- 24 Şubat 2020
- 3.542
- 2.677
- 63
Insallah kaybolmustur miyomun..sifa olmustur ilaclar..yok canim..dua gruplarina katilmadim..ama dua okunmustu..ramazan ayinda..bundada vardir bir hayir ...diyorum..aminn insallahh..herkese nasip olur..ovulasyonu hic denemedim..pardon bi kere denemisrim..ama elime yuzume bulastirdim snairim..onuda yapamamistim..cok once..sen denedinmi cnaim..hic ovulasyin testini..Aynen bende şok oldum doktor miyom var deyince çok büyük değil benimki ama içe doğru biraz adet kanamalarım çok aşırı derecede oluyor 3 buçuk santim boyutu benimki 3 ay ilaç tedavisi oldum adet olunca gel dedi bugün yarın adet olacam gidecem bakalım bilmiyorum büyüme var mı yok mu bu şekil transfer yapamam tutmayabilir tutsa bile yüzde 90 düşer dedi bana o yüzden ameliyat olacam. Yine aynı duruma yaşamaktan korkarım inşallah rabbim seninde yüzünü güldürür dua gruplarına katılıyormusun canım çocuk sahibi olmak isteyenler için dua grupları bir çok arkadaş bende dahil ordayız hep sende katıl inşallah mucizelere şahit olursun![]()