• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Defnenin 1 yaş şekeri, tüm kklı teyzelerine

mutlu yıllar defne eline sağlık füsfüs
sağol canım
çok güzel olmuş annesi,
ellerinize sağlık...
Defne'ye ailesiyle,sevdikleriyle
sağlıklı,mutlu,bolluk içinde nice yıllar,nice yaşlar diliyorum...
sevgiler...
güzel dileklerin için çok teşekkürler songülcüm
merhaba bende bole gusel seyler yapmak istiyorum.nisan 25 ine kadar kismetsekucuk biblo suslemesini nasil yaptiniz anlatirmisiniz .ben beceriksizimdir ama kendim yapmak istiyorum.seker yerine dolap sus gibi yada biblo gibi hatira kalicak bisey olsun istiyorum.cokmu maliyetli oldu birde onu ogrenmek istiyorum

cok tesekkurler. defne bebegin yeni yasi saglikli huzur dolu olsun
canım inan beceri iseyen birşey değil, çok kolay
bunlar da mıknatıslı, buzdolabına yapışıyor. tanesi 1 liradan 30 tane aldım
cibinlik tülünü de kare şeklinde kesip ortasına lavanta koyup bağladım kurdele ile
silikonla da yapıştırdım
biblolar hariç diğer malzemelrin maliyeti yok denecek kadar az canım

ayyy canım benim
bizimkilerden güzel olmuşlar walla
bak yaparsın demiştim ben sana
tülleri de siteden mi aldınz
daha güzel olmuş

FÜSFÜS oyoyoy cok cici olmuş ya....cok begendım..ne marıfetlı hatunlarsınız yafs..sıze boyle baktıkca ben kendıme ne becerıksızmışım dıorum falla:çok üzgünüm:
sekerıde sepetıde pek hoş olmuş DEFNE Kızımızın..ee mqarıfetlı bı anası var nede olsa:icecream:

ellerinize sağlık çok cici olmuşlar bende heveslendim şimdi yapabilirmiyimki cinsiyetlerimiz belli olsun deniycem inşallah :)

anam seninde yapamadığın şey yokki !:nazar:
neye el atsan güzel yapıyon yaratıcı kadın !!:jeyyar:
banada bi el at sevabına füsfüs -tatlicadiarzu-

Defnenın 1 yaŞ sÜsÜnÜ nereden aldın fÜsfÜs harıka olmuŞŞ elıne saglık aynının mavısını yapıcam .. Nerden bulucagımı bılmıyorum . TÜlÜm lavantam sılıkon tabancam var bı tek 1 eksık yaaa

Back