Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet duruyormerhaba, elinde deflagyn duruyor mu hala
Merhaba kargo karşılasam gönderebilir misinizDeflagyn jel bir kutu hiç açılmamış elimde var almak isteyen olursa bana ulaşabilirsiniz (bursa)
Evet gönderebilirim mesaj atabilir misiniz Instagram'dan @aysenur5559 olarak aratip istek atınMerhaba kargo karşılasam gönderebilir misiniz
Merhaba fiyat nedir acabaEvet gönderebilirim mesaj atabilir misiniz Instagram'dan @aysenur5559 olarak aratip istek atın
Üç. Tek flakon var tedavim bittiği için elimde kaldı . Bir de yarım flakon daha var onu da yanında göndereceğim . Muhafazalı kapak olduğu için temas olmuyor o da kullanılabilir durumda .toplam.bir buçuk flakonMerhaba fiyat nedir acaba
Doktor bana bir kutu kullan dedi. 28 günlük sanırım. Bana ücret bilgisini özelden yazar mısınızÜç. Tek flakon var tedavim bittiği için elimde kaldı . Bir de yarım flakon daha var onu da yanında göndereceğim . Muhafazalı kapak olduğu için temas olmuyor o da kullanılabilir durumda .toplam.bir buçuk flakon