• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Defalarca tup bebek deneyenler.negatif sonuc alanlar.ne yapmayi dusunuyorsunuz..

Aynen bende şok oldum doktor miyom var deyince çok büyük değil benimki ama içe doğru biraz adet kanamalarım çok aşırı derecede oluyor 3 buçuk santim boyutu benimki 3 ay ilaç tedavisi oldum adet olunca gel dedi bugün yarın adet olacam gidecem bakalım bilmiyorum büyüme var mı yok mu bu şekil transfer yapamam tutmayabilir tutsa bile yüzde 90 düşer dedi bana o yüzden ameliyat olacam. Yine aynı duruma yaşamaktan korkarım inşallah rabbim seninde yüzünü güldürür dua gruplarına katılıyormusun canım çocuk sahibi olmak isteyenler için dua grupları bir çok arkadaş bende dahil ordayız hep sende katıl inşallah mucizelere şahit olursun 🤲
Insallah kaybolmustur miyomun..sifa olmustur ilaclar..yok canim..dua gruplarina katilmadim..ama dua okunmustu..ramazan ayinda..bundada vardir bir hayir ...diyorum..aminn insallahh..herkese nasip olur..ovulasyonu hic denemedim..pardon bi kere denemisrim..ama elime yuzume bulastirdim snairim..onuda yapamamistim..cok once..sen denedinmi cnaim..hic ovulasyin testini..

Saol canim maddi manevi yiprandik esim benden daha olumlu bakiyo evlat edinmeye nasibimizde bu var diyoruz simdi kredi borclarimiz var bitince evlat edinme islemlerine baslayacagiz rabbim herkesin yardimcisi olsun
Aminn..canim..keske benim esimde karsi olmasa..cok isterdim..ama kesinlikle dusunmuyo..bakalim..belki ilerde ikna edebilirim..

Rezerviniz azmış yerinizde olsam zaman kaybetmez devam ederdim 8 cide 10 cuda olanlar duydum . Pes etmek olmaz biliyorum çok zor anlıyorum ama , sonu güzel olaun . Doktorunuzu iyi seçin . Lütfen
Canim cok tesekkur ederim..evet bende duydum..ama sagligimdan cok endiseliyim..1.5 sene icinde ..inanilmaz hormon ilaclari..ve her tedavide sil bastan basladigimiz icin ..inanilmaz igneler kullandim..dondurulmus hic olmadi..benim..yani.ilaclar olmadan toplama transfer olcak olsa..onada varim..ama oda mumkun degil sanirim..zaten o ignelerle bile cok zor buyuyodu..

Yaşım 28 3 yıllık evliyim.Asıl sorun eşimde sperm bir var bir Yok, gitmediğimiz doktor kalmadı ama değişmiyor.1 yıldır tüp Bebek içindeyim.1 tane 6.gun bir tane 3; gün embriyom ayrı ayrı transfer edildi olmadı.Sonra başka bir merkezde 2 tane en iyi 5.gün embriyom transfer edildi ikisi de tuttu ama düşük oldu.Simdi sil baştan tedaviye hazırlanıyorum 1haftaya başlarız.Bu arada Benimde geçen yıla göre rezervim azalmış,çok stresli bir insanım herşeyi kafama takıyorum muhtemelen çocuk konusu düşünmekten kendime de zarar verdim,Ama maddi imkanlar yettiğince deneyeceğim,başka yolu yok çünkü,Benden yumurta ve eşimden sperm çıkana kadar aldığımız maaşı oraya vereceğim inanıyorum olacak bir gün

Insallah kaybolmustur miyomun..sifa olmustur ilaclar..yok canim..dua gruplarina katilmadim..ama dua okunmustu..ramazan ayinda..bundada vardir bir hayir ...diyorum..aminn insallahh..herkese nasip olur..ovulasyonu hic denemedim..pardon bi kere denemisrim..ama elime yuzume bulastirdim snairim..onuda yapamamistim..cok once..sen denedinmi cnaim..hic ovulasyin testini..
Sağol kuzum inşallah gitmiştir ama sanmıyorum ovulasyon testi hiç denemedim ama deneyip güzel sonuçlar alan çok kişi var

Birde incir kürü varmış deneyen oldu mu bilmiyorum ama onunla çok kişi hamile olmuş denesek zarar mı ederiz sanki ama insan öyle bi noktaya geliyor ki hiç birşey yapmak istemiyor bazen

5 kez normal yolla gebelik(2 kurtaj 3 düşük) 5kez yumurta toplama 2 transfer ama malesef olmadi bende kromozom bozukluğu var eşimde sorun yok yasim 23 esim 28 artik tedaviyi biraktik nasip olmadi evlat edinmeyi düşünüyoruz belkide hakkimzda hayırlı olan budur.Üzuluyo muyum evet cook ama Allahin takdiri biz elimizden geleni yaptik maddi manevi yiprandik suan icin dusuncemiz bu
çok gençsiniz üzülmeyin normal yolla gebelikte olmuş.

bence şanslı bile sayılabilirsiniz gebe kalabildiğiniz için doğru tedaviyle inşaallah kendi evladınızı kucagınıza alacaksınız.

bir tanıdğımında öyle tutunamıyordu bebek 6 düşükten sonra oldu canınızı hiç sıkmayın

çok gençsiniz üzülmeyin normal yolla gebelikte olmuş.

bence şanslı bile sayılabilirsiniz gebe kalabildiğiniz için doğru tedaviyle inşaallah kendi evladınızı kucagınıza alacaksınız.

bir tanıdğımında öyle tutunamıyordu bebek 6 düşükten sonra oldu canınızı hiç sıkmayın
Normal yolla gebelik olsa dahi engelli veya ölü dogum olacagini testlerle anlasildi inanin olupta elinizden gitmeside cok zor rabbim hakkimizda neyi hayirli gorduyse o yolda ilerleyeceğiz inslalah🥰🤲

Merhaba kizlar..4 kez deneedim.olmadi ve bundan sonra ne yapacagimi bilemiyorum..aslinda cok yoruldum..tedavileri biraktim..en akillicasi..tedavileri birakip..bu durumu kabullenmek gibi geliyo bana.ve oylede yaptim..ama dogrumu yapiyorum..onuda bilmiyorum..siz neler yapmayi dusunuyosunuz..benim durumumda olan varmi..tuh vah vah demekte istemiyorum..yeterince zaten kendimize haksizlik yapiyoruz..defalarca denemeden sonra pozitif sonuc alanlar..varmi aramizda..nasil bir yol izlediniz..yaridmci olabilirseniz sevinirim..
Benim rahatsizligim sadece rezerv azligi var. Amh dusuk fsh yuksek..esimde bir problem yok..ama saglikli bir embriyo elde edemiyoruz..bi turlu..
merhaba,
Bizde daha ilk kez denedik negatifimizi aldık doktor bazı testler istedi pıhtılaşma genetik ve kromozom analizi gibi. sonuçlara göre ilerlemeyi düşünüyoruz şuanlık. sebepsiz infertilite olarak tedavi görüyorduk bunlarda da hiç bişey yoksa tamamen nasip meselesi diyorum artık zamanı var demekki..
Birde biraz araştırdım doğal yöntemler deneyip çok hamile kalanlarda var dr. aidin salih gerçek tıp kitabının pdfi var internette ordan tüp bebek kısmını ve kısırlık rahim hastalıkları kısmını okumanızı tavsiye ederim. sülük hacamat ve başka tedavi yöntemleri var yaptırmaya karar verdim gibi ama öncelikle testlerimin sonucunu öğrenmek istiyorum. ben bu bekleme aşamasında ovulasyon testleri sipariş ettim onları kullanarak deneyeceğim birde beslenme şeklimi değiştirmeye karar verdim süt ürünleri tavuk ürünleri tüketmeyeceğim. Örneğin inekler daha fazla süt üretsin diye verilen hormonlar içerisinde progrestan östrejen gibi hormonlar var ve bunlarda bizim hormonal dengemizi bozuyor. sebze ağırlıklı ve glutensiz beslenme yapmaya çalışacağım ve egzersiz en önemlisi.

merhaba,
Bizde daha ilk kez denedik negatifimizi aldık doktor bazı testler istedi pıhtılaşma genetik ve kromozom analizi gibi. sonuçlara göre ilerlemeyi düşünüyoruz şuanlık. sebepsiz infertilite olarak tedavi görüyorduk bunlarda da hiç bişey yoksa tamamen nasip meselesi diyorum artık zamanı var demekki..
Birde biraz araştırdım doğal yöntemler deneyip çok hamile kalanlarda var dr. aidin salih gerçek tıp kitabının pdfi var internette ordan tüp bebek kısmını ve kısırlık rahim hastalıkları kısmını okumanızı tavsiye ederim. sülük hacamat ve başka tedavi yöntemleri var yaptırmaya karar verdim gibi ama öncelikle testlerimin sonucunu öğrenmek istiyorum. ben bu bekleme aşamasında ovulasyon testleri sipariş ettim onları kullanarak deneyeceğim birde beslenme şeklimi değiştirmeye karar verdim süt ürünleri tavuk ürünleri tüketmeyeceğim. Örneğin inekler daha fazla süt üretsin diye verilen hormonlar içerisinde progrestan östrejen gibi hormonlar var ve bunlarda bizim hormonal dengemizi bozuyor. sebze ağırlıklı ve glutensiz beslenme yapmaya çalışacağım ve egzersiz en önemlisi.
Canim gecmis olsun..insallah sonuclar guzel cikar..daha oncede denemismiydiniz ovulasyonu.bende dusunuyrum denemeyi.....saglikli beslenme..evet cok onemli..ama bazrn dusunuyorum.hicbisey yemesek bile soludugumuz hava bile kirli..sagligimizi etkiliyo her turlu..avakadoyu arastirin..folik asit acisindn zenginmis sanirim

Birde incir kürü varmış deneyen oldu mu bilmiyorum ama onunla çok kişi hamile olmuş denesek zarar mı ederiz sanki ama insan öyle bi noktaya geliyor ki hiç birşey yapmak istemiyor bazen
Canim..bence deneme..sanirim..bende kist yapti..bi 10 gun boyunca tuketmistim..sonra muayenede kist cikti..birde bazi degerleride artirabiliyor.ot copten uzak dur..

Canim gecmis olsun..insallah sonuclar guzel cikar..daha oncede denemismiydiniz ovulasyonu.bende dusunuyrum denemeyi.....saglikli beslenme..evet cok onemli..ama bazrn dusunuyorum.hicbisey yemesek bile soludugumuz hava bile kirli..sagligimizi etkiliyo her turlu..avakadoyu arastirin..folik asit acisindn zenginmis sanirim
Öyle tabiki ama yinede böyle diyetlere girip hamile kalan cok kişi oluyor elimizden geldiğince dikkat etmekte fayda var bi kere gittiğim kadın doğum doktoru bile söylemişti et tavuk ve ürünlerini kesinlik tüketme üç beyazı hayatından çıkar paketli gıdalardan uzak dur diye.
Daha önce bi iki kere denedim ama tam takipte olmak gerekiyormuş adet bittikten sonra başlayıp yumurtlama görene kadar teste devam etmek lazımmış ben tabi hiç denemedim öyle kim uğraşcak bunla hergün dedim bıraktım :) birgebeningünlüğü diye bi sayfa var insatgramda onu takip etmeye başladım adet söktürücü falan masajlar gibi önerileride var onlarıda denemeyi düşünüyorum.

Öyle tabiki ama yinede böyle diyetlere girip hamile kalan cok kişi oluyor elimizden geldiğince dikkat etmekte fayda var bi kere gittiğim kadın doğum doktoru bile söylemişti et tavuk ve ürünlerini kesinlik tüketme üç beyazı hayatından çıkar paketli gıdalardan uzak dur diye.
Daha önce bi iki kere denedim ama tam takipte olmak gerekiyormuş adet bittikten sonra başlayıp yumurtlama görene kadar teste devam etmek lazımmış ben tabi hiç denemedim öyle kim uğraşcak bunla hergün dedim bıraktım :) birgebeningünlüğü diye bi sayfa var insatgramda onu takip etmeye başladım adet söktürücü falan masajlar gibi önerileride var onlarıda denemeyi düşünüyorum.
Evet tabikide canim..yinede dikkat ediyoruz..normal yasamimdada ben..akdeniz usulu besleniyorum..ve bicok gidayi organik tuketmeye calisiyorum..tabi nekadar organikse..artik..🤗.bende ovulasyona baslamayi dusunuyorum..bugun..adetim.biteli..5.6gun oldu..uygun olurmu..bilemiyorum tabi simdi baslasam..evet biara bende takip etmistim..birgebenin gunlugunu..

Evet tabikide canim..yinede dikkat ediyoruz..normal yasamimdada ben..akdeniz usulu besleniyorum..ve bicok gidayi organik tuketmeye calisiyorum..tabi nekadar organikse..artik..🤗.bende ovulasyona baslamayi dusunuyorum..bugun..adetim.biteli..5.6gun oldu..uygun olurmu..bilemiyorum tabi simdi baslasam..evet biara bende takip etmistim..birgebenin gunlugunu..
Olur tabiki tam yumurtlama zamanlarınız ama bazı kadınlar adet bitiminden sonraki gün bile yumurtlayabiliyormuş. Geç sayılmaz 😊

Olur tabiki tam yumurtlama zamanlarınız ama bazı kadınlar adet bitiminden sonraki gün bile yumurtlayabiliyormuş. Geç sayılmaz 😊
Tesekkur ediyorum canim..esim 2li almis..sanirim..yetmez.devamini alicam..ayni markaylami devam etmek gerekiyor acaba...ilacsiz..artik..baska seyler dnemeye calisicam..elimden geldigince..hic umut olmasada.her hayirda bir ser vardir..her serdede bir hayir..umutsuz olmakta aslinda..iliski anlaminda rahatlikmis..🙈🤗

Tesekkur ediyorum canim..esim 2li almis..sanirim..yetmez.devamini alicam..ayni markaylami devam etmek gerekiyor acaba...ilacsiz..artik..baska seyler dnemeye calisicam..elimden geldigince..hic umut olmasada.her hayirda bir ser vardir..her serdede bir hayir..umutsuz olmakta aslinda..iliski anlaminda rahatlikmis..🙈🤗
Tabiki verende rabbim vermeyende. Onun bir bildiği vardır umutvar olmak hep ondan istemek gerek. Bence marka cok farketmez benimde elimde başka marka var kalanını o sayfadan sipariş edicem.

Tabiki verende rabbim vermeyende. Onun bir bildiği vardır umutvar olmak hep ondan istemek gerek. Bence marka cok farketmez benimde elimde başka marka var kalanını o sayfadan sipariş edicem.
Aynen canim..evet..bende ayni sekilde dusunuyorum..o yuzden cok pahali bir ovulasyon testi almicam..esim almis..ama..2li..baska markayla devma etmeyi planliyorum..cunki bu sekilde biraz pahaliya grlicek..

Back
X