karar verdim 8 Şubat da ameliyatımı oldum ve herkesin ağrı eşiğini farklıdır demelerine rağmen ben sorunsuz ameliyatımı geçirdim 10 günü geçti ve ilk günden itibaren her işimi gördüm kollarımı çok rahat hareket ettirdim yalnızca diren taktılar onları çıkartırlarken çoook canım yandı bağıra bağıra çıkardılar malesef herkeste bu şekilde oluyormuş yapıcak birşey yok :KK43:( ama onun haricen de bir sıkıntım olmadı 16 kilo olan kızımı şuan çok rahat kucağıma alıyorum yalnızca hisstetiğim regl öncesi göğsünüzde gerilme şişlik acı olur ya okadar hissediyorum birde ilk zamanlar geceleri uyumak ta zorlanıyordum çünki ben yüz üstü uyurum yada sol tarafıma neyse kısacası fazla sıkıntı yaşamadım

benim boyum 1,72 omuzlarım geniş ben 75 c takıyorum ama dolguluyu bile dolduramıyordum bana nagor 280 cc kullandı şuan için memnunum ama 2 hafta sonra randevum var ödem iyice gittikten sonra belli olucak tam sonuç

genel olarak Çoşkun Levent Taşcıyı ve süper plast ı tavsiye ederim ben artık kendine güvenen mutlu bir kadınım dilerim benim gibi olmak isteyenler de bir an önce yeni göğüslerine kavuşur :))

Merhaba ameliyat olmayı düşünler için yaşadıklarımı paylaşmak istedim . Ben iki çocuk annesiyim ve ikisinide 1,5 yaşına kadar emzirdikten ve bir koca ile asılan çok olunca takdir ederseniz ki geriye pek bişey kalmadı :) artık doğum yapmayı düşünmediğimden meme büyütme operasyonu na karar verdim uzun araştırmalarımdan sonra kadın doğum doktorum Egemen yurdagüven sayesinde Çoşkun Levent Taşcıyı buldum görüştüm ve karar verdim 8 Şubat da ameliyatımı oldum ve herkesin ağrı eşiğini farklıdır demelerine rağmen ben sorunsuz ameliyatımı geçirdim 10 günü geçti ve ilk günden itibaren her işimi gördüm kollarımı çok rahat hareket ettirdim yalnızca diren taktılar onları çıkartırlarken çoook canım yandı bağıra bağıra çıkardılar malesef herkeste bu şekilde oluyormuş yapıcak birşey yok :KK43:( ama onun haricen de bir sıkıntım olmadı 16 kilo olan kızımı şuan çok rahat kucağıma alıyorum yalnızca hisstetiğim regl öncesi göğsünüzde gerilme şişlik acı olur ya okadar hissediyorum birde ilk zamanlar geceleri uyumak ta zorlanıyordum çünki ben yüz üstü uyurum yada sol tarafıma neyse kısacası fazla sıkıntı yaşamadım

benim boyum 1,72 omuzlarım geniş ben 75 c takıyorum ama dolguluyu bile dolduramıyordum bana nagor 280 cc kullandı şuan için memnunum ama 2 hafta sonra randevum var ödem iyice gittikten sonra belli olucak tam sonuç

genel olarak Çoşkun Levent Taşcıyı ve süper plast ı tavsiye ederim ben artık kendine güvenen mutlu bir kadınım dilerim benim gibi olmak isteyenler de bir an önce yeni göğüslerine kavuşur :))

Geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum..Bu ameliyatı olmakla kendinize en büyük ve güzel hediyeyi armagan ettiginizi söylemek istedim.Yaşam koşulları,evlilik,çocuk emzirmelerinden sonra vücudumuzda birçok deformasyonlar oluyor malesef.Benimde iki çocugum var.Emzirdim büyüttüm.Artık başka çocuk düşünmedigim için benim hayatımda büyük sıkıntı olan gögüslerimi silikon takviyesiyle güzelleştirmeye toplatmaya karar verdim ve bu ameliyatı oldum.Çokta iyi yapmışım.O kadar büyük bir özgüven patlaması yaşadımki ameliyattam sonra arada geçen o üzgün,mutsuz günlere üzülüyorum şimdide.Ama tabi artık ileriye dogru bakmak lazım.Geçmiş geçmişte kaldı..Gögüsleriniz zamanla dahada güzelleşip dogallaşacak.Yaza kadar herşey yoluna girmiş olacak inşallah..Saglıklı mutlu günler diliyorum size..

canım cok geçmiş olsun yeni cicişlerinle sana mutluluklar diliyorum.. herkese sorunsuz ve güzel gögüsler nasip olsun..

geçmiş olsun deftugcum 1er gün arayla hayallerimize kavuşmuşuz.Allah sağlıkla kullanmak nasip etsin.

bu ara ne çok ameliyat olan var:)))) ne güzellll:))):92:

Çok çook geçmiş olsun canım güle güle mutlulukla kullan inşallaaaaaah :nazar:
QUOTE=deftug;23223467]Merhaba ameliyat olmayı düşünler için yaşadıklarımı paylaşmak istedim . Ben iki çocuk annesiyim ve ikisinide 1,5 yaşına kadar emzirdikten ve bir koca ile asılan çok olunca takdir ederseniz ki geriye pek bişey kalmadı :) artık doğum yapmayı düşünmediğimden meme büyütme operasyonu na karar verdim uzun araştırmalarımdan sonra kadın doğum doktorum Egemen yurdagüven sayesinde Çoşkun Levent Taşcıyı buldum görüştüm ve karar verdim 8 Şubat da ameliyatımı oldum ve herkesin ağrı eşiğini farklıdır demelerine rağmen ben sorunsuz ameliyatımı geçirdim 10 günü geçti ve ilk günden itibaren her işimi gördüm kollarımı çok rahat hareket ettirdim yalnızca diren taktılar onları çıkartırlarken çoook canım yandı bağıra bağıra çıkardılar malesef herkeste bu şekilde oluyormuş yapıcak birşey yok :KK43:( ama onun haricen de bir sıkıntım olmadı 16 kilo olan kızımı şuan çok rahat kucağıma alıyorum yalnızca hisstetiğim regl öncesi göğsünüzde gerilme şişlik acı olur ya okadar hissediyorum birde ilk zamanlar geceleri uyumak ta zorlanıyordum çünki ben yüz üstü uyurum yada sol tarafıma neyse kısacası fazla sıkıntı yaşamadım

genel olarak Çoşkun Levent Taşcıyı ve süper plast ı tavsiye ederim ben artık kendine güvenen mutlu bir kadınım dilerim benim gibi olmak isteyenler de bir an önce yeni göğüslerine kavuşur :))[/QUOTE]

canım benım öncelıkle cok gecmıs olsun.bende amelıyat olmaya karar vermıstım ama arkadaslarım anne olduktan sonra olmamı soledıler. cunku sarkma felan olmasından korkuyordum. bende amelıyatımı bır surelıgıne erteledım.sımdı bebıs sahıbı olmaya calısıyorum ve sonrada hemen amelıyatı olmak ıstıyorum. suan cok snslısın emınım ıstedıgın cıcıler kavusmussundur canım.

canım hayırlı olsun istedıgıne kavusmussun..ne guzel ozguvenın tavan yapacak bundan sonra..

çok çok geçmişler olsun bitanem sende kurtulmuşun darısı en yakın zamanda olmak istetenlerin başına :KK43:(

Kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim.( Mutluluğumu paylaştığınız için.) herkes icin meme ameliyatında verilen karar ve sonuçlar hayırlı olsun diyorum. Ben sadece 280 cc in bazen sanki küçük olduğunu düşünüyorum tam göğüslerim iyileşmediği için anlıyamıyorum umarım küçük olmazlar :KK43:(

Kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim.( Mutluluğumu paylaştığınız için.) herkes icin meme ameliyatında verilen karar ve sonuçlar hayırlı olsun diyorum. Ben sadece 280 cc in bazen sanki küçük olduğunu düşünüyorum tam göğüslerim iyileşmediği için anlıyamıyorum umarım küçük olmazlar :KK43:(

Deftug merhaba.oncelikle cok gecmis olsun! Anladigim kadariyla cok agri sizi olmamis cok sevindim.
Ben de levent tasciya meme buyutme ameliyati olmak istiyorum.
Bana gosterdigi 280cc resimlerde gogusler tas gibi ve buyuk gelmisti.
Sen sanki kucukler demissin kafam karisti.
Ameliyat sonrasi ilk gun nasi gecti?agri durumu nasildi?
Yardimsiz yataktan kalkabildin mi? Biraz bilgi verebilirsen cok sevinirim.
Yeni oldugmdan ozel msj atamiyorum:KK43:

Canım bana da 280 cc kas zarı altından kondu. Boyutundan memnunum. İstersen arkadaş olarak ekleyip resimlerimi görebilirsin. Karar vermende yardımcı olur belki..

Canım bana da 280 cc kas zarı altından kondu. Boyutundan memnunum. İstersen arkadaş olarak ekleyip resimlerimi görebilirsin. Karar vermende yardımcı olur belki..

Canim sAol.eklemeye calistim seni bakalim becerebildimmi:) yeniyim forumda.
280cc bana buyuk gibi gelmisti. Sen memnunsun demek.
Resimlerin kesinlikle yardimci olacaktir bana da.
Senin agri sizi durumu nasildi? Tesekkurler

Çok geçmiş olsun canım, deneyimlerini paylaştığın için sağol. Cesaretinden ötürüde kutluyorum. hayırlı olsun yeni memelerin..

Teşekkür ederim canım.Arkadaşlık isteklerini kabul ettim. Büyüklük anlayışı herkese göre değişiyor aslında. Ve her boya, göğùs kafesi büyüklüğüne farklı ölçüler güzel durabiliyor. En güzeli içine sinen doktoru bulmak, istediğini iyi anlatmak ve gerisini ona bırakmak. Ben yöntemimden dolayı minumum ağrı çektim çok memnunum. Umarım sorunsuz bir süreç yaşarsın canım..

Superi cok saol. Insallah mesajlarim dolsun resimlerle daha da bilgilenmek istiyorum.
Buyukluk konusunu biraz daha okumam gerek sanirim.

Deftug nerdesin?ben de levent beye dusunuyorum o yuzden senin fikirlerin de cok onemli benim icin.
Cok memnun degilsin anladigim kadariyla.

Deftugcum cclerimiz ayni;ustelik benimki kas alti damla.Ilk basta bana da kucuk geliodu ama simdi elbislerimi giymeye basladikkca boyut normallesmeye basladi :KK66: Bi yumusasinlar o zaman begeneceksin..Bu arada arkadas olarak ekliyorum seni bugun foto ekliycem bakarsin..

Deftugcum cclerimiz ayni;ustelik benimki kas alti damla.Ilk basta bana da kucuk geliodu ama simdi elbislerimi giymeye basladikkca boyut normallesmeye basladi :KK66: Bi yumusasinlar o zaman begeneceksin..Bu arada arkadas olarak ekliyorum seni bugun foto ekliycem bakarsin..

Biri fotomu dedii....:KK55::KK55: Bende görmek istiyorum bendee.... :KK52:Arkadaşlık teklifi gönderdim canım :KK34: Kabul edersen benim albümede bakabilirsin,ödeşiriz :KK9:

Biri fotomu dedii....:KK55::KK55: Bende görmek istiyorum bendee.... :KK52:Arkadaşlık teklifi gönderdim canım :KK34: Kabul edersen benim albümede bakabilirsin,ödeşiriz :KK9:

Hemmen ekliyorum Arzumcum ve bugun objektif yorumlarini bekliyorum cicislerim icin...

X