Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba başladınız mı Deflagyn a acaba ne yaptınız işe yaradı mımerhaba Deflagyn kullanmış olanlar mesaj atabilir mi sormak istediğim bişey var. Teşekkür ederim![]()
evet benim ikinci kutum henüz kolposkopi olmadığım için yarayıp yaramadığını bilmiyorum ama güçlü bir ilaç olduğu söyleniyor bana 3-4 doktor tavsiye ettiMerhaba başladınız mı Deflagyn a acaba ne yaptınız işe yaradı mı
Bende Hpv yok. Sadece rahimde yara var hafif onun için verdi doktor bunu anlamadım. Deflagyn kullanan hep Hpv pozitif diyenler ama benim pozitif değil kievet benim ikinci kutum henüz kolposkopi olmadığım için yarayıp yaramadığını bilmiyorum ama güçlü bir ilaç olduğu söyleniyor bana 3-4 doktor tavsiye etti
zaten deflagyn anormal smearler için rahim ağzını düzeltiyor. Benin rahim ağzında LSİL var onun için kullanıyorum hpv yi yok eder mi onu bilmiyorumBende Hpv yok. Sadece rahimde yara var hafif onun için verdi doktor bunu anlamadım. Deflagyn kullanan hep Hpv pozitif diyenler ama benim pozitif değil ki
Yani sizce benim de kullanmam gerekir mi. Doktor rahim ağzımda hafif yaraya iyi gelebilir dedizaten deflagyn anormal smearler için rahim ağzını düzeltiyor. Benin rahim ağzında LSİL var onun için kullanıyorum hpv yi yok eder mi onu bilmiyorum
deneyin benceYani sizce benim de kullanmam gerekir mi. Doktor rahim ağzımda hafif yaraya iyi gelebilir dedi
Deneyeceğim ama 28 günlük jel fitilmiş. Her akşam yatmadan bir tane mi kullandınız sizde. Adete denk gelirse ne yapmam gerek bilmemedimdeneyin bence
adet zamanları kullanilmiyor o yuzden adet sonrası başlayın. uykuya geçmeden son idrardan sonra ilacı sıkıp uyuyosunuz.Deneyeceğim ama 28 günlük jel fitilmiş. Her akşam yatmadan bir tane mi kullandınız sizde. Adete denk gelirse ne yapmam gerek bilmemedim
Benim adetimin 9. Günü başlasam olur mu acaba. Doktora yazdım dönmedi halaadet zamanları kullanilmiyor o yuzden adet sonrası başlayın. uykuya geçmeden son idrardan sonra ilacı sıkıp uyuyosunuz.
Merhaba ben aldım pembe kutu ama internetten baktım mavi kutusu da var yanlış mı aldım acabaadet zamanları kullanilmiyor o yuzden adet sonrası başlayın. uykuya geçmeden son idrardan sonra ilacı sıkıp uyuyosunuz.
mavi kutuyu ilk kez duyuyorum. Kutu pembeMerhaba ben aldım pembe kutu ama internetten baktım mavi kutusu da var yanlış mı aldım acaba
mavi kutuyu ilk kez duyuyorum. Kutu pembe
Benim ki pembe kullanan tanıdıklarımın da pembeMerhaba ben aldım pembe kutu ama internetten baktım mavi kutusu da var yanlış mı aldım aca