Dediğinizi yaptım Kendimi değiştirdim..ama sonuç

hemen aklina kotu birsey getirmede belki borc falan vermiste olabilir sakliyordur kizacaksin diye, internet bankaciligi hesabiniz yokmu orda hesap hareketliligini taki edebilirsin en azindan online yapilan islemleri , tabi adam 600 tl birden cektiyse nereye gittigini bilemezsin ama en azindan bir ipucu olur. Deki madem aklinda tutamiyorsun hesabini yapamiyorsun burdan takip edelim hesabimizi bilelim.

Kesinlikle öyle.benim derdim bu.borçlarımız var zaten kiradayız daha çocuk bile yok ortada.bu şekilde davranırsa biz nasıl toparlayacağız kendimizi.

muhakkak öyledir de ben soramazdım işte.adamın bigün tepesi atar eee sana ne derse o zaman naparım

Ne yaptığını biliyor ama belliki söylemek istemiyor.ben kendimi değiştirmek için adım attım.o da söz vermişti gizlisi saklısı olmayacaktı.ama sözünü tutmadı ve bu benim çok zoruma gidiyor.isterse gitsin hepsini harcasın.ama benden gizlemesi hatırlamıyoruma vurması zoruma gidiyor

muhakkak öyledir de ben soramazdım işte.adamın bigün tepesi atar eee sana ne derse o zaman naparım

valla diyemez cunku evliler gelir ortak gider ortak oyle kafasina gore triplere giremez ki, tamam hesap sormak bir bir hergun her harcamanin faturasini istemek falan ayri sey ama oyle kendi basina da takilamaz adam yani bunun bir orta yolu olmali bence

Susma Allah aşkina ne demek burnunu sokmaymis bi onceki konunuzu biliyorum cidden fazla karisiyor gibi gorunuyordunuz ama 2 haftada 600tl gidecek ve nereye gittigini hatirlamicak kulliyen yalan. Guvenmeyin bu kadar bu adama. Ne bu ya benim esim iki kurus alsa cikarir bana verir bende kutumuza koyarim. Hesap yapmasamda herseyden haberim vardir evlilik bunu gerektirir bekar gibi takilamaz tabiki ufak tefek her harcamada rapor verilcek degil ama boyle dardayken 2 haftada 600tl nereye gider evet bunu aciklamaliydi. Bisey sakliyor ve bunu sana bagirip sindirerek kendi yaptigini bastiriyor bal gibi. Ogren bunun altinda bisey vardir. Yoksada bu derece parayi tutamiyorsa evin ekonomisinden sen sorumlu olmalisin.

Öğrenmemin tek yolu onun söylemesi ama söylemiyor.Dediğin gibi bağırdı çağırdı bana bi sürü laf söyledi suçladı ve sustum.böylece ört bas etti.şimdi kalkıp sorsam yine bağırıp çağıracak.evin ekn ben sorumlu olayım diyorum.Sen kadınsın burnunu erkk işine sokuyorsun bilmem böyle davranırsan böyle sürmez hayat falan diyor.
Bu konu da o kadar kıt ki.şaştım kaldım

``sen kadisin burnunu erkek ise sokuyorsun diyor demek``, valla bu kafada bir adamla evlenirken bunlarin olacagini bilmeliydiniz. Sen kadinsin, eksik eteksin, otur evde sus cocuk dogur yemek yap ceneni kapat birseye karisma, o erkek alir satar alir verir harcar gezer yer icer hatta aldatir kandirir saklar dolandirir her halti yer sen kadinsin sus ceneni kapat.
Bu zihniyete tukureyim ben , onunde penis tasidigi icin kendini bir b..k zanneden kafaya tukureyim, kendini kadindan birsekilde ustun goren zihniyete tukureyim kadini bu sekilde ezen asagilayan hakir goren zihniyete tukureyim ben.
Sundan koca olsa ne olacak seni adam yerine koymayan birisi iste... Bagiracak cagiracak sokak oratasinda kufur edecek sende susup oturacaksin kadinsin ya mecbursun bir kere evlendin namus meselesi simdi bosanamazsin susacaksin mecbursun eh eve para getiren o susacaksin....

Elbette para nereye harcaniyor bilmek sizin de hakkınız ama takıldığım birsey var esiniz için insanların içinde demişsiniz siz para konusunu açarken yaninizda başkaları mi vardı.

Cok biliyormuş. Kadınsın diye 2. Sınıf insan mısın sen Allahm deli oldum nasıl evleniyorsunuz bunlarla. Para erkek işimi olmuş. Böyle sürmez hayat dese bende evet böyle sürmez diye daha itelerdim olduğum yerde çatladım bana noluyorsa.
Benim eşim bi defa oyle macolanmaya kalkti bana, sus ve konusma dedi o an oyle sinirim bosaldi ki dedim sennn kimsinnnn sennn kim oluyorsun ???? Gordu delirdigimi şakaya vurdu kocanim filan diye dedim sen ben istedigim surece kocamsin dogru duzgun davrancaksin. Bide boyle yapsa defederim onu def. Ne bu erkeklerin kendini ilah sanması ya. Keske kadinlarimiz dişli olsa birazda sunlari bir tekme koyup aklini basina toplatabilse.

Kocam boyle bisey soylese yer icer keyfime bakarim. Hic calismam

Sizin yaptiginizi bana ilk evlendigimiz seneler esim yapmisti bir kac kere ve cingari cikarmistim...Kusura bakmayin ama ben sizi hakli bulmuyorum.. Ben de esim de calisiyoruz, esim amerikali ve sizin gibi para konusunda cok hassas..hesaibmiz ortak, kredi kardi kullanmam ama calisan biri olarak ne aldigimin hesabini vermekten nefret ederim...ben calisiyorum, ben kazaniyorum, ben de bir insanim...sonucta aldigim seyler astonomik fiyatlarda seyler degil...Eger calisiyorsam, beni mutlu edecek seylere makul harcamalar yapmak hakkim..borca gelince zaten beraber oduyoruz..bu olay bir kac kez olunca ben bosanmak istedigimi soyledim, ve ciddiydim...bana benim paramin hesabini babam bile sormamisken esime hesap vermek bana cok agir geldi, (guven sorunu oldugunu gosterir bu bence..) esim bakti ben ciddiyim, yavas yavas geri adim atti..simdi 6 sene olacak evliligimizin, gercekten hic karismaz, cunku bilir ki gerekmedikce ben de harcamam, arada kendimi simarmak da zaten hakkim...

bence para sonusunda uzerine gitmeyin, benim icin cok itici bi seydi bu, neredeyse bosanmaya kadar gidecekti..tahminim esiniz de benim gibi dusunuyor...

Çalışınca paranızı neden eşinize vereceksiniz ki
Eviniz için harcarsınız kullanırsınız ama eşinize vermeyın
Tam aksi erkekler genelde eslerine verir
Bizim evde ikimiz de calısırız eşim bana verir
Hatta pirim alır aylık primlerini direkt bana verir senin hakkın der sende kalsın der

600 tl için haklısınız ben olsam ben de sorardim
Siz o parayı ne yapsa kızarsınız mesela
Sizden cekindiği için soyleyemıuordur onu yapmıstır buyuk ihtimal

Elbette para nereye harcaniyor bilmek sizin de hakkınız ama takıldığım birsey var esiniz için insanların içinde demişsiniz siz para konusunu açarken yaninizda başkaları mi vardı.
Parayı çekecektik atm den orda baktık yok karşıda bi mapazaya girdik orda sordum nereye harcadın o kadar parayı diye.orda insanlar vardı arkamızda falan onların yanında öyle söylendi ve eminimki duydu onlar

İşte eşiniz biliyor siz gerekmedikçe harcamazsınız.
Ama benim eşim gerekmediğinde de harcıyor.ve gerçekten de sıkışığız borçlarımız var
Memur olduğu için nasıl olsa önümüzdeki ay para geliyor mantığıyla hareket ediyor.borçlarımız sürekli bi kısır döngü içerisinde

Parayı çekecektik atm den orda baktık yok karşıda bi mapazaya girdik orda sordum nereye harcadın o kadar parayı diye.orda insanlar vardı arkamızda falan onların yanında öyle söylendi ve eminimki duydu onlar
Duymuslardir büyük ihtimalle aslında para konusunu eve gidince sorsanız daha iyi olurdu.Yoksa haklısınız para nereye gidiyor insan bilmek ister.
Ayrıca internet Bankacılığından öğrenebilirsiniz.

600 lira harcamış ve şu an hatırlamıyorum cevabı insanı dahada çileden çıkartır, şu an hatırlamıyorum nedir ya, suç bastırcana o kadar orda adam gibi açıklama yapsaymış

Bi bayan çalışmıyorsa eşine paranın hesabını soramaz mı öyle saçmalık mı olur bende şimdi çalışmıyorum ama aylık harcadığımız paranın filan hesabını biliyorum acaba eşin ailesine filan mı gönderiyor ne demek hatırlamıyorum demek madem içki yok sigara yok işten çıkıp eve gelen bi Ada'm o kadar para nereye gitti

O da bana ilk zamanlar öyleydi.getirir hepsini yanıma verirdi.Ama ben bi ara çok üstüne gittim.çünkü harçlık alıyordu kendisine ve biz sıkışık olduğumuz halde ailesine borç veriyordu.onun yüzünden aramızda tartışmalar çıktı.ben artık ailesine vermesine de bi şey demedim(ailesi gayet hali vakti yerinde buarada), bir ay önce parasal bi konuda aramızda tartışma çıktı.ben haksızdm.özr diledm.düzelticem kendimi ddm.Ama o bi anda değişti.Artık seni hiçbi şeye karıştrmcm faln filan bi sürü şey söyledi.bi aydr ben de artk karışmıyodum.taaki düne kadar.
Ve ailesine vermiş olduğunu düşünüyorm.
Biz böyle borç harçla boğuşurken,o tek bi iğnesi bile evimde olmayan ailesine vermiştir yine.zaten bu hale gelmemizin sebebi onların bitmek bilmeyen istekleri

Kesinlikle ailesine verdiğini düşünüyorum.Zaten bu hale gelmemizn sebeplerinden biri de onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…