İkizler Burcu 22 Mayıs - 21 Haziran Defolu İkizler

arkadaşlar valla haklısınız benimde aklımdan geçmeyen yok bazen okadar düşünüyorum ki geceleri uykum kaçıyor.

her sabah yorgun uyanıorum rüya görmediim bi gece bile yoktur yeteeeeer ayrıca ben karşımdakinden çok şey beklerim ona katılamıcam

valla bende bu şizofrene olan yatkınlığım nerden kaynaklanıyor diyordum
demek ki burcumdanmış

okadar cok sey dusunuoruz o kadar cok zekıyızkı
beynımız sureklı ıslıor e sızofren olma ıhtımalımız bıle olsa yınede merkurılerız gemınıyız yanı zekı ıkızlerızz

aynen canım ben ikizlerim burcuma laf yok hem bide söyleyin bakiyim bizim kadar hanginiz hayatı renkli yaşayabiliyo hıııııııı?

Sen hızlı ve pratik düşünebiliyorsun ama kendinden çok şey verip karşındakinden az şey bekliyorsun, yani akıllı geçinme! Ayrıca çoğu şizofrenin de ikizler burcundan çıktığı söyleniyor, bilgine...

bende tipik bir ikizler bucuyum.:teytey::teytey:eek:na bakarssan her burcun kendine göre kötü özellileri vartatlicadiarzu.ikizler hiçççççççdeee defolu değil:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

Defolu olmayanları tenzih ederek söylüyorum,beni gıcık eden bir ikizler konusunda hislerime tercüman olmuşsun canım:)))

biraz hızlı düşünüyoruz ve cok cok cok düşünüyoruz yani ben kendımı hindi gibi düşünüyorum yıne dıye tanımlıyorum, süreklı düşünür mü bı ınsan süreklı düşünüyruz her şeyı

ıkızler burcu gercektende yazr cızer kurar ve yasar kımsenın dusuncesını takmaz kendı ısterse ancak gercege ınanır ben oyleyım

Sen hızlı ve pratik düşünebiliyorsun ama kendinden çok şey verip karşındakinden az şey bekliyorsun, yani akıllı geçinme! Ayrıca çoğu şizofrenin de ikizler burcundan çıktığı söyleniyor, bilgine...

BAKSENN kendinden cok sey verip karsidan az sey beklemek fedakarlik iyilik cikarcilik hissi olmadini gosterir birkere ne guzel bir yonumuz var lülülülülülü hic dilse cikarci diliz karsiliksiz bilem bisiler verioznaniknanik

her soylenenede inanmicaksin soylentilerle laf yapmak cok kolay :lepi:
biraz agir oldu ama ikizlere laf yok:KK70:
Paylasiminiz icin tsk ediyorum bu bilgileri cekemeyen burclar cikarmis sanirimlaelaelaelaelae

bu burcu cok seviyorum ama bütün ikizler böyle galiba bende ikizlerim

evet kızlar tüm ikizler böle işte cok verıp az alan cok fedakar olup da bısey ıstemeyen halis mulis kararsız kendı capında sureklı de düşünen bı nadide burctur canım burcum bnm cokacimcoook

ikizlerin kendinden fazlaca ödün vermesi evet de zekalarını neden kıskanırlar anlamadım

bende bir ikizler burcuyum ve çok çok memunum kendimden ayıp olmasın ama çok zekiyim , hamaratım,güzelim, ve herkezle çok güzel geçinirim kendimi çok seviyorum,, tüm ikizlere sevgimi yolluyoruma.s.

biraz hızlı düşünüyoruz ve cok cok cok düşünüyoruz yani ben kendımı hindi gibi düşünüyorum yıne dıye tanımlıyorum, süreklı düşünür mü bı ınsan süreklı düşünüyruz her şeyı

ahhh ah hic sorma. düsün düsün bitmiyor. dünyayi kurtaranlar eminim ikizler burcundan cikar. millet 1 düsünürken bizz o yolu coktan gitmis olayi cözmüs baska yerlerden takla atarak döner durumda oluyoruz. Lafaramizda ne zaman düsünmekten vaz gececegiz ??? cok yoruluyoruz yaa. .... kim ikizlerle laf yarisina tahammül edebilirki. tabiki baska bir ikizler !!!!

Ikizler dünyanin nesesi, isigi, ve beceriklileridir!!!
ne mutlu biz ikizlere laelaelaelaelaesositososito:lepi:
naniknanik

valla doğru söylüyor arkadaşlar. yükselenimde ikizler benim. ama öğrendim ki eşlerini aldatanlarla seri katillerin çoğu bizden çıkıyormuş, en tehlikelisiyim galiba,. maalesef:)

canım benim şizofrenler zaten fazla zekadan şizofren oluyormuş duyduğuma göre, bide ikizler olupta çirkin olan bi kadın gördünüz mü hiç,bide ikizler burcundan olanlar duyduğuma göre sırf bir burca mensup diye kimseye defolu demiyormuş o kadarda kibarlarmış

X