Dedikoducu komşular!!! Fikirlerinize ihtiyacım var,canım çok sıkıldı..

Ya buna benzrr bir şey benim de basima geldi.Annem ben taniyirum o çocuğu eve gider gelir tanistirdi kizim bnmle dedi.Susup kaldılar.Annenizle konusun o ssavunursa kimse bir şey diyemez.Takma kafana gunahu,ayibi aciga cikaranda günah işlemiş olurmuş hem de ayipalrsa ayiplasin kendi de ya da kizinda ayni ayini işlemeden ölmez .

İnsan sanıyor ki okkalı bir cevap vereceğim adam söylediğine utanacak bir daha da dedikodu yapmayacak. Gerçek hayat böyle olmuyor. Okkalı cevap vericem derken isminiz saygısıza çıkabiliyor. Gene de hanımefendiliğinizi bozmadan duruma açıklık getirmeliydiniz bence. O benim işarkadaşım şeklinde.
Ben iş yerime uzakta yaşıyordum bekarken. Aynı semtte oturan arkadaşlarımız mesai sonrası falan bırakırlardı, ya da bir akşam yemeği sonrası otobüse binmeyelim diye geç olduysa bırakırlardı. Ailem de bilirdi. Anneme gelip söyledikleri de oldu. Annem de onlara kibarca okuldan ya da iş yerinden arkadaşlarımın beni bıraktığını kendisinin de haberi olduğunu söyledi. Bir iki kereden sonra laf taşıyan olmadı. Ki oldukça muhafazakar bir ilçeydi. Mühim olan ailenin arkanda durması.

Kafın belliki laf sokmak için annenede bunu erkekle gordumu soyleyebılmek için öyle söylemiş patavatsız kadın.
Aman bosver üzme kendini srn annene anlat durumu olsun bitsin.
Birde iş arkadasınla yurume derim

Mahalle dedikoducu olunca biraz daha dikkat etmek gerekiyor...[/QUOTE
İnan bu konulara çok dikkat ederim ama artık 26 yaşına gelmiş çalışan biriyim yanımda kimin olup olmayacağına ben karar verebilirim ayrıca yanımdaki sevgilimde olabilirdi üzüldüğüm insanların zihniyet yapılarının hala değişmemiş olması bir kızla bir erkek yanyana gelemez efenim yanlış anlama bu yazdıklarım sana değil aklıma geldikçe sayıyorum böyle:) allahtan annem durumu biliyor iş yerime gelir uğrar arkadaşlarımı tanır bilir biraz olsun o rahatlatıyor beni:) yoksa bu dedikodular insanın başına herşey getirir allah korusun

Her kim olursa olsun,bir erkeğin böyle bir laf kullanması zaten itici.Tasası sana mı kaldı derler adama.Nişanlandığımı nerden çıkardın diye sorsaydın.
Yalnız şöyle bir durum var.Tabiki herkesin hayatı kendine ama doğup büyüdüğün mahallenin yapısını kendin bilirsin.Yapıya uygun davransan sen de az üzülürsün.Hee diyorsan ki kimsenin düşüncesi beni irdelemez o zaman istediğin gibi davranırsın.Ama irdelemiş ki üzülmüşsün.

Çok güzel yazmıssın durumu resmen açıklamıssın adam beni bi erkekle gördü ya güya ayıp olmasın diye nişanlım diye kılıf yapmış :) o an ne diyeceğimi bilemedim ama şu an olsa varya gözüm dönmüş durumda :)

Hadi bir kadin sorsa merakindan vs derim de hangi cüretle adamin teki annenize gelip bunu sorabilir. Size ne beyefendi derdi size mi kaldi kizimin...diyip postalamaniz lazimdi. Herkes yerini haddini bilsin. İsterse on yil sonra evlenir düğünü kendi mi yapacakmis da sorgusuna düşmüş.

Bu insanlara cevap vermemek sizi uzer. Varin saygisiz olun. Size saygisiz diyecek adam önce dönsün kendi hadsizligine baksin.

O adamın bundan sonra suratına dahi bakmam patavatsız herif madem bu kadar merak etmiş gördüğünde gelseydi yanıma tanıştırırdım annemle konuyu o günden sonra hiç açmadık ciddiye almadığını düşünüyorum ya da bana belli etmiyor

dedikodu cok kotu birsey malesef. insanlarin agzi torba degil ki buzesin. yarin obur gun adamin karisina da yalan yanlis seyler anlatirlarsa o zaman daha kotu olur. madem evin de cok yakin. tek basina donmen daha hayirli olur.
katılıyorum size
eşi de kızmıyordur birlikte yürümenize muhtemelen
ama madem küçük yer bide eşine abuk subuk bişey derler
yalnız başına yürü bence de

valla bana kızacaklar ama ben olsam beraber yürümezdim.
elde olmayan bişey de olabilir hani yürümek zorunda da kalabilirsiniz.
şu an benimde öyle mesela servisten iniyoruz yan binadan komşuyla mecbur aynı istikamet ama rahatsızım bu durumdan.

Bende hep neden bizim oturduğumuz sitede komşuluk ilişkisi yok diye yakınırım, böyle olacağına hiç olmasın daha iyi.

Teşekkür ederim yorumun çok ii geldi ben yine aynı şekilde yoluma devam edeceğim yanlış bişey yapmıyorum onlarda er ya da geç anlayacaklar sonra diyorum daha çok üzülürmüyüm acaba bu konulara dikkat eden birisiyim aslında o yüzden kızgınlığım kırgınlığım üzüntümde daha büyük oluyor başkası olsa takmaz böyle şeyleri takmaz bile:)

Bende konuşamadığım için pişman oldum adam direk anneme ne zaman evlendiriyosun bunu diyince şakasına takılıyor zannettim eee yaşımda onlara göre geldi ne de olsa adamda meğer ne düşünceler varmış kötü gözlüler bunlar gizli saklı biley yapmıyorumki kaçmıyorumda beni gördüklerinin bende farkındayım hadi sevgilim zannetsinler ama nişanlı yapmışlar ya korkulur bu milletten ya ben tanıdığım birini görsem bile sarmaş dolaş görmemezlikten gelirim utanmasınlar diye biz yanyana yürüyoruz sadece

Ne densiz herifmiş Erkek bide yani yuh sana ne
Ne kadar ayıp sen nasıl elin karısıyla kızıyla bu kadar cıvık konuşursun bu ne cehalet?
Güya kaç yıllık komşumuz bizde ne olduğunu şaşırdık bundan sonra benim hakkımda böyle düşünenler için bende pek hayırlı şeyler düşünmeyeceğim

Çok şükür ailem arkamda yani annem biliyor zaten babam duysa beni suçlu bulur gerçi o da yakında duyar anneme söylerim hep yolda şununla karşılaştım yanımda bu vardı kesin yanlış anlamıştır diye haberdar ederim korktuğum başıma gedi şaşkınlıktan yok öyle birşey nerden çıktı diyebildi nişanlılık nasıl bir uydurmaysa :) ağzının payını veremediğimizi düşünüyorum valla kendi yaptığıyla kendi utansın dicem ama nerde

katılıyorum size
eşi de kızmıyordur birlikte yürümenize muhtemelen
ama madem küçük yer bide eşine abuk subuk bişey derler
yalnız başına yürü bence de

yanlış anlaşıldı sanırım aynı yerde oturmuyoruz
arkadaş durağa gidiyor ben yürüyerek evime
durakla ev aynı yönde olduğu için sadece çıkışta beraber yürümüş oluyoruz o kadar

adamın eşi biliyomu bunu oda yanlış anlayabilir bence

bu sebeple ki erkekle yan yana durmadık yanlış anlaşılır diye..

İnşallah bu kişiler daha fazla araştırıp ta arkadaşınızın eşine felan ulaşmazlar.Ne fenalar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…