- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
Uzun biraz.ama fikirlerinize ihtiyacım var lütfen okuyun
Çoğunuz kızdı bana karışma eşinin parasına,o öyle istiyorsa öyle olsun,kendi idare etsin,sen de çalışınca ortak yolu bulursunuz vs dedinz.Bu 1aydır karışmadm.kendi gelip maddi konulr açmayana kadar.Kendime çeki düzen verdim.Eşim de,bana bırak sen artık karışma gereken şeyleri söylerm zaten sana elimi sıkı tutmayı bilirm dedi.tmm dedim ve bıraktm karışmayı.Dün dersi yoktu kendisi öğrtmn.evde kpss hazırlanıym arada çıkıyoz dışarı.hadi bugün dışarı çıkalm ddi.gittik.ek ders ücreti yatıyr her ayın 7de.birlikte baktık yatmamış.o da dedi bişey olmaz ptt den çekip harcayalm sonra yerine koyarım.tmm ddim ve gittik ptt bakmaya.
2kredimiz var bankaya.birini kapatmak için ocakta eşim arkdaşından 10 bin borç aldı.çok faiz ödemeyelm die bitanesini ödedk.normalde 2yılda bitcekti.bizde böyle yaptk.ve bi karar almiştk.her ay maaştan 2bini pttye yatırcz arkadaşın parasını hazirana kadar toplayp vercektk.(haftasonu kursu,yurt nöbeti,evde eğitm vs ile 3500e yakın alıyr)en son 2 hafta önce 5 bin olmuştu pttde birikimimz.eşim varikosel amlyt oldu.harcamalarımz falan oldu.maaş kartında borç harç ödedk para kalmadı pttden harcdı 350 lira.geriye 4.600 kalmıştı.2hafta önce ameliyatlı old için evde yatıyodu ptt kartını verdi bna gittm ilaç aldm 4.600 vardı kartta.ve dün baktık bide ne görim 4000 var.yani 2 hafta içinde
600lira harcamış
ben de haliyle merak ettim.canım 600 lira nereye harcadn bana hiç söylemedn.
Bilmiyom hatırlamıym ddi.
İyi de ameliyttn önce borç harç ne varsa hepsini ödedn.biyere verceğmiz yoktu eve bu 2hafta içinde toplasan 100liran anca gitti dedm.Ki görsenz okadar yumuşk bi ses tonuyla konuşuyrmki.
Beyefendi patladı.insanlarn içinde aynen şunları söylüyo:başladn yine hesap sormaya,burnunu karıştırma şu para işine,hep sana gidiyr eve gidiyr,demekki bi yerlere verceğm varmış vermişm,gereksiz bi yere vermedm.ben böyle diosam sus deki eşimin bi bildiği var ve daha bi sürü incitici laf söyledi.
Dayanamadm.abartma,3kuruşn hesabını yapmıyrm burda ortada 600lira yok ve haliyle mrk ediyorm ddm baktım bu beni anlamıyr suçluyr.sustm.çok kırıldm.bişey yapmadn çektik eve geldk.geçtim odama konuşmadm.1saat sonra kendi geldi.bugün kandil kırmayalm birbirimizi falan ddi.
Baya konuştuk bu konuyu.bak ddim ben artık karışmıyrm ama ortada fazlaca bi miktar yoksa ben sorarsm bana açıklama yapmak zorundasn.sırf sen dara girme die dershaneye gitmedm doğru düzgün üstüme üst baş almıyorm senden aldığm harçlığı bile harcamym lazım olr die.ben böyleyken,sen bu şekilde hesapsızca para harcarsan biz nasıl çocuğun borcunu ödicez vb bi sürü şey konştk.
Sonuç olarak tmm söz daha dikkatli olcam gereksiz harcamadm şuan hatırlamıyrm.bundan böyle seni haberdr etcm ddi.sustm konu kapandı.barıştk
Ama içim rahat deil.çünkü daha önce de bu sözleri vermişti ama tutmadı.çok rahat davranıyr.Karışmama kesinlikle izin vermiyr.ama o para bu ev dışında başka yere gidyr.
küçük bi şehirdeyz.sigrası yok farklı şeyi yok kredi kartı kullanmyz evden okula gider gelir haftada bikaç kez ark anca kahveye gider.eve ne aldığı da ortada kişisel bişey almadı.eee o zmn 2haftada insan bu kadar parayı nereye harcar.bilsem nereye harcamş,açıklama yapsa hiçbi şey demem ama böyle davranması bende güvensizlk oluştrdu.dün konu kapandı.halloldu sanıyo.eski düzene dwm etck ben suscam hiçbişi bilmicm.ama o sorunun cvb net vermediği içn kafamdn çıkmyr.maddi olarak güvenmiyrm artk.
susup karışmim o kazanıyo sonuçta desem olmaz çünkü ben çalıştığımda da böyle yapck.kaç kez söylemişliği var.sen kendine biraz harçlk alcan gerisini ben alcm birikim vb yapcam ddi.ama alıp böyle davranck eminm
Her türlü şeyi söyledim denedm ama yok.beni tamamen soyutlamk istiyor bu konuda.böyle bi şey olabilir mi Allah aşkına.eli sıkı biri olsa hiç ses etmm ama değil işte bunu kabullenmiyr.ona göre ben tamamn hakszm.Nasıl davrancağmı bilmiym artk.içim hiç rahat deil:-(
Akıl vern kızlar nasıl davranaym ne diyeym ben buna.ben saf yerine çocuk yerine koyuyor.
hemen aklina kotu birsey getirmede belki borc falan vermiste olabilir sakliyordur kizacaksin diye, internet bankaciligi hesabiniz yokmu orda hesap hareketliligini taki edebilirsin en azindan online yapilan islemleri , tabi adam 600 tl birden cektiyse nereye gittigini bilemezsin ama en azindan bir ipucu olur. Deki madem aklinda tutamiyorsun hesabini yapamiyorsun burdan takip edelim hesabimizi bilelim.