Dedikodu yüzünden 🙂

garibankiz

düşler ülkesinin gelgit akıllısı
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2024
50
18
Dedikodu yüzünden küstüğünüz kişiyle aynı ortamda çalisiyorsaniz nasıl davraniyorsunuz? İster istemez bir gerilme bir şey oluyordur tabi. Bir de sinsi sinsi yemek kahve kurabiye kek bahanesiyle sizin iyi anlaştığınız kişilere yanaşıyorsa ? 🙄

Aman ne halleri varsa görsün..Hiç takmam yanaşsın istediğine herkes istediği ile arkadaş olabilir,ben sevmiyorum diye hiç kimsenin de mesafeli olmasını beklemem

İlişkimi bitirdiğim insanlarla nesne gibi iletişim kurarım.
Yani o odadaki masa ya da şeffaf dosyadan bir farkı olmaz benim için.
Gelip de pasif agresif davranmıyorsa, sınırlarımı ihlal etmiyorsa, varsın at koştursun, ya da bitki gibi dursun köşede.

İlk birkaç yıl bu tarz şeyleri bayağı kafaya takiyordum ama sonraki yıllarda açıkçası çok da onemli olmadığını fark ettim. Ben direkt görmemezlikten geliyorum.
Bu arada konudan bagimsiz kullanıcı isminiz neden böyle? 😁 Enerjinizi düşünüyorsunuz bence

Dedikodu yüzünden küstüğünüz kişiyle aynı ortamda çalisiyorsaniz nasıl davraniyorsunuz? İster istemez bir gerilme bir şey oluyordur tabi. Bir de sinsi sinsi yemek kahve kurabiye kek bahanesiyle sizin iyi anlaştığınız kişilere yanaşıyorsa ? 🙄
Görmezden gelirim. Onlar gerilsin ben niye gerileyim ki diye düşünürüm. Bana bulaşmayan yılan bin yıl yaşasın.

X