İkizler Burcu 22 Mayıs - 21 Haziran Defolu İkizler

dünyaya bi daha gelsem ikizler burcu olarak gelmek isterdim,okadar memnunum ki burcumdan:)
zeka bizde,güzellik bizde,analitik düsünce yetenegi bizde,problemlere kisa ve öz cözüm üretme bizde,güzel konusma kabiliyeti bizde:)))diger arkadaslar alinmasin lütfen)
insallah bebisim olursa oda ikizler olsun,cünkü eminim bi ikizleri yine ancak bir ikizler anlayabilir...

bayılıyorum burcuma,tek sevmediğim yönü kararsızlık ve aşırı empati yeteneği.Bir katili bile haklı göebilirim onun ruh haline girip.tabi günlük hayatta da insanlara karşı aşırı taviz vermeme ve aşırı uymlu olmama sebep oluyor,bu kötü mü diyeceksiniz ama evet bazen kötü

bende burcumu ve özelliklerini çok seviyorum bizim için hep iki yüzlü diyorlar doğrudur iki yüzlüyüz ama neden bir sorun
iyilere iyi yüzümüzü
kötülere kötü yüzümüzü gösteriyoruz
bide bizim için dedikoducu diyorlar oda doğrudur ama bildiğiniz dedikoduculardan değiliz birinin lafını birine taşımayız sadece kabul edemediğimiz şeyleri ağzımızdan kaçırıveririz.
bende cucu-pete gibi rahatlıkla söyleyebilirim dünyaya birkez daha gelirsem ikizler burcu olmak isterim

allah ikizler burcunun gazabından korusun kızım ikizler burcu evet kabul edilir bir kıvrak zekaya sahipler ama iki dakika içindeki düşünce degişiklükleri ben bilirim ben yaparım özgür çoçuk davranışları vel hasıl kök söktürüyor

şizofrenimi bilmem ama bütün zeki insanların bıraz kafadan kırık oldukları kesin.ne olmuş ki hem ikizlerim hem kırığım hem dahiyim korksun valla herkes

halt etmişler yeryüzünün en güzel burcu ikizler şayet hayatında ikizler burcu olmayan biri varsa o kişi için büyük kayıptır

ewet.ikizlerden çıkıyo çünkü şizofrenler çok zeki oluyormuş doktor açıkladı.ikizlerinde belirgin özeliiği zeka olduğu için öle.benim babamda şiofrendi.tedavi oldu.oda ikizler:) ve tanıdığım bikaç ikizlerde

ayyy çok güldüm yaa:roflol:ben yengeç burcu topiğine de baktm burcum yengeç zaten yükselenim ikizler bu konuyu açan ikizlere defolu diyen arkadaş yengeç burcundada aynı konuyu açmış defolu yengeç die:tomato:her burca yazmış heralde ayrıca ordada akıl hastanelernde yatanların çoğu yengeç burcu yazmış:tomato:ben bu durumda hem burcuma hem yükselenime göre defolu oluyorm

Burcumun bazı sevmediğim yönleri olsa da, ikizler burcu olmaktan çok memnunum ve kendimi ayrıcalıklı gibi hissediyorum sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…