Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canim
benim hep bana mesaj yazarsin cok tesekkür ederimHepsi de cok cok güzel isim hele de Sare ve Asya, ama yurtdisinda yasiyorum Sare ismini okuyamazlar, S ,z,c,ğ,ı,ç,ö sorun burda. burda dogduk büyüdük ve cocugum zorlanmasin diye okulda,seceneklerim bunlardi.
Canim
benim hep bana mesaj yazarsin cok tesekkür ederimHepsi de cok cok güzel isim hele de Sare ve Asya, ama yurtdisinda yasiyorum Sare ismini okuyamazlar, S ,z,c,ğ,ı,ç,ö sorun burda. burda dogduk büyüdük ve cocugum zorlanmasin diye okulda,seceneklerim bunlardi.
Rica ederim :) Anladm canim. SARE de Türkiye'de 4 yil once patlama yapan isimlerden :) Defne gibi.. Ama benim ennn sevdigim kız ismi. Senelr oncesinden karar vermistim ben kizimin ismine :)
Smdi Cizgi film izledim TRT de. Yade Yade diye bir cizgi film var :) Yade de Defne de güzel ama icine en cok sineni koymazsan pisman olursun.