Defne erkara ya amelyat olan varmi?

anladım... ne gibi sorunlar oldu acaba... sürekli karşıma reklamları çıkıyor ondan görüşmeyi düşünmüştüm ama
Kendisine amelşyat olanlar sorun yaşadı diyim, ayrıntıya girmiyim çünkü kendisi forumda ona karşı yazılan tüm kötü yorumları sildiriyor. Yazsamda silinecek.
Arkadaşım çok sorun yaşadı, öyle böyle degil, canlı şahit olmuştum. İçinize sinerse tercih edin, birşey diyemem ama tavsiye etmem.

Kendisine amelşyat olanlar sorun yaşadı diyim, ayrıntıya girmiyim çünkü kendisi forumda ona karşı yazılan tüm kötü yorumları sildiriyor. Yazsamda silinecek.
Arkadaşım çok sorun yaşadı, öyle böyle degil, canlı şahit olmuştum. İçinize sinerse tercih edin, birşey diyemem ama tavsiye etmem.
tamam teşekkürler...

Merhaba siteye yeni üye oldum defne erkara düşündüm pazartesi görüşmem var ama bukadar ısrarla mağdurları var denmesinin bir sebebi olmalı çok tedirgin oldum erkek arkadaşım kadin doktor istediği için coksecebegim kalmadı ama nasıl sorunlar yaşadılar:KK43:

Bende 3 gün önce Dr. Defne Erkaraya meme küçültme ameliyatı oldum şuanda iyiyim bir problemim yok. Çok ilgili güler yüzlü bir doktor. Burda kötü yorumlar yapılmış başlarda moralim bozuldu bir kararsız kaldım ama demek öyle olmuyor her söylenene inanmamk lazım. Kendiniz karar verin araştırın derim

Merhabalar,oncelikle cok gecmis olsun.surecinizi ve doktor deneyiminizi paylasirmisniz? Ben de defne hanimi dusunuyorum. Olumsuz bikac yorum aklimi karistirdi.bir de fiyat olarak ne kadara mal oldu ? Bilgi rica ederim.

Merhabalar,oncelikle cok gecmis olsun.surecinizi ve doktor deneyiminizi paylasirmisniz? Ben de defne hanimi dusunuyorum. Olumsuz bikac yorum aklimi karistirdi.bir de fiyat olarak ne kadara mal oldu ? Bilgi rica ederim.
Merhabalar, ben daha cok yeni oldum. Uzun zamandir kendisini takip ediyordum ve yapmis oldugu memeleri begeniyordum. Randevu aldim gercekten cok sicak, aydinlaticiydi. Hatta benim sorayin dedigim ama unuttugum her seyi kendisi anlatti. Hemen 1 hafta sonrasina ameliyat gunu kararlastirdik. Ameliyatimi olali 6 gun oldu. Narkozdan uyanmam vs cok kolay oldu. Geceleri sirtim agriyor ama sadece, ilaclarimi duzenli iciyorum. Simdi bunu da yeni gordum. Batismalarim var neden acaba kesin yazjlmistir diye girdigimde gordum bu basligi. Gorus, icine sinerse yaptirirsjn

X