• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Defne Sabunu

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Amor-a

Nirvana
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2009
7.163
8.018
723
Bende ciddi mana da saç dökülmesi vardı. Elime banyoda top top saç gelirdi. Tararkenkileri söylemiyorum. En son artık hatay'da oranın ev yapımı defne sabunu meşhur. kardeşime getirttim. Kalıbı 1 tl ye saçlarımda kullanmaya başladım maksat hani sırf kimyasal değil diye. Ama bir kalıp bitmek üzere şimdi inceldi iyice. Ve farkettimki saçımda hiç dökülme olmuyor. Şampuanlar kadar da temizliyor. Hem vücut hem saç temizliğinde kullandım. Dökülme şu an için hiç yok. Banyodayken denedim şöyle elimle cektim yok hiç saç gelmedi ki önceden ne zaman elimi atsam en az 5 6 saç teli gelirdi. Benim saçıma faydalı oldu bilmiyorum sizde deneeyin isterseniz. Zaten ben bu şampuanlardan kimyasallardan şüpheleniyorum hep onlar yüzünden sanırım.

hatay'ın defne sabunu meşhurmuş zaten.. bende de bir tane var ama saçıma filan hiç kullanmadım.. benim saçım da tıpkı senin anlattığın kadar dökülüyor.. ben şimdilik dolabıma koyuyuorum giysilerim güzel koksun diye :)

ben de defne garlının defne özlü şampuan ve saç kremini kullanıyorum.kreminden müthiş memnunum.acayip güzel yaptı saçlarımı.güçlendi saçlarım ve dökülme yok :)

Markası yok ben hataydan getirttim ev yapımı defne sabunu tavsiye ettiler özellikle. Faydasını gördüm ama bu marketlerde satılan defne sabunu nasıl olur bilmem. Kardeşime sorayım nerden almış. Dedim ona sor soruştur en iyi ev sabunu nerde yapılıyorsa ordan al diye bakalım bir.

kesinlikle çok faydalı bende kk da başka bir linkte okuyup akşam aldım carrefourdan.bu gün yıkadım çok güzel yumuşacık oldu saçlarım.iki kere şampuanladım ardından bir kezde sabunla yıkadım kremlenmiş gibi yumuşacık oldu.ve yapış yapış olacak diye beklerken olmadı valla.bundan sonra hiç eksik etmiycem.çok yağlanıyordu saçlarım ben onun için aldım.ve dökülmeyide durduruyormuş.mehmet aydın marka benim aldığım onu tavsiye ettiler.3 kalıp var kutuda 500 grlık kutu yeşil bir kutusu var.3 lira falan fiyatıda.daha bile az olabilir hatta.kullanın mutlaka....

kesinlikle çok faydalı bende kk da başka bir linkte okuyup akşam aldım carrefourdan.bu gün yıkadım çok güzel yumuşacık oldu saçlarım.iki kere şampuanladım ardından bir kezde sabunla yıkadım kremlenmiş gibi yumuşacık oldu.ve yapış yapış olacak diye beklerken olmadı valla.bundan sonra hiç eksik etmiycem.çok yağlanıyordu saçlarım ben onun için aldım.ve dökülmeyide durduruyormuş.mehmet aydın marka benim aldığım onu tavsiye ettiler.3 kalıp var kutuda 500 grlık kutu yeşil bir kutusu var.3 lira falan fiyatıda.daha bile az olabilir hatta.kullanın mutlaka....

Canım Mehmet Aydın'ın 2 tür defne sabunu var biri zetinyağlı defne sabunu, diğeri sadece defne sabunu yazıyor.
Ben zeytinyağlı olanından aldım. Önce onunla sabunlayıp ardından şampuanlıyorum. Henüz dökülmeye etkili omadı, acaba saf defne sabunu daha mı etkilidir?bilmiyorumkismile

Defne sabunu kullanmaya başladığımda piyasada sahtesi olduğunu falan duymuştum... pahalısı gerçektir diye umarak antakya defne sabunu kullanmaya başladım. Kalıbı 6 liraya falan geliyor. Dökülmeye belli düzeyde etkisi oldu ama kepek de yapıyo ne yazık ki. Keşke hatay'a gitme fırsatımız olsa da 1. elden doğal bi sabun alabilsek.

Canım Mehmet Aydın'ın 2 tür defne sabunu var biri zetinyağlı defne sabunu, diğeri sadece defne sabunu yazıyor.
Ben zeytinyağlı olanından aldım. Önce onunla sabunlayıp ardından şampuanlıyorum. Henüz dökülmeye etkili omadı, acaba saf defne sabunu daha mı etkilidir?bilmiyorumkismile

canım ya saçmalamışın ne alaka sabun ve şampuan. sonrada bir faydasını göremedim diyorsun şampuanlar sırf kimyasal saça geç yararı bir sürü zararı var. zeytinyağlı defne sabununu tek başına kullanacaksın

Back