Oğlak Burcu 23 Aralık - 20 Ocak Defolu Oğlak

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.015
30.372
60
Sen tutucu ve risk almaktan kaçan birisin. Böyle biri dünyada ne diye yer işgal eder ki! Şöyle bir etrafına bak bakalım, hangi kayda değer insanın Oğlak burcundan çıktığı görülmüş?

beni tanımadığın için böyle bir kanıya varman çok normall...dünyada boşuna yer kapladığım şöyle dursunn,dünya beni kazandığı için çok şanslı:dance:

tabiii oğlakların risk almaktan kaçındığınıda hiç sanmıyorum.tam aksi, istedikleri şey için inatla mücade ederler

kardeşim oğlak..severim oğlak burçlarını..ama bir garanticilik bir dikkafalı ve inatçılık var bu burç mebsublarında..benim gözlemlediği kadarı ile...:)

Oğlaklar hayal prest değildirler ve gerçekçidirler o yuzden sankı herşeyi garantı altına almak maddiyatcı gibi görülürler oysakı çevrelerine karşı elleri çok açıktır sadece prensiplerine baglıdırlar.Yarını düşünerek yaşarlar

Hopppsss Elif ablam ayıp oluyo ama ne öle oo defolu mefolu :p Şhasen bizzat kendim olarak gayette kayda değerimdir..kim söylediyse bunu sana yalan söylemiş oğlaklar çok iyidir valla bak ..Kendimden biliyorum :KK70:

lülülülülülübir oğlak olarak bende kendi burcumu pek sevdiğimi söyleyemicem.gerçektende dediğin gibi biriyim.amaaaaaaaaaaa dünyada boşa yer kapladığım kadarda kötümser deilim...:dance::dance::dance:

oğlak burcundan o kadar ünlüler varki işe yaramaz olduklarını nerden çıkardınız anlamadım boşa yer işgali ne demek benim burcum un özelliği inatçı olması istediğini elde etmesidirrrrrrrrrr:1closedeyes:

çok inatçı bu oğlaklar çooookkk insanın kanını kuruturlar bunlaaaar:eek:klava:

kızlar bu yazılar yani defolu burçlar konusu mizah misali farkındasınız değilmi ciddi yanı yok yani

risk almaktan kaçınırım,herşeyim planlıdır evet ben sıkıcı bir insanım

bu huy kötü biraz doğru ama olsun burcumu yinede seviyorum

oğlak burcunu beğenmeyen,kararsız,ikiyüzlü,düşünmeden konuşan ve sonra üzülen,şiirden anlamayan YAY olsun inşallah!

bacım sen başka burçla karıştırdın galiba ben oğlağım ve iyiki oğlağım çok seviyorum ben özelliklerimi kendimide çok seviyorum dünyadada çok önemli yerim var yaffff seni hangi burçtan kiralayıp gönderdiler buraya kaç para verdiler ben iki katını veriyom ayrıca kariyer konusundada oğlak burcu en önemli burçlardandır dünyadada birçok örneği vardır sen beni delirtmek içinmi geldin nan dağılın uleyyyyyyyyyynnnnnn

inatçıyım bişeyi kafama koydummu onu elde etmek için savaşırım yılmam..en iyisini yapmak isterim hep..Hep önde olmak isterim yöneticinin "ben" olmasını isterim..genelde "biliyor"lardır oğlak burçları :smiley-cool: tuhaf ses tonum var..Gözlerim dumanlıymış gibi bakar..Kış mevsimine aşığım(ama ne yazıkki yaşayamıyorum:1no2: )
yanii OĞLAK burcu grubundakiler bence çok şanslılar :) ben burcumla gurur duyuyorum.Oğlak en güzel burç bence diğer burçlarlada eşleştirildiğinde fisfisfis
oğlak burcunda birazda şey vardır: mesela ben yabancı ülkelere gitmeyi çok isterim görmek bi süre oralarda yaşamak..Vokalist olmak isterim:KK70:
oğlak burcu bi'tanemiz yaa a.s.a.s.

:mymeka:eek:ğlak yay polemiğimi yapıyoruz.hakketen öğlaklar çok inatçı ..bacım be .bir santim esnemiyorlar

oğlak burcuyum ama yükselenim akrep ikisininde özellikleri var valla ama oğlağım ben oğlak oğlak .yaşasın oğlak bayanları :KK70::KK70::KK70::KK70:

oğlağın inadı, sabrı ve inancı başka hiç bir burç kadınında yoktur, oğlak kadını olarak gururla söylüyorum ki elinden uçanla kaçan kurtulur.

X