Dert etmemin sebebi şu canımBelki bi arkadaşına yada aileden birine acil lazim oldu borç verdi size de söylemek istemedi. Kendi düşsün borcunun derdine siz neden bu kadar dert ediyorsunuz ki.
Kendisi de bunu söyledi çok karışmışım eskiden .artık iyi davransam da karışmama hakkım yokmuş.demekki sizin biseyleri artik soylemiyo olusunuz adamdaki yasanmisliklari degistirmemis. hala dolu size karsi en ufak birseyde boyle parladigina gore. takmamaya calisin. siz calismaya basladiginizda esiniz sizden maasinizi istiyorsa siz onun maasina bu kadar karisarak bu hakki ona vermis olursunuz. benim icin sorun degil veririm tum maasimi diyorsaniz bilemem tabi.
Market vb borçları hepsini ameliyatran önce ödemiştik hiç bi borcumuz yoktu.bi tek bulaşık mak taksidi vardı onu ödemiş.onun dışındakini de borçlara vermiş ama hatırlamıyormuş.ama hiç bi borcumuz yoktu.bunu kendi ağzıyla söylemişti bnaeee size hiç para vermiyor mu bu adam market için vs ya da faturalarınız yok mu illa ki veriyordur para gitmiştir bir yere yani ya borç verdi ya bir şey yaptı zaten sendne saklasa niye kartınız sana verip çek desin o zaman ne kadar para olduğunu görmüşsün başka yerlere harcasa görmeni sitemezdi.
Daha önce öyle yapıyorduk.ama aramızda maddi konuda bi tartışma çıktı.o tartışmadan sonra sen hiç bi şeye karışmayacaksın ddi.tamm dedim ama karışmadığımda da sonucu gördüm.2 yıldr evliyiz.hiç bi zaman böyle bi harcaması olmamıştıdolaba bir kağıt yapıştırsanız, hergün giderlerinizi yazsanız iyi olmaz mı
sizin bilmediğiniz bir borcu daha vardır belki, söyleyememiştir..Daha önce öyle yapıyorduk.ama aramızda maddi konuda bi tartışma çıktı.o tartışmadan sonra sen hiç bi şeye karışmayacaksın ddi.tamm dedim ama karışmadığımda da sonucu gördüm.2 yıldr evliyiz.hiç bi zaman böyle bi harcaması olmamıştı
Ben de artık karışmayacaktım canım.aynen bu şekilde o kira fatura vb ödeyecekti bi ihtiyacım oldu mu alcaktı harçlık da vercekti.tmm demiştim artık karışmama kararı almıştım.ama eşim böyle davrandığında kalan parası nereye gidiyor bilmiyorum üstelik maaşında parası bitiyor üstüne biriktirdiğimiz parayı da harcıyor.tmm harcasın hadi ona da karışmıyorum ama hiçbi yere borcumuz yokken bi anda bu kadar harcaması,açıklama dahi yapmaması hiç hoş değil.güvenimi sarsıyorben de çalışıyorum ve 2 yere tam benim maaşım kadar borcumuz var, ben o ikisini ödeyip kapanışı yapıyorum. net belli yani benimkinin nereye gittiği ama inan eşimin tam olarak kaç lira maaş aldığını bile bilmem. ama param yok diyorum getiriyor 50-100 veriyor. eve şunu bunu al diyorum alıyor getiriyor. faturaları kirayı vs veriyor.
ben sadece eksi hesaba gıcığım arada eksiye girmedin demi diye soruyorum. o da cevaplıyor konu kapanıyor. bence çok irdelemişsin konuyu. adam da bıkmış bir cümlene bile tahammülü kalmamış. şu anda iyi niyetle sormuş olsan da sonunda aynı noktaya bağlamışsın ben kendime şunu bunu almıyorum falan diye. yeni bildiğin hesap sormuşsun. ben olsam sanane derim, ben çalışıyorum benim param, isteğin ne ise söyle gücüm yeterse alırım yetmezse de benden bu kadar derim yani..
Emin ol oyle olmuyor :) sen bir ev icerisinde bu kadar ozenirken tutumlu olmaya birden pat diye 600 lira eksik olsa ve sorsan cevap veremese sende kizardin. Evet adam calisiyor ama bir aile olmussan o parada hakkin var demektir. Birde arkadasin esini bos birakirsan omur boyu borctan kurtulamaz gibi geldi.ben de çalışmıyorum,sevgilimle evlensem de bana harçlık verdiği evin ve benim özel ihtiyaçlarımı giderdiği sürece ve de ortalığa para mıçmadığı sürece ben soramazdım.sonuçta o çalışıyor onun hesabını ben soramam ya.siz valla iyi soruyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?