Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oğlak burcuyum ama yükselenim akrep ikisininde özellikleri var valla ama oğlağım ben oğlak oğlak .yaşasın oğlak bayanları
Oğlak burcu olmaktan gurur duyuyorum. boşuna yer işgal etmek değil bi çok kişinin eksikliğini ben gideriyorum yani yerini dolduruyorum. mantıklıyımdır ve asla hayalperest değil. dik kafalıyımdır çünkü inandığım herşeyi savunurum. kimseye eyvallah etmem. keşke herkes benim burcumdan olsa :jeyyar:
beni tanımadığın için böyle bir kanıya varman çok normall...dünyada boşuna yer kapladığım şöyle dursunn,dünya beni kazandığı için çok şanslı:dance:
Sen tutucu ve risk almaktan kaçan birisin. Böyle biri dünyada ne diye yer işgal eder ki! Şöyle bir etrafına bak bakalım, hangi kayda değer insanın Oğlak burcundan çıktığı görülmüş?
Sen tutucu ve risk almaktan kaçan birisin. Böyle biri dünyada ne diye yer işgal eder ki! Şöyle bir etrafına bak bakalım, hangi kayda değer insanın Oğlak burcundan çıktığı görülmüş?
ve ikincisi ise...oglak burcu insani risk almayi sevmez die birsey yoktur...cunki oglak cok mantikli dusunur ,yarinini hesaplar sezgileri kuvetli oldugu icin az cok neyin ne olacagini onceden kestiirir ve nitekim oyle de olur..oglak asla yanilmaz...nitekim oglak eger birseyi onaylamiyorsa sonucun iyi yada kotu olmasi kacinilmazdir...buna risk almamak denmez temkinli ve ayagi yere saglam basmak denir sekerim....ve ttuculuguda preniplerinden gelir ve bu prensipler bir oglagi her zaman zirveye tasir...
kızlar bu yazılar yani defolu burçlar konusu mizah misali farkındasınız değilmi ciddi yanı yok yani