Evet arkadaslaar gebeligim suresince surekli dogum hikayelerini okurdum ve hep dusunurdum acaba benim hikayem nasil olcak diye ama inanin bole bi hikaye olacagi aklimin ucundann bile gecmezdi benim sancilarim bir ay oncesinden baslamisti tam15 gun evde sanci cektim ama kimse bilmiyo ne agrisi oldugu ben bile dogurdum hala cozebilmis degilim neyse 18 nisan kardesimin dogum gunuydu o aksam anneme gidicektim ogunde esim izinliydi esimle aksama kadar gezdik yuruduk eve geldigimde dermanim yoktu aslinda biseyler hissediyodun doguma dair yorgundum ve karnimin icinde cikmak istiyen minigim ilerliyodu sanki ama kimseye bisey soyleemedim cunku aksam anneme kallmaya gidicektim ki kvler zaten bahane ariyolar gitme demek icin bi yandanda hep dogum olcak dedigimdee yaniliyodum huda ole bisey diye dusundum aksam annem geldu beni aldi annemlere gectik giderkende avmde annemle gezdik alisveris yaptik eve gectik ben pek bisey yemedim tv izledim hatta tvde bi dizide dogum sahnesi vardi tuylerim diken diken olmustu neyse sabah annem ise gitti kardesimde okula gitti ben saat 8 gibi karin agrisiyla uyandim tuvalete gittigimde nisanim gelmisti artik bebegimle zorlu bi yola girmistik o gun bizim icin cok zor olucakti biliyoduk ama sonunda kavusucaktik artik birbirimize hemen annemi aradim eve geldi hasneye gittik kontrollerim yapildi acilma daha 1 cm doktorum eve gitmemi soledi ama artik ben dogurmak istiyodum 9 aydir git gel yapmaktan sancilardan cok sikilmistim ben artik dogirmak istiyorum yatisimi yapin bugun ben bu bebegi dogurucam dedim ahhhhh ahhhh demez olaydimda evime gideydim evimde o sancilari cekeydimmm diyorum simdi neyse doktorum sen madem oyle istiyosun ole olsun dedi beni dogumhaneye aldilar suni sanci verdiler saat 9 da allahim o nasil bi acidir agridir inanin tam 15 saat cektim bu sure icindede bir giram oturmadim ve 15 saatte sadece 3 cm acilmisti artik herkezi bulanik gormeye gormeye baslamistim halim kalmamisti artik bayilicaktim son muaynede doktora artik beni sezeryane alin acilmiyo ben dayanamiyorum bayilcam dedim doktorum dusuniyim dedi ama ben yalvariyorum artik nolur diye sonnra beni benni hazirladilar son sonmuayne olurken artik suyum geldi ve hemen ameliyata alindim anestezi uzmani geldi beni uyuttular kalktigimda nefesimi ceviremedim ameliyathanedeydik basimda anestezi uzmani vardi agzimdan cikan tek soz bebegim nasil. Odama geldigimde yari baygindim esim kizimizzin fotolarini cekmis birsuru onlari gostersi sonra bana kizim verin dedim ama alamadim hala uyusuktu yuzune baktigimdaki o duyguyu asla tarif edememm ve esim gozlerine baktigimda hissetiklerii sanki icimdeymis gibi dolu dolu gozlerle bakiyodu bana evet biz basarmistik kizimla bu zorlu savasi kazanmistik ve onumuzde yepyeni bi hayat vardi kizimbenim melegim birdaha degil bin dafa oolsa bu sancilari gene cekerim prensesim benimm.