• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Defnenin 1 yaş şekeri, tüm kklı teyzelerine

gerek burdan gerek reple güzel dileklerde bulunan doğum günümüzü kutlayan tüm arkadaşlara çok çok teşekkür ederiz
hepinizi öpüyoruz defneyle

süper fikirmis canimcigim bayildim ellerine emegine saglika.s.:nazar:
sepeti nasil yaptin tatlisim ayrintili yazarsan sevinirim
ve dogum gününde unutulmaz bi hediye gelen misafirlere süpersin süperrrrrrrrrryerimsenibena.s.
canım beğenmene sevindim, teşekkür ederim
sepetin içini kapitone kumaşla kapladık
kumaşçılarda satılıyor, kendinden elyaflı

önce tabanına göre kesip sepete sabitledik sonra kenarlarını yaptık
süslemesini de çiçekçiden aldığım cibinlik tülüyle yaptım, uydurmasyon oldu biraz ama fena da olmadı sanki

çok güzel olmuş canım eline sağlık defneninde doğum günü kutlu olsun sağlıkla nice senelere inşallah

images

1YasPastasi25-1.jpg

İYİ Kİ DOĞDUN DEFNE. MUTLU YAŞA,SAĞLIKLI YAŞA İNŞALLAH

füsfüs ellerine sağlık çok güzel olmuş
çokda iyi bir organizasyon olacağa benziyor
özendimn şu halimle valla kaydirigubbakcemile3
partiden fotoğraflar da eklersin di mi??
ben en çok defnoşun kıyafetini ve doğum günü pastasını merak ediyorum:1rolleyes:

Canım nice senelere inşallah. Allah sağlıkla, sıhhatle, daha nice doğumgünleri nasip etsin a.s. Şekeri de harika olmuş a.s.

ay şimdi görebildim fotoları.
çok güzel olmuş canım
ellerine sağlık.
Defneciğim hayırlı uzun ömürler yaşar inşallah.
doğumgünü kutlu olsun canım.

ne tatlıymış defne nin şekeri öyle....
ellerine sağlık füsfüs...
yeni yaşı hayırlı olsun allah upuzuuun ömürler versin defne ye sağlıkla mutlulukla....

kızlar hepinize çok teşekkürler
hayırlısıyla partiyi bir yapalım, görmemiş bir anne olarak foto ekleyeceğim tabi
(ama görmedik yalan değil ki, bizim için de ilk, özeniyoruz işte:)))

canım beğenmene sevindim, teşekkür ederim
sepetin içini kapitone kumaşla kapladık
kumaşçılarda satılıyor, kendinden elyaflı

önce tabanına göre kesip sepete sabitledik sonra kenarlarını yaptık
süslemesini de çiçekçiden aldığım cibinlik tülüyle yaptım, uydurmasyon oldu biraz ama fena da olmadı sanki

fena olmadi ne demek tatlisim harika mükemmel el emegi göz nuru sonucda ve icine sevgi katilmis hersey cok güzel ve degerlidir benim gözümde inan bana:nazar:a.s.
allahim nazarlardan korusun melegini:nazar::Saruboceq:

defne iyikide doğmuş maşşallah şekeriyle sepette çok hoş olmuş emeğinize sağlık artık resimlerinide bekliyoz

biz kimseyi çağırmadık, su an dallas gibi burası :)
kızıma bakan eltimlerde önce dışardan getirdiğimiz yemeği yedik,üstüne de pastamızı kestik . fotolar da flaşsız çektiğimizden hiç güzel çıkmamış,sinir oldum ...
aslında eşim haftasonu kurban keselim diyor,doğdugunda da kesememiştik ,bakalım.

çok güzel olmuş annesi,
ellerinize sağlık...
Defne'ye ailesiyle,sevdikleriyle
sağlıklı,mutlu,bolluk içinde nice yıllar,nice yaşlar diliyorum...
sevgiler...

merhaba bende bole gusel seyler yapmak istiyorum.nisan 25 ine kadar kismetsekucuk biblo suslemesini nasil yaptiniz anlatirmisiniz .ben beceriksizimdir ama kendim yapmak istiyorum.seker yerine dolap sus gibi yada biblo gibi hatira kalicak bisey olsun istiyorum.cokmu maliyetli oldu birde onu ogrenmek istiyorum

cok tesekkurler. defne bebegin yeni yasi saglikli huzur dolu olsun

Back