- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.859
- 598
- 32
- Konu Sahibi smollgirl20
-
bence okadari problemdir bu benim gorusum demekki benim kapasitem makyaji ve kapali dahi olsa elestiren kesimi kaldiramiyor sadece
He yani siz de bizim gibi dekolteyi normal bulan ve giyinen kadınlara problem gözüyle bakıyorsunuz. Sizin gibilerin yaşadığı mahallelerde de biz rahatça giyinip gezemeyeceğiz. İkiyüzlüsünüzbence okadari problemdir bu benim gorusum demekki benim kapasitem makyaji ve kapali dahi olsa elestiren kesimi kaldiramiyor sadece
Bende bi gün davet ettiler gittim pat pat yüzlerine vurdum ayıp dedim şimdi çekiniyorlar sonra 1-2 daha çağırdılar gittim şimdi çağırmıyorlaraaa canim kesinlikle atni muahebet bana kapiyi acmadi falan diyolar...hatta bana da dedi acmadin kapiyi caldim da dedi...bende acmadin degil duymadin diyelim ona dedim.bozdum onu
yo ben problem gozuyle bakiyorum.demedim arkadas kendi uydurduHe yani siz de bizim gibi dekolteyi normal bulan ve giyinen kadınlara problem gözüyle bakıyorsunuz. Sizin gibilerin yaşadığı mahallelerde de biz rahatça giyinip gezemeyeceğiz. İkiyüzlüsünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?