Başak Burcu 24 Ağustos - 23 Eylül Defolu Başak

Hadsiz bir konu olmuş.Bunu açan da bu tarz yorum yapanlarda sanırım başaklara karşı garezleri var.Ben de başağım ve sanatçıyım,şükürler olsun ki başağım.Zekama ve olayları görüş kabiliyetime her zaman güvenmişimdir,ayrıca titiz,temiz ve sadık bir burca mensubum.Hayatta en haz almadığım şey de birine kızıp bütün herkesi karalayan saçma sapan sığ insanlardır.Aynen bu konuyu açan arkadaşımız gibi yani...Saygıyı öğrendiğiniz gün başakları da anlarsınız,saygılar...

Başaklar herzaman ayrıdır.ben öyle düşünüyorum. evet doğru bizi sadece başaklar anlar. ama bu başak düşmanlığı niyedir anlayamadım açıkçası. genellemek çok saçma

sevgilime kızdığımda aynen Böyle söylüyorum =) Bay mükemmel o ! onu kimse anlamıyoooooor =) ama çoook zekidir.. gerçekten de kimsenin görmediğini görür.. ama azıcık sıradan ol Be adam.. azıcık uyum sağla hayata.. Bazen Bu gezegenin onu hak etmediğini düşünüyorum =)

Bu başlıkda yer alan konuların mizahi olduğunu anlamalısınız:).Yani defolu burçlar başlıkları hep öyle

Son düzenleme:
Başağa gelene kadar bi sürü uyuz burç var başak ne ki.Ben size başaklar hakkında değişik bir farkettiğim özelliği aktaracağım.Başak kadınları cilveliler mi bana mı öyle geliyor örnekler sunuyorum ünlü bayanlardan ınar Altuğ,İclal Aydın,Yonca Evcimik,Nurhan damcıoğlu,Sophia Loren,Raquel Welch,Bergüzar korel evet sizce de öyle mi?bu burçtan olan arkadaşlara söyledim evet yani dediler..Konuşun başaklar?

Bu cilveli olma durumu terazilerde de mevcut ki burç kitabında bile yazıyor mavi boncuk dağıtırlar ama yüz vermezler diye başakta öyle bence?

başaktan daha zeki,daha çalışkan,daha sadık,daha pratik birini bulun gel elini öpiyim..bende başağım herşey bizde valla

Bende şu hayatta başaklar kadar zeki , duygusal , neşeli , gerçekçi , sadık ve insan kalbi kırmayan burç göremedim valla nede olsa bende bir başağım :106:

Bu başlıkda yer alan konuların mizahi olduğunu anlamalısınız:).Yani defolu burçlar başlıkları hep öyle

hakkaten ya millet lafı direk alıp nasıl kızmış biz başaklar eleştirmeyi seviyoruz,ama eleştirilmeye pek gelemiyoruz

vakti zamanında bir astrolog ikizler burcu için başak burcunun gelişmemiş hali olduğunu söylemişti...

yarım akıllı olduk, defolu olduk, gelişmemis olduk daha ne olacağız bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…