Deflagyn

sudecanay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2021
336
149
53
36
merhaba Deflagyn kullanmış olanlar mesaj atabilir mi sormak istediğim bişey var. Teşekkür ederim 🙏🏻

evet benim ikinci kutum henüz kolposkopi olmadığım için yarayıp yaramadığını bilmiyorum ama güçlü bir ilaç olduğu söyleniyor bana 3-4 doktor tavsiye etti
Bende Hpv yok. Sadece rahimde yara var hafif onun için verdi doktor bunu anlamadım. Deflagyn kullanan hep Hpv pozitif diyenler ama benim pozitif değil ki

Bende Hpv yok. Sadece rahimde yara var hafif onun için verdi doktor bunu anlamadım. Deflagyn kullanan hep Hpv pozitif diyenler ama benim pozitif değil ki
zaten deflagyn anormal smearler için rahim ağzını düzeltiyor. Benin rahim ağzında LSİL var onun için kullanıyorum hpv yi yok eder mi onu bilmiyorum

zaten deflagyn anormal smearler için rahim ağzını düzeltiyor. Benin rahim ağzında LSİL var onun için kullanıyorum hpv yi yok eder mi onu bilmiyorum
Yani sizce benim de kullanmam gerekir mi. Doktor rahim ağzımda hafif yaraya iyi gelebilir dedi

Deneyeceğim ama 28 günlük jel fitilmiş. Her akşam yatmadan bir tane mi kullandınız sizde. Adete denk gelirse ne yapmam gerek bilmemedim
adet zamanları kullanilmiyor o yuzden adet sonrası başlayın. uykuya geçmeden son idrardan sonra ilacı sıkıp uyuyosunuz.

Olur . Regl olunca bırakın bitince devam edin zaten uygulanışıda çok kolay sadece biraz koku yapıyor oda saglık için bi süre katlanılır

Back
X