Saç Kesim Şekilleri Defrize Yaptırmış Veya Yaptırmayı Düşünenlerin Alanı

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Enigmatic Girl

Orkide
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2008
56
0
86
İstanbul
Arkadaslar ben defrize yaptırmayı düşünüyorum ama halen tereddüt ediorm. Bu konudaki tecrübelerinizi, görüşlerinizi vb. paylasırsanız cok sewinirim.. sewqiler :asigim:

"Defrize aşırı dercede kıvırcık saçları daha düz hale getirmek için kuaförlerin saç üzerinde gerçekleştirdiği bir işlemdir. Amacı aşırı kıvırcık saçların fön işlemi zor olduğundan fön süreside uzun omaktadır. Saçları aşırı kıvırcık olan ve ( işi gereği veya herhangi bir nedenden dolayı ) sürekli saçlarını fönlü kullanmak zorundaolan bayanlar zamandan tasarruf açısından saçlarına defrize işlemi uygulatırlar.
Yanlış bir inanışa göre defrize kalıcı fön değildir defrize işleminde saçlar fönlü gibi düz olmaz ve diperden uzayan yeni saçlar kıvırcık olarak uzarlar defrize yaptıracak kişiler buradaki hususları dikate almaları tavsiye edilir."

ilk kez duydum defrizeyi bi baktım nete böyle bişeyle karsılastım paylaşmak istedim

canım benim bildigim bu kıcırcık saçlara yapılıyor
eger avatardaki sen isen saçların düz gozukuyor
tam olarak ne anlatmak istedigini çözemedim??

benim saçlarım oldukça kalın telli ve kıvırcık. Normalde saç düzleştiriciyle düzleştiriyorum ama çok zor oluyo okula gitmeden önce falan.. o yüzden böyle birsey buldum nasıldır diye merak ediyorum

canım sakın defrize yaptırma çok zararlı bir işlem ama bunun yerine straight therapy yöntemi var ben 2 kere yaptırdım yarın 3.yü yaptırıcam biraz maliyetli ama sonucu harika saçı kesinlikle yıpratmıyor aksine bakım yapıyor besliyor parlatıyor 6-8 ay arası dümdüz kalıyor saçların pırasa gibi arkadaşlarım saçlarımın parlaklığını çok beğenmişlerdi

Defrize için iyi kuaförler pek iyi şeyler demezler, saçı çok yıprattığı, dümdüz yapmadığı, yine fön gerektirdiği söyleniyor.
Straight Therapy'yi bilmiyorum; ama defrize yaptırma bence...

canım sakın defrize yaptırma çok zararlı bir işlem ama bunun yerine straight therapy yöntemi var ben 2 kere yaptırdım yarın 3.yü yaptırıcam biraz maliyetli ama sonucu harika saçı kesinlikle yıpratmıyor aksine bakım yapıyor besliyor parlatıyor 6-8 ay arası dümdüz kalıyor saçların pırasa gibi arkadaşlarım saçlarımın parlaklığını çok beğenmişlerdi

cnm fıyatı we nasıl yapıldıgı hakkında bılgı werırımısın

canım ben bugün yaptırdım straight therapy saçım orta uzunlukta benim 400 ytL ye yaptırdım samsunda 5.5 saat falan sürdü sürekli bakım kremleri falan sürülüyor saça 2-3 gün yıkamıycam dümdüz şu an saçlarım

4 kez defrize yaptırdım ve hala da yaptırmayı düşünüyorum meönunum ve rahatım..saçlarım yıprandı ı evet yıpran dı:) ama ben yinede yaptırıcam .)

straight therapy boyalı saça uygulanabiliyor sadece çok fazla işlem görmemiş olmaması gerekiyor straight therapy kesinlikle yıpratmıyor saçı

straight therapyyi iki kez yaptim birincisinde biraz yiprandi ama fena degildi ama ikinci sefer saclarimi yandi mahvoldu normalde dalgali sacim zenci sacina dondu kivir kivir saman gibi sert neler neler yaptim sonunda uzun sacimi kestirmek zorunda kaldim bakim kurleri yaglar kac sampuan degistirdim duzelinceye kadar neler yaptigimi gelin bana sorun.asla tavsiye etmiyorum

Back