- 6 Temmuz 2014
- 422
- 326
-
- Konu Sahibi denizkizi7
Dedikodulara yorum yapma yeter bence :)Mrb bayanlar yeni iş yerime başlayalı çok az bi süre oldu ama geldiğimden beri herkes birbirinin arkasindan konuşuyor. Ben çok rahatsızım bu konudan, beni yeni tanimalarina rağmen bana anlatiyolar bu tarz şeyleri. Yeni gelen benim gibi bi kaç kişi var onların hakkinda da saçma sapan yorumlar yapiliyo. Bana da sen çok iyisin ama diyolar. Ben inanmiyorum ama böyle dusunduklerine herkesin arkasından konuşanlar benim hakkimda da konusuyolardir diye düşünüyorum.
Doğru düzgün dedikodu yapmadan birine rastlamadim küçük bi yerdeyiz zaten tekrar o laf dönüp dolaşıp geliyo kulağına bende hiç kaldiramam benim hakkimda konusulmasini bende konuşmam bu yüzden başkasıyla ilgili. Dedikodu olur ama onunda bi sınırı vardir bunlar aşmış resmen nasıl bi tavır alsam bilemedim. Uzak durmak da istemiyorum herkese ama konu açılınca da başlıyor dedikodu ufff
Ne alakası var şimdi kimse konuşmuyor mu iş ortamında ya da iş dışında görüşmüyor mu. Sadece iş yapip gideceksek robottan ne farkimiz kaliyoki ben iletişim kurmaya çalışıyorum. Neyse teşekkürlerSizin iş rahat biraz galiba. Vaktiniz var galiba bol bol. Sen kendini korumaya çalış. İllaki fikrini sorup konuşturmaya çalışırlarsa profösyenelliğe aykırı, iş arkadaşlarım hakkında yorum yapmak istemiyorum dersin.
Bende çok şaşırdım ilk defa bu kadar dedikodu olan bi ortam gördüm zarar verir gibi geldi banadaçalışmak yerine böyle şeylere kafa patlatıyorlar işte.
dedikoduyu herkes yapar biraz ama insanlara zarar verecek derecedeyse
hayatlarını etkiliyorsa dur demek gerek.
Evet zaten ariyolar ben pek malzeme vermemeye çalışıyorum konuyu degistiriyorum simdilikYorum yapma söylenenlere hatta konuyu değiştir o kişiler dedikodu açtıklarında dinleme.Çünkü diyorsun ya yeniymişsin doğal olarak insanları kolay tanıyamazsın,senin iyi olup olmadığına nasıl karar vermişler? Kesin malzeme arıyorlar.
Ben dinlemek de isemiyorum da aslında herkes ayni kafadan olunca heralde bende öyle yapcam mecburen bide isin tuhaf tarafi herkes konusulanlari biliyo ve bisey olmamış gibiBenim çalıştığım yerde de oldu böyle şeyler. Herkesle tartıştım diyebilirim. Başlarda hamdım piştim. Şimdi muhabbet edilince katılıyorum gülüyorum geçiyorum bazen tepkisiz kalıyorum bazen laf söyleyesim geliyor boşver diyorum içimden. Kısacası takmıyorum işte olanlar işte kalıyor çok önemsemiyorum he he deyip geçiyorum
Terslesem onu bile konuşacak insanlar ağzının üstüne vurcan aslindaAğzınızı arıyor olabilirler. Her iş yerinde var ne yazıkki bu tarz şeyler. Sakın dahil olmayın. Sizden aldıkları lafın yanına on tane koyup başkasına götürürler ne olduğunu anlayamadan kötü oluverirsiniz.Ben onlarca kişiyi tersledim bu yüzden. Benim yanımda başkasıyla ilgili yorum yapmaktan çekinirler o yüzden. Yüzüne söyleyemediğim şeyleri arkasından konuşmam insanların.Acizliktir bence dedikodu.
Mrb bayanlar yeni iş yerime başlayalı çok az bi süre oldu ama geldiğimden beri herkes birbirinin arkasindan konuşuyor. Ben çok rahatsızım bu konudan, beni yeni tanimalarina rağmen bana anlatiyolar bu tarz şeyleri. Yeni gelen benim gibi bi kaç kişi var onların hakkinda da saçma sapan yorumlar yapiliyo. Bana da sen çok iyisin ama diyolar. Ben inanmiyorum ama böyle dusunduklerine herkesin arkasından konuşanlar benim hakkimda da konusuyolardir diye düşünüyorum.
Doğru düzgün dedikodu yapmadan birine rastlamadim küçük bi yerdeyiz zaten tekrar o laf dönüp dolaşıp geliyo kulağına bende hiç kaldiramam benim hakkimda konusulmasini bende konuşmam bu yüzden başkasıyla ilgili. Dedikodu olur ama onunda bi sınırı vardir bunlar aşmış resmen nasıl bi tavır alsam bilemedim. Uzak durmak da istemiyorum herkese ama konu açılınca da başlıyor dedikodu ufff
Konuşsunlar hiç umurumda değil doğrusu. Hiç değilse temkinli davranıyorlar.Terslesem onu bile konuşacak insanlar ağzının üstüne vurcan aslinda
Bana yapilmasindan hoşlanmadığım icin yapmak istemiyorum