Oğlak Burcu 23 Aralık - 20 Ocak Defolu Oğlak

vallahi cok alindim ya....insanlar sebbsiz yere bazi kaliplar altinda baskalrina saldiriyorlar...olmaz ki boyle...

Oğlaklar hayal prest değildirler ve gerçekçidirler o yuzden sankı herşeyi garantı altına almak maddiyatcı gibi görülürler oysakı çevrelerine karşı elleri çok açıktır sadece prensiplerine baglıdırlar.Yarını düşünerek yaşarlar

bır oglak bayanı olarak tum yuregımle katılıyorum sositososito

oğlak erkeği.amanallahım.allah korusun.bu kadar hespçı duygusuz olmaz bi insan.kafasında bin tilki vardır.kibirli ve gereksiz bir gururu vardır.toleransı düşüktür bu adamın.bi kere yaşadım.baya acısını çektim.bi daha allah yazdıysa bozsun..

Oğlaklar hayal prest değildirler ve gerçekçidirler o yuzden sankı herşeyi garantı altına almak maddiyatcı gibi görülürler oysakı çevrelerine karşı elleri çok açıktır sadece prensiplerine baglıdırlar.Yarını düşünerek yaşarlar

kesilikle böyle bugünü deil hep yarını düşünürler bundandır hep garatici olmasıalsanaalsanasmile

valla hiçte boşa yer kapladığımızı düşünmüyorum:umursamaz: oğlaklar varken hayat güzel benceguclubacismile valla bende oğlak nişanlımda oğlak öyle işte o inat ben inat yiyoruz birbirimizialsanaalsanasmile

X